سلام
میشه این دو varnish و nginx را باهم نصب کرد یا مشکل ساز میشود؟؟
باتشکر
سلام
میشه این دو varnish و nginx را باهم نصب کرد یا مشکل ساز میشود؟؟
باتشکر
varnish رو بهتون توصیه میکنم استفاده نکنید ، کانفیگش بسیار مهمه و اگر درست کانفیگ نشه در آینده نزدیک لود سرورتونرو تا سقف میچسبونه تجربه من در ایتفاده از وارنیش ان بود .
در نظر اول کلنفیگش سادست و هیچی نداره اما متاسفانه ما از عهده کانفیگ شبر نیومدیم
سلام
من هم همین مشکل دارم![]()
اگر وارنیش stop کنیم مشکلی پیش نمیاد؟
با سلام
به هیچ وجه دو تارو با همدیگه نصب نکنید چون در بعضی از موراد در لود های سنگین با همدیگه تداخل ایجاد میکنند و هم سرور رو کامل پر میکنه از لحاظ لود هم اینکه باعث هنگ کردم میشن
ولی در مورد Varnish متاسفانه به صورت کامل در بین ایرانی ها جا باز نکرده ولی خوب بسیار قوی هستش البته باید متخصص خودش هم باشه
هنوزم تو شبـــــــــــــــــــهات اگـــــــــــــــــــــــ ــــه ماهــــــــــــــــــــــ ـــــو داری
مـــــــــــــــن اون ماهــــــــــــــــــــــ ــو دادم بـــــــــــــــــــــــه تــــــــــــــــــــــــ ـو
یـــــــــــــــــــــــا دگاری
یکی از دوستان کانفیگ کرده
اوایل خوب بود الان این مشکل لود و ارور میدن !
اگر وارینش حذف بشه مشکلی پیش میاد؟
هنوزم تو شبـــــــــــــــــــهات اگـــــــــــــــــــــــ ــــه ماهــــــــــــــــــــــ ـــــو داری
مـــــــــــــــن اون ماهــــــــــــــــــــــ ــو دادم بـــــــــــــــــــــــه تــــــــــــــــــــــــ ـو
یـــــــــــــــــــــــا دگاری
امکانش هست. اما خوب وارنیش کش سرور هست و در صورتی برای شما مفید خواهد بود که از nginx به عنوان وب سرور (لود صفحات وب و php) استفاده کنید. در صورتی که فایل سرور هست ngixn خالی نصب کنید. وارنیش توصیه نمیشه
من فکر کنم وب سرورتون apache هست و nginx به عنوان پ ر و ک س ی و varnish به عنوان کش سرور ؟ درست حدس زدم؟
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)