-
February 15th, 2012, 11:58
فروش ویژه سرور اختصاصی فرانسه - OVH/Kimsufi - جوان سرور - JavanServer.com
با سلام
بعد از همکاری دو ساله با دیتاسنتر OVH و فروش سرورمجازی از این دیتاسنتر ، حال بر آن شدیم تا آغاز فروش سرور اختصاصی از این دیتاسنتر داشته باشیم!
- هر سرور دیگری که مد نظر دارید و بر روی سایت OVH.co.uk قرار دارد میتونیم واستون سفارش بدیم!
- آی پی ها در بلاک های 4 - 8 - 16 - 32 ارائه میشود! هزینه بلاک ها به ترتیب 4 - 8 - 16 - 32 پوند میباشد ، لازم به ذکر است در هر بلاک آی پی 2عدد غیر قابل استفاده میباشد.
- سرورها قابلیت نصب میکروتیک را دارا هستند که انجام این کار به صورت تجاری بوده و شامل هزینه میباشد.
- تخفیف برای ماه اول مبلغ 10 هزارتومان در نظر گرفته شده که همکاران و کاربران میتونند از کد تخفیف WHTOVH استفاده نمایند...
سوالی بود در خدمتم....
ویرایش توسط itjavani : February 15th, 2012 در ساعت 19:23
-
تعداد تشکر ها از itjavani به دلیل پست مفید
-
February 15th, 2012 11:58
# ADS
-
March 10th, 2012, 19:17
پاسخ : فروش ویژه سرور اختصاصی فرانسه - OVH/Kimsufi - جوان سرور - JavanServer.com

نوشته اصلی توسط
CityKala.net
این فقط در حد یک سواله نه چیزی بیشتر
10 گیگ پورت چقدر هزینه داره
ارزان ترین سرور با پورت 10 گیگ بین 650 الی 700 هزارتومان هزینه دارد.
-
تعداد تشکر ها از itjavani به دلیل پست مفید
-
April 2nd, 2013, 21:37
پاسخ : فروش ویژه سرور اختصاصی فرانسه - OVH/Kimsufi - جوان سرور - JavanServer.com
سلام
من 3 روز پیش از شما سرور فرانسه خریدم قرار شد چند ساعته تحویل بدین ولی تا الان حتا به تیکتها هم جواب ندادین. لطف کنید پولم رو برگشت بزنید. شماره حساب رو هم تو تیکت دادم.
ممنون
cancerl.zeus
-
تعداد تشکر ها از anifs به دلیل پست مفید
-
April 4th, 2013, 03:36
سلام. آقای مسعودی گرامی عاجزانه خواهش میکنم دست کم جوابم رو بدید. الان تو همین سایت زده آخرین فعالیت شما 2 ساعت پیش بوده ولی اصلن به خواسته ی من تو تاپیک بالا اهمیتی ندادین. من بارها تیکت زدم که پولم رو برگردونید ولی انگار نه انگار! عزیز من لطف کنید حدقل یه جوابی بدین تا خیالمون راحت بشه. من 4-5 روز پیش از شما سرور فرانسه خریدم به مبلغ 30هزار تومن و قرار شد حدکثر 24 ساعته تحویل بدین، نه تنها تحویل ندادین بلکه حتا به تیکتها هم پاسخی ندادین. به اون شماره تلفنهایی هم که تو ساییتتون گذاشتید هم چند بار زنگ زدم ولی اونجا هم کسی پاسخگو نبود. باز هم ممنون میشم پیگیر کار ما باشید. دوستان گرامی آیا کسی شمارهی دیگهای از آقای مسعودی داره؟ یا کسی میتونه راهنماییم کنه در این جور مواقع چه باید کرد؟
-
تعداد تشکر ها از anifs به دلیل پست مفید
-
April 4th, 2013, 04:39
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
itjavani
ارزان ترین سرور با پورت 10 گیگ بین 650 الی 700 هزارتومان هزینه دارد.
مشخصات ؟
-
تعداد تشکر ها از Reza.exe به دلیل پست مفید
-
April 4th, 2013, 05:32

نوشته اصلی توسط
Reza.exe
مشخصات ؟
سلام. اگر دقت میکردید پست برای 1سال پیش هست
-
تعداد تشکر ها از m-batista به دلیل پست مفید