سلام من مدیر سایت ory.ir و برنامه نویس افرا هستم و تا حالا با هاستینگ های خیلی زیادی کار کردم
به جرات میتونم بگم این هاستینگ که نه ماستینگ بدترین سرویس رو با قیمت نجومی ارائه میده
قیمت ریسیلر در سایت مندرج 8 هزار تومان بود و موقع پرداخت از ما 10 هزار تومان دریافت شد اون هم برای یک گیگ!! گفتیم عیب نداره
من یک سرویس ریسیلر از این آذر آنلاین خریدم
طی دوره یک ماهه در 70 درصد مواقع سرویس قطع بود و گاهی 48 ساعت سرور مجازی ضعیفی که این ماستینگ به صد نفر فروخته بود قطع بود و اصلا جوابگوی تلفن نبودند و وقتی درخواست عودت وجه دادیم با اینکه 7 روز به اتمام دوره مونده بود ایشون گفتن یک روز مونده و پولمونو پس ندادند
از همون اول فقط قبل خرید جواب ادم میدادن و پس از خرید یا گوشیشون خاموش بود یا شماره خودم می افتاد ج نمیدادن ولی وقتی با شماره شخص دیگه ای تماس میگرفتم ج میدادن و هی امروز فردا میکردن
تو پشتیبانی انلاین هم تا می فهمیدن مشتری هستیم دیگه ج نمیدادن
طی دوره بنده تمامی مشتری های خودمو از دست دادم و سایت بنده که روزانه چندین لایسنس فروش داشت طی این دوره فقط توانستم 8 تا لایسنس بفروشم و رتبه الکسا از 3 هزار به 13 هزار کاهش یافت
قابل ذکر است سایت من جزو پذیرندگان برتر پارس پال است و دارای نماد الکترونیک و در سایت پیوند ها هم ثبت شده است
به همتون پیشنهاد میدم از این اشخاص بی مسئولیت به هیچ وجه خرید نکنید
با احترام
احمدی