نقل قول نوشته اصلی توسط javanco نمایش پست ها
قطعا یه جای کارت مشکل داره که امدن این حرفا رو بهت میزنن؟ اینها انتقاد نکردن که فدات شم که میگی 2-3 تا منتقد -- اینها دام کلاهبرداریت افتادن دارن افشا میکنن ماهیت شما را
کد:
٥٠٠ تا مشتري سرور مجازي دارم
مطمئنی یا توهم زدی؟ چطور یه تیکت رو 2 روزه جواب میدی اونوقت چطور 500 تا سرور مدیریت میکنی؟! احتمالا من خیلی خوش شانس بودم 2 روزه جواب میدادی؟!

یکی به من اعتماد کرد گفت خرید سرور رو میسپارم دست تو تحقیق کن بگیر .. کار هم خیلی عجله ای بود .. با اولین دروغ شما تو دام افتادیم!! اولین دروغت پشتیبانی خوب بود که بعد از خرید غیب شدی بهونه عید اوردی ... نصف هزینه رو هم مرجوع کردی دیشب یادته که؟! جوابت رو دادم تو تیکت

وقت با ارزشم اجازه داد تا شب اسکرین شات میزارم درس عبرت بشه برات .. جمع کنی بساط کلاهبرداریت رو از این انجمن ..
سعی نکن در برابر کلاهبرداریت مقاوت کنی .. تاریخ عضویت من ارتباطش به کلاهبرداری تو چه بود؟

ضمنا از حول پاسخ دادن به من بجای کلاهبردار نوشتی :

این هم درست نیست :
نگاه دوست عزیز شما در حدی نیستید که غلط املایی از من بگیرید !
و همانطور که می دونید اینقدر دانش نوشتن دارم که غلط املایی نداشته باشم
سعی نکنید با غلط املایی گرفتن بخواهید موضوع رو به حاشیه ببرید !
برای اینکه دیگران نظرشون درباره شما شفاف سازی بشه می گم !
این دوست ما اومدند از من سرور اختصاصی خریدند ما هم بعد 3-4 روز تخویل دادیم
گفتند سی پنل نصب کنید ما هم طی 1-2 روز براشون نصب کردیم !
بعد گفتند برای از سرور قدیمم یک آپ بگیرید و انتقال بدید به این ! ما هر کاری کردیم نشد انتقال بدیم هاست مبدا مشکل داشت !!
بعد آمدند گفتند مانی بک بدهید !!
دوستان آیا شما تا حالا دیدید کسی سرور اختصاصی رو مانی بک بزنه !! ما اینقدر شرف انسانیت داشتیم که سرور شما را برگشت زدیم و هیچی گیرمون نیامد شما می تونی آی پی رو پینگ کنی می فهمی !!!
خدا گواهه به همین امام رضا سرور رو از پول خودم 50% هزینه رو بهشون دادم گفتم سرور ایشون رو که دیتاسنتر پس نمی گیره ! حالا ما بزار این وسط ضرر کنیم !!
50% هزینه رو ساتنا زدم حساب ایشون بعد چون خوردیم به تعطیلی 12 و 13 فروردین هزینه نرسید و باز بصورت حواله اینترنتی برگشت زدیم . بعضی ها ارزش ندارند !! ما اشتباه کردیم باید همونجوری می گذاشتیم هرروز بیان به سایتمون سر بزنند و چیزی گیرشون نیاد .
ایشون اینقدر ترسو و بزدل هستند که قبل از اینکه پول رو ما برگشت بزنیم هیچ انتقادی نگردند و با ما مهربون بودند حالا برای ما شاخ شدند !
عزیزم دیگه سرور دی ال همه می شناسند با آب دهن شما دریا آلوده نمیشه ! ما هم بهترین نیستیم و ما هم پر ایرادیم .
اگر کسی شک داره که سرور دی ال 500 تا سرور مجازی زیر نظرش هست اعلام کنه همینجا اسکرین شات بزارم دهن بعضی ها بسته بشه !!!
بعث از نظر من تموم هست هرچی دلت می خواد بیا انتقاد کن !!

موفق باشید