دوست عزیز من، در درجه اول پهنای باند کلی یک خط ارتباطی شامل دو بخش Upload Stream و Download Stream میشه. از لحاظ فلسفی این دو عدد با هم جمع نمی شوند، بلکه عدد اصلی به این دو عدد تجزیه شده و در تنظیمات ادوات این دو میزان قابل تنظیم و محدود سازی هستند. مثال روشنی که همه شما به آن برخورده اید پهنای باند اینترنت منزل یا محل کار شماست. وقتی شما سفارش 1Mb/s پهنای باند می دهید معمولا در مشخصات فنی پلان مشاهده خواهید کرد که رقمی همچون 512/512 یا امثالهم را درج کرده اند که همانا حداکثر سرعت ورودی و خروجی برای اکانت شما می باشد و در حقیقت سهم هر قسمت از پهنای باند کلی را مشخص کرده است. حال مواردی که در بالا خدمت تون عرض کردم جنبه فنی کار است و در جنبه تجاری و فروش ممکن است این ارقام دقیق بیان نشده (به هر دلیلی) و یا اصطلاحات معنای دیگری به خود بگیرند که آن بحث دیگری است...
و اما در مورد تست سرعت پورت... بله، بدیهی است که برای تست کارت شبکه و نبود ایراد در آن و نیز دیگر تجهیزات و تنظیمات درون شبکه ای، تست سرعت در داخل همان شبکه صورت می پذیرد که این میزان دقیق و کامل می باشد. و بنده هم ضد این حرف را نزده ام!! استارتر این تاپیک از یک شبکه خارجی تست را گرفته اند که اینطور نیست که بگوییم کاملا نادرست است!! بلکه ممکن است تا حدودی ارقام کمتر را نمایش دهد و Ping بیشتری را... گرچه حالا که بیشتر دقت می کنم به نظر می رسه تستی که ایشون گرفته اند از شبکه ای نزدیک صورت گرفته است!! به هر حال بنده در مورد این تست و مبدا آن و نحوه انجامش اطلاعات دقیقی ندارم و بنابراین قصد کش دادن این بحث هم ندارم.
ارادتمند
----------
ادیت:
بله، توجهی به جزئیات این تصویر نکرده بودم و همانطور که عرض کردم اطلاعی از نحوه انجام تست ایشون ندارم.ثانیا تست از داخل دیتاسنتر با minimal tester داره انجام میشه که با پینگ 0 یا روی همون سوئیچ هست یا کامپوننت روتر هست. این سرعت ارتباطی به بیرون نداره.
البته با توجه به اینکه بنده در دفتر مرکزی و درگیر با سرور های اختصاصی نیستم جزئیات دقیق فنی و تجاری دیتاسنتر را ندارم و اینکه محدودیت ها به چه صورت اعمال می شوند. تصور من در ابتدا این بود که فقط سرعت دانلود Limit شده است... حال این موارد را باید در فرصت مناسب جویا شوم.
موفق باشید![]()