-
March 27th, 2013, 09:14
عضو انجمن
وام موسسه مهر وطن
سلام دوستان
شاید این مسئله ربطی به اینجا نداشته باشه ولی بازگو کردنش در بین همکاران و انتقال و استفاده از تجارب آن ها شاید چنان بدم نباشه
مسئله اینه بنده 3 ماه پیش مقداری پس انداز داشتم تو حساب بانک ملتم اما یک روز اس ام اسی از طرف بانک مهر وطن اومد و شرایط عالی برای وام داشت
4% کارمزد بدون بهره و با اقساط مناسب
به این صورت بود که 3 ماه پول رو میخوابوندی بعد از 3 ماه به اندازه ی پولت بهت وام می دادند
منم که 6 فروردین سال 92 موعد وامم بود دیروز به بانک مراجعه کردم گفتم چه مدارکی لازمه برای وامم ! گفتن دستور اومده هیچ پرونده ای دیگه قبول نکنیم !!!!!
گفتم یعنی چه رو دفترچه ای که 3 ماه پیش گرفتم نوشته بعد از 3 ماه باید وام رو بدین عرض کردن به ما مربوط نیست فعلا پرونده های ماه 12 رو هم نگرفتیم دستور از بالا اومده نمی تونیم!!!!!!!!
گفتم راه چاره چیه ؟ گفتن فعلا 1 ماه دیگه هم پول رو بخوابونین شاید شرایطمون بهتر شد !
دوستان به نظر شما به این بانک که در قبال وعدشون این جواب رو به بنده دادن اعتمادی هست که یکماه دیگه هم پول رو بخوابونم ؟
ویرایش توسط eh3@n : March 27th, 2013 در ساعت 09:26
-
تعداد تشکر ها از eh3@n به دلیل پست مفید
-
March 27th, 2013 09:14
# ADS
-
March 27th, 2013, 09:59
عضو انجمن
پاسخ : وام موسسه مهر وطن
ایـــــــــران هـــاســـتـــیــــنــــگ
بـــه زودیـــــــــــــــ
-
تعداد تشکر ها از paradiseserver به دلیل پست مفید
-
March 27th, 2013, 10:10
فکر کنم اون اوایل که زیاد تبلیغ میکردن و همه جا از این بانک صحبت میشد زیاد وام دادن و شاید الان بودجه کافی ندارن
کسانی که از این بانک وام گرفتن بهتر میتونن نظر بدن
-
تعداد تشکر ها از persianboy به دلیل پست مفید
-
March 27th, 2013, 12:54
عضو انجمن
به نظر بنده تماس بگیرید حراست ومطرح کنید در صورتیکه موفق واقع نشد با رده های بالاتر (حراست بانک مرکزی ) تماس بگیرید نشد یک تماس با 20:30 بگیرید رسانه ایش کنید تا با سرمایه مردم بازی نکنند.
-
تعداد تشکر ها ازhaftsepehr به دلیل پست مفید
-
March 27th, 2013, 12:58
عضو انجمن
مهر وطن فکر می کنم قبلا یکی از بانکهای تات یا چی بود که به دلیل مشکلاتی که داشت توسط بانک مرکزی پلمپ گردید و مجوزش باطل شد بعدش صاحبش با چند نفر دیگه یک بانک جدید زدند ....
-
تعداد تشکر ها از 666regab به دلیل پست مفید
-
March 27th, 2013, 13:58
شکایت کنی و وقتی در دفترچه ات نوشته حتما به جوابش می رسی!واسه شروع برو سازمان بازرسی توی هرشهرم هست دیگه خودشون بهت میگن چکار کنی!
مدارکت رو هم ببر
-
تعداد تشکر ها ازk1ll3revil به دلیل پست مفید
-
March 27th, 2013, 15:18
عضو انجمن
به این جا ها بانک نمیگن به این ها میگن گاو صندوق بابا بزرگ
-
تعداد تشکر ها ازbesthosti.com به دلیل پست مفید
-
March 27th, 2013, 16:15
اگر وقت دارید برین این راه هایی که دوستان گفتند اقدام کنید ببینین اگه به نتیجه رسیدید که هیچ
اگه نرسیدیدن نزارین حتی یک روز هم بموه تو اون حساب
این ها کارشون همینه موقعی که پول میدین با احترام برخورد میکنن وقتی میخوان پول بدن فقط دست به سر میکنن
-
تعداد تشکر ها از mehdi.gh به دلیل پست مفید
-
March 27th, 2013, 16:25
عضو انجمن
میگم تا بعد از تعطیلات صبر کنم و بعد از اون اقدام کنم
-
تعداد تشکر ها از eh3@n به دلیل پست مفید
-
March 27th, 2013, 17:58
عضو انجمن