کاری که گفته شده فقط دامنه اصلی رو تغییر میده ! قرار نیست که دامنه قبلی رو حذف کنه ! شما اگه میخوای قبلی رو حذف کنی از تب domains اون رو حذف کن....
کاری که گفته شده فقط دامنه اصلی رو تغییر میده ! قرار نیست که دامنه قبلی رو حذف کنه ! شما اگه میخوای قبلی رو حذف کنی از تب domains اون رو حذف کن....
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)