-
March 5th, 2013, 20:50
عضو انجمن
اجاره به شرط تملیک در دیتاسنتر Synaptica
با سلام خدمت همکاران گرامی،
ظرف هفت روز آتی، سینپتیکا لیست قیمت جهت اجاره به شرط تملیک بصورت 3 ماهه، 6 ماهه و 12 ماهه اعلام خواهد کرد.
از همکارانی که تمایل دارند لیست قیمت ها را از طریق ایمیل دریافت نمایند تقاضا میشود در لینک زیر ثبت نام نمایند:
Synaptica - Rent to Own Email Form
با تشکر
راستگو
-
تعداد تشکر ها ازHostpolis به دلیل پست مفید
-
March 5th, 2013 20:50
# ADS
-
April 4th, 2013, 21:20
عضو انجمن
پاسخ : اجاره به شرط تملیک در دیتاسنتر Synaptica
این آفر برای کانفیگ های دیگه هم هست. از همکارانی که تمایل دارند آفرها رو با ایمیل دریافت کنند دعوت میکنیم که در لینک پست اول ثبت نام کنند.
-
April 4th, 2013, 22:18
عضو انجمن
سلام
جناب راستگو و تیم سینپتیکا 100% مورد تایید می باشند ، البته اصلا نیازی به تایید امثال بنده را ندارند. در این مدت که افتخار همکاری با ایشان را داشتیم صداقت ، دانش فنی بالا و همچنین احترام به مشتریان از ویژگی های بارز ایشان می باشند. انشالله در آینده ای نزدیک اقدام به کلوکیشن در این دیتاسنتر خواهیم کرد.
با آرزوی بهروزی و موفقیت
-
تعداد تشکر ها از kaajhost به دلیل پست مفید
-
April 4th, 2013, 22:24
عضو انجمن
با سلام ممکن است که سرور را بصورت قسطی بخریم و در دیتاسنتر نگهداری بشه (یعنی استفاده نکنیم و فقط در دیتاسنتر باشه )؟
-
-
April 4th, 2013, 22:30
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
besthosti.com
با سلام ممکن است که سرور را بصورت قسطی بخریم و در دیتاسنتر نگهداری بشه (یعنی استفاده نکنیم و فقط در دیتاسنتر باشه )؟
سلام، خیر این امکان رو نداریم. می تونم بپرسم چرا قصد راه اندازی سرور رو ندارید؟
-
-
April 4th, 2013, 22:40
وقتی تعریف دوستان از آقای راستگو رو میبینم حیفم میاد من هم تجربه کار با ایشون رو نگم
از خیلی وقت پیشه که با آقای راستگو داریم کار میکنیم ایشون از لحاظ انسانیت 100% تایید میشن میشه گفت چزو افرادی هستن که در این روزگار کمتر بهشون بر میخورید از لحاظ فنی بسیار دانا هستند ، میتونید 100% به ایشون اعتماد کنید مو هم لا درزش نمیره خیالتون راحت
-
-
April 4th, 2013, 22:46
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
majidisaloo1
جناب راستگو صد در صد هم خیلی بیشتر تایید میشوند
ما که خیلی از کار کردن باهاشون راضی هستیم و روی کلو کیشن کم نمیگذارند منم انشا الله چند وقت دیگه یک 3-4 سا دیگه میخواهم به تعداد کولو هام اضافه کنم
با تشکر
عیسی لو

نوشته اصلی توسط
sadeght
اقای راستگو واقعا و حق انصاف تایید می شوند باهاشون همیشه در چت ارتباط داریم از سرور هاشون واقعا راضی هستیم کیفیت شون هم خوب هست.
انشاء الله همیشه موفق باشند.

نوشته اصلی توسط
kaajhost
سلام
جناب راستگو و تیم سینپتیکا 100% مورد تایید می باشند ، البته اصلا نیازی به تایید امثال بنده را ندارند. در این مدت که افتخار همکاری با ایشان را داشتیم صداقت ، دانش فنی بالا و همچنین احترام به مشتریان از ویژگی های بارز ایشان می باشند. انشالله در آینده ای نزدیک اقدام به کلوکیشن در این دیتاسنتر خواهیم کرد.
با آرزوی بهروزی و موفقیت

نوشته اصلی توسط
tizparvaz
وقتی تعریف دوستان از آقای راستگو رو میبینم حیفم میاد من هم تجربه کار با ایشون رو نگم
از خیلی وقت پیشه که با آقای راستگو داریم کار میکنیم ایشون از لحاظ انسانیت 100% تایید میشن میشه گفت چزو افرادی هستن که در این روزگار کمتر بهشون بر میخورید از لحاظ فنی بسیار دانا هستند ، میتونید 100% به ایشون اعتماد کنید مو هم لا درزش نمیره خیالتون راحت

تک تک شما دوستان به بنده و تیم ما لطف دارید. این خوبی از خود شماست و رفتار و کردار ما برگرفته از معاشرت با همکاران و دوستان خوبی مثل شما.
از بذل لطفتون نهایت تشکر و قدردانی رو دارم.
-
-
April 5th, 2013, 03:58
عضو انجمن
با سلام
آپتایم شبکه شما خیلی پایینه !
امکان خرید نقدی و صرفا انتقال ان به دیتاسنتر های دیگر در اروپا یا انتقال سرور به ترکیه وجود دارد ؟
فقط خرید سخت افزار
-
-
April 5th, 2013, 04:16
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
Reza.exe
با سلام
آپتایم شبکه شما خیلی پایینه !
امکان خرید نقدی و صرفا انتقال ان به دیتاسنتر های دیگر در اروپا یا انتقال سرور به ترکیه وجود دارد ؟
فقط خرید سخت افزار
منبعی که شما اطلاعات شبکه ما رو ازش اخذ کردید کجاست؟
آپتایم 100 درصد برای 4 ماه فکر نمیکنم کم باشه.
-
-
April 7th, 2013, 18:42
عضو انجمن
-
-
April 7th, 2013, 18:53
عضو انجمن
سلام
بنده در اون خبرنامه عضو شدم اما افری ارسال نشد
جناب راستگو اگر ممکنه قیمت یک سرور با این مشخصات رو برای کولو بفرستید تشکر
هارد 2 ترابایت - قابل افزایش به 4
رم 32 گیگ - قابل افزایش هست؟
سی پی یو حداقل 12 مگا هرتز
قیمت رو بفرمائید اگر شرایط اقساطی هم داره بفرمائید
همچنین سوالی که دارم مبلغ سرور چه مبلغ خرید چه اجاره کولو چطور واریز میشه؟دلاری یا ریالی خودتون حساب دارید
ممنون
-