سرور مجازی دیروز سفارش داده شد و نهایتاً 20 دقیقه بعد تحویل گردید . پاسخ تیکت ها و بر طرف کردن مشکلات بسیار سریع و بموقع صورت گرفت و کیفیت سرویس قابل قبوله جای تشکر و قدردانی داره از دوست خوبمون kingserver
با توجه به تمامی پست ها ، بنده جزء خریداران سرورهای ایشون بودم اونم 2 سرور ( علتش این بود سرور شماره 1 در هفته اول بیش تر از اون چیزی که فکر میکردم کارمو راه مینداخت ) خلاصه به هر علتی سرور شماره 1 در همون پایان هفته اول از دسترس خارج شد و ... و سرور دوم هم بعد از گذشت 3 روز غیر قابل استفاده ! من اطلاعات کاملی در مورد اورسل و دستکاری در منابع سرور ندارم گرچه تیتر همین تاپیک خودش وسوسه انگیزه و کلاً انسن موجودیست طماع ( غیر اینه ؟ ) در هر صورت به این نتیجه رسیدم سرورهای مجازی جدیدی از فروشنده معتبر تهیه کنم و حقیقت امر باید بگم از ماست که بر ماست . هیچ چیز بی دلیل ارزان نیست و هیچ چیز بی دلیل گران ! این آقا خوب یا بد فروشندس اما یکم ازش دلخورم چون با مشتری رو راست نیست من تازه کار نیستم بخش قابل توجهی از سرورهای IRC ایران دست منه و کلاً با تماس ها و ارتباط با دیتا سنتر آشنا هستم ، حد اقل در 3 سال فعالیت جدی اینو خوب فهمیدم هیچ دیتا سنتری نمیاد اول کار 1 ماه سرور رو ساسپند کنه ! اینطور باشه همشون از نون خوردن میوفتن و باید کاسه گدایی بگیرن دستشون گاهی با خودم فکر میکنم شاید این آقا سرویس تست میگیره و مثلاً 48 ساعته یا 72 ساعته تحویل بعضیامون میده و کلاً منابع ودش بسیار محدوده و نا چاره از یه ترفندی همه مشتریا رو حتی برای گرفتن پول ماه اول نگه داره !!! هستند خیلی ها از این کارا انجام میدن اما من اصلاً قصدم اتهام نیست. در هر صورت مشکلی که من می بینم عدم تعهد فروشنده نسبت به مشتری و پشتیبانی ضعیفه ( موفق و پیروز باشید )