ارائه مستقیم خدمات شرکت SUBHOSTING.NET در ایران
سرور های کاملا مدیریت شده مجازی و اختصاصی - ارائه و مدیریت کامل Cluster - پشتیبانی 24/7
jalal[at]subhosting[dot]net
اوم مستر دکتر مهندس جلال خردمند ما چطوره؟
آقا نیستی؟
باز به کارو توهین شد پیداتون شد؟
یعنی هر وقت خواستیم شما رو ببینیم به کارو توهین کنیم؟
بالاخره میرسه اون روزی که باید برسه ....
منم نظرم همینه دوستان اگر حرفی میزنن با دلیل و مدرک بزنن . یه چیزی که بشه بهش اعتماد کرد . نه اینکه همینطوری بگید داون داشته
http://www.webhostingstuff.com/uptime/CaroNet.html
[LEFT]AfraWeb, Since December 18 2007
Managed & Unmanaged VPS and Dedicated Servers in Canada
Netelligent Hosting Services Inc
Iran office : 98-21-66841497
کارو اصلا مشکل قطعی نداره ولی دوری بیش از حدش باعث کندی سرعت سایتها شده !
این تازه اومده؟کارو اصلا مشکل قطعی نداره ولی دوری بیش از حدش باعث کندی سرعت سایتها شده !
برای پیش رفت در علم آسانسوری وجود ندارد پله ها را باید پیاده رفت /./ همیشه این یادتان باشد که دست بالای دست بسیار است.
يادمان باشد براي يك بار ايستادن صد ها بار افتاده ايم /./ بک آپ مهمترین رمز موفقیت هاستینگ /./ امنیت مطلق نیست.ارتباط مستقیم با من :
Admin -{(@)}- WebHostingTalk . ir
ببخشید بهتر نیست همون لینوکس و درستون رو بخونید و نظر های پر بار خودتون در مورد یه دیتا سنتر ندید و بیخودی یه دیتا سنتر رو زیر سوال نبرید؟کارو اصلا مشکل قطعی نداره ولی دوری بیش از حدش باعث کندی سرعت سایتها شده !
برای پیش رفت در علم آسانسوری وجود ندارد پله ها را باید پیاده رفت /./ همیشه این یادتان باشد که دست بالای دست بسیار است.
يادمان باشد براي يك بار ايستادن صد ها بار افتاده ايم /./ بک آپ مهمترین رمز موفقیت هاستینگ /./ امنیت مطلق نیست.ارتباط مستقیم با من :
Admin -{(@)}- WebHostingTalk . ir
ویرایش توسط AfraWeb.net : January 28th, 2010 در ساعت 16:59
[LEFT]AfraWeb, Since December 18 2007
Managed & Unmanaged VPS and Dedicated Servers in Canada
Netelligent Hosting Services Inc
Iran office : 98-21-66841497
نداشتن لایت اسپید رو سرورها اینطوری کرده.وگرنه من خودم از سرور کارو برای دانلود و آپلود فایل هاستینگ استفاده میکنم.وقتی دانلود میکنی تا 10 ساعت هم گزاشتم دانلود کرده با سرعت زیاد یکبارم قطع نکرده برعکس سرورهای هلند یا ... هر دفعه دان تایم دارند و برای سرپوش گزاشتن روش لایت اسپید بهترین گزینه هست.برای همین سرورهای هلند و ... برای سایت خوبه و سرور کارو برای دانلود و فایل هاستینگ.تو قدرت سرورهای آمریکا شک نکنید واقعا هیولا هستند.l-)
ویرایش توسط delta : January 28th, 2010 در ساعت 16:58
ببینید شاید این حرف من یه دور بودن خیلی زیاد رو نشون داده !
البته بگم هاستی که دارم از سرور های همین تبلیغات باالی سایت هست !
بسیار کند هستش ولی از ایران هم هاست دارم خب فرقشون از زمین تا آسمونه !
منظور از دور بودن چند میلی ثانیه است !
همین !
چرا میزنید؟
ولی بگم حواسم نبود ببخشید چون یه اشتباه لپی بود !
منظور رو طوری دیگر گرفتند برای همین.در ضمن جای نیکان خالی. اینجا بود همتون رو دادگاهی میکرد و مدرک میگرفت
---------- Post added at 05:56 PM ---------- Previous post was at 05:55 PM ----------
به خود نیکان هم گفتم .خودشم تعجبه چرا هاستینگایی که از این کارو استفاده میکنند لایت اسپید نصب نمیکنند.کسی اگر دونست جریان چیه به ما هم بگه![]()
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)