-
March 18th, 2013, 13:38
عضو دائم
معرفی دو قالب رایگان جدید و زیبا برای WHMCS به نام های My Host و Your Host
سلام
دو قالب رایگان زیر به وسیله مجموعه whmcstemplates.com طراحی و عرضه شده اند
طراحی زیبا قدرتمندی دارند و با نسخه 5.2 نیز منطبق شده اند
جهت دانلود راهنمایی و ... میتوانید از طریق لینک زیر به این مجموعه وارد شوید
البته قابل های غیر رایگان زیادی طراحی کرده اند .این دو قابل رایگان در صفحه اول وب سایتشان جهت دانلود قرار داده شده است
whmcstemplates.com
ویرایش توسط nimafire : April 29th, 2013 در ساعت 12:22
● مدیر فنی سرور - کانفیگ فنی و امنیتی سیستم عامل و انواع کنترل پنل های لینوکس cPanel - Directadmin / نزدیک به 10 سال تجربه
-
تعداد تشکر ها ازnimafire به دلیل پست مفید
dertgtr, hostarya, nima17701, Parsavps, shahintak, Shalaw koy, taghikhani, tejarathost, thanker, ToooPDL, vahab00
-
March 18th, 2013 13:38
# ADS
-
March 22nd, 2013, 18:21
عضو دائم
پاسخ : معرفی دو قالب رایگان جدید و زیبا برای WHMCS به نام های My Host و Your Host
در صورت امکان کاربرانی که استفاده کرده اند در انجمن این قالب ها را اپلود کنند
● مدیر فنی سرور - کانفیگ فنی و امنیتی سیستم عامل و انواع کنترل پنل های لینوکس cPanel - Directadmin / نزدیک به 10 سال تجربه
-
تعداد تشکر ها از nimafire به دلیل پست مفید
-
March 31st, 2013, 22:47
عضو دائم
پاسخ : معرفی دو قالب رایگان جدید و زیبا برای WHMCS به نام های My Host و Your Host
-
تعداد تشکر ها از nimafire به دلیل پست مفید
-
March 31st, 2013, 22:58
عضو جدید
-
-
April 1st, 2013, 08:37
سلام
فعلا سرم خیلی شلوغه
اگر تا چندروز دیگه کسی فارسی و راستچین نکرد، بنده انجام میدم میزارم
-
-
April 1st, 2013, 14:05
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
ToooPDL
سلام
فعلا سرم خیلی شلوغه
تشکر اگه انجام دادی و فارسی کردی یه پ خ برای من ارسال کنید تا من هم استفاده کنم از این قالب
-
-
April 2nd, 2013, 19:20
عضو دائم

نوشته اصلی توسط
Parsavps
سلام فارسی هم میشه

نوشته اصلی توسط
ToooPDL
سلام
فعلا سرم خیلی شلوغه
اگر فارسی کردید در همین تیکت اعلام کنید تا در پست اول قرار دهم
-
-
April 2nd, 2013, 20:04

نوشته اصلی توسط
besthosti.com
تشکر اگه انجام دادی و فارسی کردی یه پ خ برای من ارسال کنید تا من هم استفاده کنم از این قالب

نوشته اصلی توسط
nimafire
اگر فارسی کردید در همین تیکت اعلام کنید تا در پست اول قرار دهم
چشم
-
-
April 5th, 2013, 16:32
سلام.منتظر فارسی سازیش هستم.لینک دانلودشو حتما بذارین.ممنون
-
-
April 6th, 2013, 18:53
سلام کسی استارت فارسی رو نزده ؟
-