ما مشکل فروش نداریم فدات بشم ...
این ماچو بوسه ها رم بزار بر کس دیگه ات نیاز میشه

...
نمیخواستم reply بدم چون با این پست ها که میدی مشخص هست که چه جور انسان متشخص و با فهم و کمالات هستی... ولی گفتم یکم شفاف کنم داستان رو نه برای شما ..برای سایر کاربران که پست رو میخونن.
اوم عوام فریبی رو بر این اساس گفتم که شما دقیقا در پست خودتون اعلام کردید که:
شما فقط اومدید تست سرعت رو اعلام کردید ..احتمال زیاد به اصطلاح خودتون با مدرک و مستند صحبت کردید ... اما این موراد به پست شما وارد هست :
صرفا یک اسکریت شات از تست سرعت از IP آدرس دیتاسنتر Ecatel گرفتید ...
1 - اولا مشخص نیست که این تست بر روی سرورهای شخص مورد نظر شما انجام شده باشه ...صرفا دیتاسنتر مشترک هست
2 - هیچ اطلاعاتی از لود سرور و تعداد سرورهای مجازی موجود بر اون، همچنین کانفیگ سرور، تنوع سرورهای مجازی از لحاظ ترکیبی میکروتیک ویندوز و لیتوکسی قرار نداید. و صرفا به بیان این مورد اکتفا کردید که سرور شلوغ هست!
3 - ساعت و زمان تست هم مهم هست ... چون بار ترافیکی و فشار وارد بر هارد دیسک های سرور در ساعت 7 صبح یا 7 بعد از ظهر خیلی متفاوت هست ...
و مباعث فنی دیگه که طزح بالاتری هست و جای مطرح کردن اینجا نیست!
و اما خطاب مجدد به شما کاربر گرامی
DATAFARM.IR
دنیای هر کس به وسعت فکر اوست
ما مشتریان و شیوه کاری خودمون رو داریم و مشکلی نداریم و هر روز پر قدرت تر از قبل داریم کار میکنیم...
اما شخصا با افرادی که بخوان از از نداشتن اطلاعات توسط دیگران به اهداف خودشون برسن به شدت برخورد میکنم.
برای اینکه اعتقاد دارم هیچ چیزی بهتر از داشتن صداقت نیست ...
بنده نه کاری با این تاپیک داشتم و نه مورد دیگه ای ... هیچوقت هم در جایی سرویس دهی هیچ یک از سرویس دهنده ها رو زیر سوال نبردم...چون تا زمانی که ازشون سرویس نداشته باشم شخصا نمیتونم نظری بدم...
امیدوارم تمامی سرویس دهنده های این انجمن .... از جمله خود بنده ...به بالاترین سطح ممکن از لحاظر دانش فنی و تجاری برسیم که بتونیم یهترین خدمان ممکن رو به سرویس گیرنده ارائه کنیم.
در نهایت امیدوارم بنده اشتباه کنم و نیت شما چیزی جز عوام فریبی بوده باشه ...از صمیم قلب خوشحال میشم که برداشت بنده درست نبوده باشه
موفق و پیروز باشید.