سلام
دوسان بنده قصد راه اندازی سرور آپدیت برای نود 32 را دارم لطفا راهمایی بفرمایید که نیاز به چه برنامه هایی دارم و آیا استفاده از سرور ایران بهتر است یا نه......
سلام
دوسان بنده قصد راه اندازی سرور آپدیت برای نود 32 را دارم لطفا راهمایی بفرمایید که نیاز به چه برنامه هایی دارم و آیا استفاده از سرور ایران بهتر است یا نه......
شرکت فنی و مهندسی پردازش رایانه طلوع کاسپین - فروش سرورهای سوپر میکرو و تمامی قطعات سخت افزاری سرور
Yahoo ID: mohsen.langarneshin
Phone: 0912-022-8638
با سلام
شرکت شاتل میزبان
برای راه اندازی سرور آپدیت با ما تماس بگیرید
0936.3556679
سرور خارج بهتر می باشد زیرا ترافیک و پهنای باندبیشتری دراختیار داری
به یک نرم افزار نیاز داری و یک دونه وی پی اس روی هم 30تومن در میاد درماه
یه آموزشی تو سایت بود نمی دونم جواب می ده یا نه ...
دوستان سرور رو خودم دارم دنبال اون نرم افزاره هستم داستان اون برنامه چیه؟
شرکت فنی و مهندسی پردازش رایانه طلوع کاسپین - فروش سرورهای سوپر میکرو و تمامی قطعات سخت افزاری سرور
آقا مرسی یه 30% از مراحل رو تو لینکی که دادین مشخص کرده منتها کانفیگ سرور رو نگفته چجوریه
تمامی مراحل انجام شد یوزر هم ساخته شد اما آپ دیت نمیکنه
راهنمایی کنید
یکی ی آموزش درست برا اینکار بزاره صواب داره
دوست عزیز جناب felfel تو این انجمن همه به فکر جیب خودشونن فکر نمیکنن یه روزی کارشون گیر میکنه یه جایی که پول کاره ای نیست....
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)