-
January 27th, 2010, 23:07
تقاضاي vps
با سلام خدمت دوستان
من سرور مجازي با شرايط زير ميخواهم :
لينوكس
وارز
كيفيت و سرعت بالا
بين 10 تا 20 گيگ فضا
حدود 512 رم
حداقل پورت 100
2 يا 3 IP
و صد البته امنيت كه برايم خيلي مهمه
اگر از دوستان سرويسي سراغ دارند كه خودشان تست كردند و معتبره به ما هم ندايي بدهند البته قيمت هر چه كمتر بهتر
يك سوالي هم داشتم كه اگر من بخواهم روي vps ده تا سايت داشته باشم كه فقط يكي از آنها پر بازديد باشه يا اين كه كلا 1000 نفر در روز از كل سايتها بازديد كنند چه قدر رم مورد نياز است ؟لطفا كمي شرح دهيد
ممنون
طراحي سايت با ايده هاي جديد
جوملا آينده اي درخشان .....
-
-
January 27th, 2010 23:07
# ADS
-
January 28th, 2010, 13:05
عضو انجمن
پاسخ : تقاضاي vps

نوشته اصلی توسط
saman6709
دوستان توجه داشته باشند كه يكي up link را بگويند و اين به سوال دوم من هم توجه داشته باشند
اگر روي vps چندين سايت داشته باشيم كه در كل در ماه 2000 نفر از اين سايت بازديد ميكنند چقدر رم احتياج هست؟
سروری خریدای نمایید که با رم 512 و سی پی یو نسبتا قوی داشته باشد . و پورت ارتباطی شما 100 باشد
در ضمن به نکته ای که اکثر خریداران توجهی بهش ندارند و از همه این موارد مهمتر هست . فضای جداگانه برای بک اپ داشته باشه و منیج شده باشه تا وقتی به مشکلی برخوردید کسسی باشه مشکل سرور شما رو درست کنه و مشکل رو حل کنه چون همش بحث فروش نیست . باید خدماتی هم وجود داشته باشه از قبیل پشتیبانی و منیج و مانیتور سرور که ما میتوینم اینها را در اختیار شما قرار بدیم ولی متاسفانه امکان ارائه سرور وارز را برای شما نداریم . و مسائل مرتبط با استفاده نا صحیح از سرور بر عهده شما می باشد .
[LEFT]AfraWeb, Since December 18 2007
Managed & Unmanaged VPS and Dedicated Servers in Canada
Netelligent Hosting Services Inc
Iran office : 98-21-66841497
-
-
January 29th, 2010, 06:55
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
persian.developer
با 2000 نفر بازدید نمیشه میزان رم رو 100% تشخیص داد شما باید یک بار استفاده کنید تا متوجه بشید ولی فکر می کنم 512 خوبه و شاید زیاد هم باشه!
RAM مورد استفاده سرورتون بستگی به کانفیگ سرور داره.
به عنوان مثال اگر از nginx استفاده کنید Memory و CPU مورد استفاده خیلی کمتر از زمانی خواهد شد که Apache استفاده کنید.
یا اگر Cache را فعال کنید یا Apache پشت پروکسی باشد هم ...
سوال هایی نظیر Memory فلان چند نفر بازدید جواب می ده به هیچ عنوان قابل پیش بینی نیست. همه چیز بستگی به قدرت CPU و Overselling نکردن فروشنده و ... بستگی داره.
-
-
January 29th, 2010, 11:26
عضو انجمن
alا سايت هاتون کلا 2000 تا بازديد در ماه داره ؟ اطلا رقم زيادی نيست که بخوای براش VPS بگيری!
مگر اينکه اين 2000 تا دارن کار خاصی رو انجام ميدن!
لود سرور و رم مصرفی به خيلي موارد بستگي داره.
کانفيگ سرور و کاری که شما داری رو سرور انجام ميدی بيشترين تاثير رو داره.
يه موقه هست شما 4 تا صفحه html داری!
خوب اين هيچ فشاری رو سرور نداره.
يه موقع هست چند تا صفحه php مثلا داری که اينا خودش با چنديد table تو ديتابيس (mysql) دارن کار ميکنن.
خوب تو اين حالت قطعا لود بيشتره!
يه موقه هست شما داری 4 تا عکس نشون ميدی!
يه وقت داری 4 تا فايل حجيم رو برای دانلود عرضه ميکنی!
-
-
January 29th, 2010, 11:45
عضو دائم
اگه اهمتیت وارز رو بیاری پایین تر
Ram : 512
Hard : 20
BW : 500
IP : 1
رو میتونم ماهانه 14 تومن بدم
با ایمیل gignic@gmail.com تماس بگیرید