-
March 27th, 2013, 19:08
پرداخت اینویس و انواع خرید اینترنتی به تمامی ارزهای معتبر بدون کارمزد تبدیل ارز
سلام.
با پرداخت های PayPal, MoneyBookers, Google Checkout, Credit Card, VISA در خدمتتون هستم.
پرداخت به تمامی ارزهای معتبر بدون کارمزد تبدیل ارز انجام می شود. مرجع نرخ تبدیل ارز: finance.yahoo.com
یاهو: m.sabouri92payment
-
-
March 27th, 2013 19:08
# ADS
-
March 29th, 2013, 22:23
عضو جدید
پاسخ : پرداخت اینویس و انواع خرید اینترنتی به تمامی ارزهای معتبر بدون کارمزد تبدیل ارز
سلام سندمونی پی پال هم دارید
-
-
March 29th, 2013, 22:41
عضو انجمن
پاسخ : پرداخت اینویس و انواع خرید اینترنتی به تمامی ارزهای معتبر بدون کارمزد تبدیل ارز
سلام دو تا درخواست دارم :
1-حساب پیپال شارژ می کنید ؟
2-ویزا کارت برای اتصال به پیپال هم دارید ؟
-
-
March 29th, 2013, 23:12
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
m.sabouri
سلام.
با پرداخت های PayPal, MoneyBookers, Google Checkout, Credit Card, VISA در خدمتتون هستم.
پرداخت به تمامی ارزهای معتبر بدون کارمزد تبدیل ارز انجام می شود. مرجع نرخ تبدیل ارز: finance.yahoo.com
یاهو: m.sabouri92payment
سلام
برای این ایرانیان همیشه بدهکار، چه تضمینی دارید که مثل برخی فروشندگان با دلار هکی فعالیت نکنید و همه را بدبخت کنید؟؟؟؟؟!!!
ارادت
-
تعداد تشکر ها از 3245 به دلیل پست مفید
-
March 30th, 2013, 17:59

نوشته اصلی توسط
Parsavps.com
سلام سندمونی پی پال هم دارید
نه متاسفانه. فقط پرداخت می کنیم.
-
تعداد تشکر ها از m.sabouri به دلیل پست مفید
-
March 30th, 2013, 18:00

نوشته اصلی توسط
besthosti.com
سلام دو تا درخواست دارم :
1-حساب پیپال شارژ می کنید ؟
2-ویزا کارت برای اتصال به پیپال هم دارید ؟
۱. خیر
۲. خیر
-
-
March 30th, 2013, 18:01

نوشته اصلی توسط
3245
سلام
برای این ایرانیان همیشه بدهکار، چه تضمینی دارید که مثل برخی فروشندگان با دلار هکی فعالیت نکنید و همه را بدبخت کنید؟؟؟؟؟!!!
ارادت
منبع پول ها
https://www.freelancer.com/u/msabouri.html
درآمد از این سایت به بانک منتثل میشه و پرداخت ها با استفاده از حساب بانکی انجام میشه.
-
-
March 30th, 2013, 18:03
-
-
March 30th, 2013, 18:10
-
-
April 5th, 2013, 21:39
۵۵۰ دلار موجود است. قیمت ۳۴۹۹ فقط امشب از ساعت ۱۲ تا ۵
-