اولا کی گفته من هاستینگ دارم.
اصلا داشته باشم.
من تو حرفام همچین چیزی گفتم؟
در ضمن ; دوست من هاستینگ داره 1 ساله راه اندازی کرده داره ماهی حداقل400 هزار تومن درمیاره(البته این پولا پول نیست).
و شما انقدر اعتماد به نفس نداری که بیای اسم واقعیت خودتو تو انجمن مطرح کنی. حالا چه برسه به شماره تلفن و نماد تجاری.
در ضمن اگر تمام میزبانی وب بره دست این سایتایی که گفتی هم اینا کیفیتشون برای میزبانی میاد پایین(پشتیبانی به علت تقاضای زیاد کم میشه) هم هرچی اینا قیمت اعلام کنن باید قبول کرد و دیگه رقابتی نمیشه مثل کارخانه سایپا و ایران خودرو. حالا یکی یه کاری کرده پشتیبانیش بد بوده و .................. که واقعا ابروی شما رو برده پیش کسایی که بهشون هاست دادی ، حالا این رو هم بگم من هم از جایی برای یکی از دوستانم هاست خریدم پشتیبانی خوبی نداشت مجبور شدم از جیبم پول بزارم براش هاست از جای دیگه تهیه کنم.
تازه ادم بی مسئولیت هر جا بره همونه و شما خیلی آدم خود خواهی هستی که میگی فقط این کار نباید کوچک ترین اختلالی توش ایجاد بشه و کارهای دیگه به جهنم(البته به قول شما)،این ادم هر جا بره به گند میکشه اونجارو (خصوصیات ادم بی مسئولیته).الان تو هر صنفی نگاه کنی همچین آدمایی وجود داره.
و اون شما هستی که با نخریدن هاست و جار زدن تو تاپیک این ادمو به بقیه بشناسونی نه دیگران رو بکوبی.