یعنی واقعا 3000 تا یوزر داره؟!
یعنی واقعا 3000 تا یوزر داره؟!
سلام من مدیر سایت ory.ir و برنامه نویس افرا هستم و تا حالا با هاستینگ های خیلی زیادی کار کردم
به جرات میتونم بگم این هاستینگ که نه ماستینگ بدترین سرویس رو با قیمت نجومی ارائه میده
قیمت ریسیلر در سایت مندرج 8 هزار تومان بود و موقع پرداخت از ما 10 هزار تومان دریافت شد اون هم برای یک گیگ!! گفتیم عیب نداره
من یک سرویس ریسیلر از این آذر آنلاین خریدم
طی دوره یک ماهه در 70 درصد مواقع سرویس قطع بود و گاهی 48 ساعت سرور مجازی ضعیفی که این ماستینگ به صد نفر فروخته بود قطع بود و اصلا جوابگوی تلفن نبودند و وقتی درخواست عودت وجه دادیم با اینکه 7 روز به اتمام دوره مونده بود ایشون گفتن یک روز مونده و پولمونو پس ندادند
از همون اول فقط قبل خرید جواب ادم میدادن و پس از خرید یا گوشیشون خاموش بود یا شماره خودم می افتاد ج نمیدادن ولی وقتی با شماره شخص دیگه ای تماس میگرفتم ج میدادن و هی امروز فردا میکردن
تو پشتیبانی انلاین هم تا می فهمیدن مشتری هستیم دیگه ج نمیدادن
طی دوره بنده تمامی مشتری های خودمو از دست دادم و سایت بنده که روزانه چندین لایسنس فروش داشت طی این دوره فقط توانستم 8 تا لایسنس بفروشم و رتبه الکسا از 3 هزار به 13 هزار کاهش یافت
قابل ذکر است سایت من جزو پذیرندگان برتر پارس پال است و دارای نماد الکترونیک و در سایت پیوند ها هم ثبت شده است
به همتون پیشنهاد میدم از این اشخاص بی مسئولیت به هیچ وجه خرید نکنید
با احترام
احمدی
ویرایش توسط vebc : March 30th, 2013 در ساعت 22:43
این 3 هزار تا دروغ است صد در صد شک نکنید
یک سری سایت هست که ای پی سرور بهش میدی تعداد سایت هایی که روئش میزبانی میشه رو بهت میگه به صورت دیقیق
آذر انلاین دروغ گویی بیش نیست یادمه یکی از دوستان مدیر سیات avaom.com میگفت ازشون سرور مجازی خریده 40 گیگ اطلاعاتشو به فنا داده
کل سایت هیا میزبانی شده روی وی پی اس آذر انلاین به 80 تا دامین نمیرسه
اونا هم معمولا یا پارک شده هستن یا tk
کسی مدرک خواست بگه میدم...
ماهیانه که وقتی دوره تمدید لیاسنس سی پنل میرسه 4 روز دیر تمدید میکنن و توی این چند روز کاربر به مشکل بر خیوره تا اینها 4 روز پول لایسنس ندن تا به نفعشون باشه
مثلا اگر ماهیانه 70 هزار تومن پول لایسنس سی پنل باشه 70 تقسیم 30 روز میشه روزی 2300 تومن یعنی روزی این مبلغ به نفعشونه
کلا خیلی بی مسئولیت هستند
شرکت کدومه هههه
وقتی کلانتر تو شهر نباشه قورباقه (قورباغه) هفتیر میکشه :|
اینا اهل شهر ارومیه هستند که هیچی از سرور و اینا سر در نمیارن
2 تا برادر که الکی یه دکان کلاه برداری باز کردند
از طریق هویز مشتری هاشونو استخراج کردم و با چند تاشون چت و ایمیل بازی نمودیم و فهمیدیم که فقط پول اضافه میگیرن و بعدش مشتری رو فراموش میکنند.
بهتره کسی از این افراد بی مسئولیت خرید نکنه
من تا میتونم توی همه تاپیک ها زیرابشونو میزنم تا دیگه حق کسی رو نخورن
اگر خدا بخواد بچه های بالا سروراشونو یه حمله دی داس میزنن مشتریهاشون بپره
من که خودم بی خیال پولم شدم و سایتمو منتقل کردم به سرور میهن وب هاست که بهترینه
آذر آنلاین هر چی باشه بهتر از آواسرور د ز د کثیف هستش
این جناب نصیری ***ی بیش نیست
***ی بالا رفتن از دیوار مردم که نیست
اینا هم همشون به نحوی ***ی هستند
پول بگیری خدمات ندی
بی کیفیت بدی
پشتیبانی نکنی
پول عودت ندی
من با پرشین هویز کار میکردم کوچکترین مشکلی بیشتر از 24 ساعت طول میکشید یک روز مانده به پایان دوره باز پولتو پس میدادن
این اقا اصلا ج نمیداد که بگیم عودت وقتی هم ج داد 7 روز مونده میگه دیگه دیره
***ی که شاخ و دم نداره
متاسفانه اینجور شرکت های هاستینگ هستند که به کل هاستینگ ها ضربه میزنند من امیدوارم که اینجور هاستینگ ها کم بشه و ریشه کن بشند و تا زمانی که اینها باشند مشکلات هاستینگ پا بر جا هستش
ما ز یاران چشم یاری داشتیم ... خود غلط بود آن چه ما پنداشتیم ...
GoogleTalk : Reza.Juggernaut Yahoo!Messenger : Juggernaut_Reza
امیدتان به دیگران برای کمک بی جهت بوده و حال تنها مانده اید هر چند که همه قول یاری و کمک به شما داده بودند. گول حرف و ظواهر فریبند ی آنها را خوردید اما الان هم دیر نیست اگر کمی همت کنید به تنهایی هم می توانید کارهایتان را به انجام برسانید.
سلام دوستان عزیز.
اونطوری که شما هم میگین بد نیست. ولی خدایی قبلا نا نزدیک به یک سال دو سال پیش یک سرور ازشون داشم سرور المان واقعا کیفیت عالی داشت از نظر کیفیت هیچی کم نداشت. اون موقع من با رم 512 رو 20 تومان میخریدم. ولی الان نمیدونم چی شده که سرویس هاشون بد شده.قبلا تو همین انجمن تبلیغ میکردن خیلی هم تبلیغ میکردن به مرور زمان معلوم نشد چی شد شرکتشون.ولی اون موقع هم تیکت میزدم جواب نمیدادن از طریق یاهو پشتیبانی میکردن.
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)