-
July 27th, 2012, 14:47
هاست هزار تومان
لطفا هر سوالی داشتین در همین تاپیک بپرسید پاسخگویی میشود
هاستینگ لینوکس هزار تومان
فروش هاست اشتراکی لینوکس محل دیتاسنتر : آلمان
کنترل پنل : سی پنل
پشتیبانی 24 ساعته
id yahoo : vpsvps55
id yahoo : vps.selling
ویرایش توسط lived : November 26th, 2012 در ساعت 18:24
-
تعداد تشکر ها ازlived به دلیل پست مفید
-
July 27th, 2012 14:47
# ADS
-
November 26th, 2012, 18:34
پاسخ : هاست هزار تومان

نوشته اصلی توسط
lived
شما هر کاری دلت میخواد انجام بده کسی مانعی جلوی شما نمیذاره
مسئله کوته فکری شما وب هاستینگ تاکی هاست
ما هاست رو میدیم هزار تومان اما برای نصب هر اسکریپتی برای مشتری هزینه میگیریم به طور مثال هاست رو میدیم هزار تومان ولی یه وورد پرس نصب میکنیم ده هزار تومان یعنی هاست رو فروختیم یازده هزار تومان
نمیخوام زیاد سیاست کاری خودمون رو باز کنم چون اگر قرار باشه همه فکرهامو اینجا بیان کنم فردا عین خیلی افرادی که از روی ما کپی برداری میکنن شما هم کپی میگیری
اینو بدونین ما سعیمون رو میکنیم با فکر کار کنیم نه با احساسات
کوتاه فکری از سمت خد شما است که با این طرز صحبت و بی ادبانه به کل بچه های انجمن توهین میکنی
قبل از این که به این سوال جواب بدی که چرا اینقدر ارزان میدی این سوال را جواب بده که چرا به همه توهین کردی اگر مدیران انجمن ببینن بن میشید من هم به مدیران گزارش میکنم
-
-
November 27th, 2012, 12:40

نوشته اصلی توسط
habiballahafg
کوتاه فکری از سمت خد شما است که با این طرز صحبت و بی ادبانه به کل بچه های انجمن توهین میکنی
قبل از این که به این سوال جواب بدی که چرا اینقدر ارزان میدی این سوال را جواب بده که چرا به همه توهین کردی اگر مدیران انجمن ببینن بن میشید من هم به مدیران گزارش میکنم
شما به کلمه کوته فکری میگید بی ادبانه و توهین ؟؟؟؟
-
-
December 1st, 2012, 09:38
هاست برای سایتهای دانلود به هیچ عنوان ارائه نمیشود زیرا باعث افت کیفیت پورت سرور میشود
برای دوستانی که هاست برای سایت دانلود میخواهند آفر سرور با پورت اختصاصی داریم که کیفیت پورت تضمین شدس و میتونن با کیفیت فوق العاده خوبی ارائه سرویس کنند
-
-
December 10th, 2012, 09:13
بر روی سرورهای هاستینگ آپادانا کلود هاستینگ قرار داده شده است که باعث تساوی استفاده منابع بین مشتریان هاستینگ (سایتهای روی سرور آپادانا ) میشود
-
-
March 2nd, 2013, 07:29
عضو جدید
کلا این آقا متواری شده دیگه؟
سایتش که بالا نمیاد
تو یاهو هم آنلاین هست ولی جواب نمیده
-
-
March 2nd, 2013, 07:42
عضو جدید
کل کل چرا میکنید ملت ایران بعنی همین ......................................عامل پیشرفت نکردن ما ایرانی ها همینه
-
-
March 28th, 2013, 13:07
-