سلام .
من از هاست 97 سرویس داشتم که امروز سایتم رو بستن به علت بالا بودن تعداد یوزر آنلاین که در بهترین حالت 200 یا 300 نفره
الان میخواهم هاست پربازدید با قیمت مناسب تهیه کنم . آفر میدید ؟
سلام .
من از هاست 97 سرویس داشتم که امروز سایتم رو بستن به علت بالا بودن تعداد یوزر آنلاین که در بهترین حالت 200 یا 300 نفره
الان میخواهم هاست پربازدید با قیمت مناسب تهیه کنم . آفر میدید ؟
عنوان سایت
ادرس
نوع سیستم
منابع مورد نیاز
؟
سایت رو الان بستم
آدرس : ttfc.ir
باشگاه هواداران تراکتور سازی تبریز
سیستم : جوملا
لینوکس
ویرایش توسط __coma__ : April 3rd, 2013 در ساعت 19:47
ارتباط تلگرامی با بخش فروش : pardisho@
فکر کنم همشهری باشیم . بنده هم تیم محبوبم تراکتورسازی هست .
با بنده در تماس باشید افر مناسب بهتون ارائه بدم
موفق باشید
درود
از انگلستان با سرویس میزبانی وب ابری در خدمتیم:
پارس درايو: ثبت دامنه، میزبانی وب ابری، سرور مجازی، سرور اختصاصی، هاست رایگان، گواهینامه امنیتی اس اس ال » میزبانی لینوکس
کیفیت و پشتیبانی و سرعت سرویس رو می تونید از مشتریان ما جویا بشید:
پارس درايو: ثبت دامنه، میزبانی وب ابری، سرور مجازی، سرور اختصاصی، هاست رایگان، گواهینامه امنیتی اس اس ال » مشتریان
بکاپ گیری روزانه از طریق سرویس قدرتمند R1soft (مشتریان در جریان کیفیت بکاپ گیری ما هستند)
پهنای باند هم نامحدوده و قابلیت ارتقا موجود. سرویس نامحدود هم ارائه میشه البته مطابق قوانین:
پارس درايو: ثبت دامنه، میزبانی وب ابری، سرور مجازی، سرور اختصاصی، هاست رایگان، گواهینامه امنیتی اس اس ال » قوانین
اگر از مشتریان بپرسید کیفیت رو اونقدری برای شما توضیح میدن که در طول مدت میزبانی چقدر نیاز به ارسال تیکت داشتند!
محدودیت در تعداد بازدید و نفرات آنلاین نیست فقط در مورد رم و پردازنده که اگر در 7 روز اول سرویس دهی به مشکل خوردید وجهتون رو برگشت میزنیم
پارس درايو: ثبت دامنه، میزبانی وب ابری، سرور مجازی، سرور اختصاصی، هاست رایگان، گواهینامه امنیتی اس اس ال » بازگشت وجه پرداختی
موفق باشید.
پارس درایو؛
ارائه دهنده سرویس های میزبانی وب ابری لینوکس - سرور مجازی - ثبت و نمایندگی دامنه
www.parsdrive.ir
Yahoo ID: parsdrive
با سلام از پلان های ما دیدن فرمایید
البته اگر بازدید بالایی دارید و پهنای باند زیاد می خواهید می تونید با بخش فروش تماس بگیرید تا بتونیم آفر مناسب با میزان بازدید سایت شما اریه دهیم ولی من فکر میکنم که افر پلن 5 مناسب است .
10 host - سبد خرید
البرز هاست - صفحه اصلی
قیمت هامون به دلیل نوروز ارزون هست . که به زودی افزایش میدیم .
با سلام
در خدمتیم
سبد خرید - مکران هاست | Makoran Host
سئوالی بود تیکت بدین حتما جواب میدم
موفق باشین
از ایران + لایت اسپید = میزبانی وب لینوکس
https://serverbartar.com
TEL: 021-71053438
کد تخفیف 25درصدی دائمی ویژه کاربران انجمن: wht25
دارای نماد اعتماد الکترونیک دو ستاره
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)