خواهش میکنم
خوب البته کسی که مشتری بشه (مثلا عین حالتی که گفتین 100 تا سفارش مختلف بده) یه درصدی بهش تخفیف داده میشه، اما خوب قیمت ها این قدر هم جای پایین و بالا کردن نداره که بشه خیلی کم و زیادش کرد. یه جوری با هم کنار میایم! اون پایین اومدن قیمت ها در تیراژ بالاتر به خاطر راحت تر شدن کار هست، وقتی از یه طرح تعداد زیادی میخواین کار خیلی راحت تر میشه، اما وقتی از طرحهای مختلف میخواین خیلی رو نحوه کار اثر نداره، برا همین خیلی نمیشه قیمت رو کم کرد و صرفه نداره ، اما بازم همون طور که گفتم شما تماس بگیرین و بگین دقیقا چه تعداد و به چه صورت می خواین منم دقیق براتون حساب میکنم و اعلام میکنم خدمت تون.
در خصوص سفارش هم طرح رو اول آماده میکنید و اگه قرار رایت باشه محتویات رو هم و به دست ما میرسونید. طرح روی سی دی باید یه دایره به شعاع 12 سانت باشه که یه دایره به شعاع 22 میلیمتر وسطش خالی باشه! میتونید هم وسطش رو خالی نکنید، اما 22 میلیمتر وسط چیزی چاپ نمیشه!
تو کارهایی که حضوری تحویل میدیدم، پول رو نصفش رو پیش می گیریم نصفش رو هم زمان تحویل، مال شما رو باید احتمالا از طریق اتوبوس یا باربری براتون بفرستم، نصفش رو واریز میکنید، می فرستم نصف دیگه رو واریز میکنید.
جزئیات بیشتری لازم بود تماس بگیرید در خدمتم.