-
March 16th, 2013, 23:45
عضو انجمن
پاسخ : هنر RiP کردن نزد ایرانیان است و بس !!
منبع طراح های ایرانی شده اینجا: Premium WordPress Themes, Web Templates, Mobile Themes | ThemeForest
که دموی زنده داره برای "دیدن" ولی ایرانیا ریپ میکنن
با این حال طراح واقعی زیاد داریم توی ایران واقعا هم حرفه ای هستن فقط کمی هزینه بالاتری دارن نسبت به بقیه...
من اینو که "طراح نداریم تو ایران" رو قبول ندارم.
-
تعداد تشکر ها از Azarin Web به دلیل پست مفید
-
March 16th, 2013 23:45
# ADS
-
March 18th, 2013, 01:09
-
تعداد تشکر ها از rayatech به دلیل پست مفید
-
March 19th, 2013, 01:50
خوب واقعا من تعجب می کنم اگه به این سایتای خارجی نگاه کنید واقعا هیچ کار گرافیکی ندارند اما ایران!!!!!
-
تعداد تشکر ها از adib239 به دلیل پست مفید
-
March 21st, 2013, 12:48
-
تعداد تشکر ها از king_ahwaz به دلیل پست مفید
-
April 1st, 2013, 17:59

نوشته اصلی توسط
majidisaloo1
آیوانیک به من میگفت 700 هزار واسه طراحی و سئو پول دادم و من گفتم خودتی اما باور نکرد:دی

نوشته اصلی توسط
SaMaN0861
با سلام
طبق معمول داشتم توی فروم چرخ میزدم و یک سایت جالب دیدم !!
آیوا نـیــــک : این سرویس دهنده محترم رفته قالب سایت یکی از آشنایان رو کپی زده و یک سری تغییرات داده (عکس ها رو به متن تبدیل کرده!) !!!
حالا قالب اصلی برای سایت
آنــلاین هاست می باشد !!
من موندم چرا کپی !!! یعنی این همه هزینه واسه سرور و اینا میکنیم چرا واسه یک طراحی درست حسابی نکنیم ؟؟!!!
کم طراح سایت داریم توی همین فروم ؟؟ خوب بدین یکی طراحی کنه حالا یه جا هم پول ندارید بدید ، قسطی بدید !!
از مدیران محترم معذرت خواهی میکنم ولی وقتی می بینیم این همه طراح حقشون داره ضایع میشه کمی دلخور میشم

دوست عزیز کجای سایت ما کپی هست؟؟؟؟
سایت من رو مهرشاد انلاین طراحی کرده مدارک اش هم موجود هست وفکر نمیکنم به شما ربط داشته باشه.
atilnic.comبه زودی
Email : atilnic1[at]gmail.com Tell : 045-3232-5473 0936-915-2949
-
-
April 1st, 2013, 18:04

نوشته اصلی توسط
majidisaloo1
آیوانیک به من میگفت 700 هزار واسه طراحی و سئو پول دادم و من گفتم خودتی اما باور نکرد:دی
جناب آقای مجید عیسی لو شما که خودت چند ماه بود از ایت قالب های فری که ریخته بودن داشتی استفاده میکردی تو یکی حرف نزن قالب سایت مارو
مهرشاد انلاین طراحی کرده و سئو سایت رو خودم انجام دادم در ضمن به شما ربطی هم نداره در مورد هر چیزی اظهار نظر میکنی
atilnic.comبه زودی
-
-
April 1st, 2013, 18:09
دوستان عزیز در آخر میخوام عرض کنم خدمتتون سایت ما ریپ نیست هزینه کردیم دادیم قالب طراحی کردن حالا هرکسی هر فکری میخواد بکنه ما مسئول منحرف فکر کردن بعضی از دوستان نیستیم
atilnic.comبه زودی
-
-
April 1st, 2013, 18:23
عضو انجمن
سلام
سال نو همتون مبارک.انشاله سال خوبی داشته باشید.
دوست ندارم تو بحث ها دخالت کنم و خیلی وقت هم بود تو انجمن نبودم و زیاد پست و ... نمیدادم
اما من اطلاع دارم در مورد طراحی و مهرشاد آنلاین طراحی کرده و جدود 150-200 هزار تومان هم به گفته خود آقای علومی هزینه شده.
و کپی بودن و نبودن رو باید طراح جواب بده.(چون من طراح هستم و شما که این همه سایت هست رو ندیدی که من بیام طرح کپی بدم و شما هم چون ندیدی هیچی نمیگی.این آقا هم شاید امکان داره سایت آنلاین هاست رو ندیده باشه و این طرح رو قبول کنه.خلاصه پست من دفاع از هیچ شخصی نیست)
فقط باید این رو طراح جوابگو باشه. و کار شما هم خوب نبود استارتر عزیز.بیاید پست بدید و این کار باعث بشه کسانی که باهم مشکلات دیگه دارند اینجا پته همدیگرو رو آب بریزند.
التماس دعا
با سپاس
-
تعداد تشکر ها ازatilnic به دلیل پست مفید
-
April 1st, 2013, 21:07

نوشته اصلی توسط
atilnic
سلام
سال نو همتون مبارک.انشاله سال خوبی داشته باشید.
دوست ندارم تو بحث ها دخالت کنم و خیلی وقت هم بود تو انجمن نبودم و زیاد پست و ... نمیدادم
اما من اطلاع دارم در مورد طراحی و مهرشاد آنلاین طراحی کرده و جدود 150-200 هزار تومان هم به گفته خود آقای علومی هزینه شده.
و کپی بودن و نبودن رو باید طراح جواب بده.(چون من طراح هستم و شما که این همه سایت هست رو ندیدی که من بیام طرح کپی بدم و شما هم چون ندیدی هیچی نمیگی.این آقا هم شاید امکان داره سایت آنلاین هاست رو ندیده باشه و این طرح رو قبول کنه.خلاصه پست من دفاع از هیچ شخصی نیست)
فقط باید این رو طراح جوابگو باشه. و کار شما هم خوب نبود استارتر عزیز.بیاید پست بدید و این کار باعث بشه کسانی که باهم مشکلات دیگه دارند اینجا پته همدیگرو رو آب بریزند.
التماس دعا
با سپاس
کاشکی تو دیگه نظر نمیدادی
خودت *** بزرکی ،
تو خودت وی پی ان فروشی ، یادم نمیره ازت چندتا سرور داشتم تازه تمدید کرده بودم نمیدونم از حسودیت بود یا چیز دیگه بود که سرورها را بستی و دیگه جواب تیکت ندادی جواب تلفن هم ندادی
سرورها را هم حذف کردی نزدیک به 60 پول منو خوردی مرتیکه دهاتی ، بهتره بری گاو چرونی !
-