-
January 27th, 2010, 21:27
درخواست ریسلر 5 گیگ لینوکس , ترجیحا وارز
سلام
بنده به 5 گیگ ریسلر با شرایط زیر احتیاج دارم:
اول از همه آپ تایم و سرعت بالا ( شدیدا مهمه!)
پشتیبانی خوب (الان از وبرنگ ریسلر دارم , زنگ میزنم بگم سرور داونه صبح تا حالا , ریجکت می کنن و گوشی رو خاموش می کنن , این خیلی رو اعصابمه و عامل اصلی تغییر سرور)
مستر ریسلر (باشه بهتره)
پهنای باند نامحدود (البته زیاد مصرف بالا نیست ولی برای احتباط می خوام محدودیتی نباشه براش)
انتقال وب سایت های فعلی
قرارداد رسمی هم بینمون باشه بهتره
لطفا قیمت بدید
-
-
January 27th, 2010 21:27
# ADS
-
January 27th, 2010, 22:51
عضو دائم
پاسخ : درخواست ریسلر 5 گیگ لینوکس , ترجیحا وارز
هر کدومو خواستین در خدمتیم :
Linux Reseller
-
-
January 27th, 2010, 23:32
از novinsite عزیز خریداری شد , ممنون از همه
-
-
January 27th, 2010, 23:33
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
par2x
ممنون , مشخصات سرورتون رو هم اعلام می کنید؟ ممنون
بر اساس تجربه ترجیح میدم به جای اینکه همهی مشتریهای هاستینگ روی یه سرور باشند، هر دسته از اونها روی یه سرور مجازی باشند، تا کمتر مشکلاتی که یکی ایجاد میکنه برای دیگری دردسر درست کنه و ... . طبیعتا چیدمان مشتريها متناسب با قابلیت های اون سرور مجازی خواهد بود و در صورت لزوم ارتقاء داده خواهد شد یا ممکنه مشتری هایی جا به جا بشند و ... .
بگذریم، سروری که برای این سرویس ریسلر در نظر گرفتم یه سرور مجازی هست با 512 مگابایت رم و یه هسته سیپییو Intel Xeon E5335 2.00GHz که الان فقط چند تا سایت کم بازدید روش هستند، و در صورتی که نیاز باشه ارتقاء پیدا میکنه
-
تعداد تشکر ها ازMohsen به دلیل پست مفید
-
January 28th, 2010, 05:53
عضو دائم

نوشته اصلی توسط
tasnimsg
بر اساس تجربه ترجیح میدم به جای اینکه همهی مشتریهای هاستینگ روی یه سرور باشند، هر دسته از اونها روی یه سرور مجازی باشند، تا کمتر مشکلاتی که یکی ایجاد میکنه برای دیگری دردسر درست کنه و ... . طبیعتا چیدمان مشتريها متناسب با قابلیت های اون سرور مجازی خواهد بود و در صورت لزوم ارتقاء داده خواهد شد یا ممکنه مشتری هایی جا به جا بشند و ... .
بگذریم، سروری که برای این سرویس ریسلر در نظر گرفتم یه سرور مجازی هست با 512 مگابایت رم و یه هسته سیپییو Intel Xeon E5335 2.00GHz که الان فقط چند تا سایت کم بازدید روش هستند، و در صورتی که نیاز باشه ارتقاء پیدا میکنه
اگه دسته کم یه تجربه یکی دو ساله با vps رو داشتید این حرفو نمی زدید
هیچ چیز مثل ددیکیت نمیشه
با دلیل تو چند تا پست اثبات کردم
ولی مختصر بگم ، یه هارد 2 تا سوزن اصلی نداره در نتیجه اوختاپوس نیست 
---------- Post added at 05:53 AM ---------- Previous post was at 05:45 AM ----------

نوشته اصلی توسط
par2x
از novinsite عزیز خریداری شد , ممنون از همه
novinsite میشه کلاس طریقه مخ زدن رو برای ما آموزش بدی
ویرایش توسط Woshka : January 28th, 2010 در ساعت 05:47
-
تعداد تشکر ها از Woshka به دلیل پست مفید
-
January 28th, 2010, 09:17

نوشته اصلی توسط
woshka
اگه دسته کم یه تجربه یکی دو ساله با vps رو داشتید این حرفو نمی زدید
هیچ چیز مثل ددیکیت نمیشه
با دلیل تو چند تا پست اثبات کردم
ولی مختصر بگم ، یه هارد 2 تا سوزن اصلی نداره در نتیجه اوختاپوس نیست

---------- post added at 05:53 am ---------- previous post was at 05:45 am ----------
novinsite میشه کلاس طریقه مخ زدن رو برای ما آموزش بدی

با سلام
در مورد این حرفتون که میگید چطوری مخ می زنید به ما هم آموزش بدید
عرض کنم به خدمتتون که عزیز محترم ما مثل بعضی از همکاران نیستیم که به دروغ و اینجور چیزها مشتری را بکشیم به سمت خودمان بعد هر بلایی خواستیم سرش بیاریم
در واقع به حلال و حرام بودن اعتقاد داریم
ضمنا اون چیزی باعث میشه مشتری ها ما رو لایق بدانند کیفیت و پشتیبانی 24 ساعته و علی الخصوص احترام به مشتری هست که تا جایی که من می دونم این دو تا گزینه آخری معمولا در بین هاستینگ ها رواج نیست
باتشکر
-
تعداد تشکر ها از NovinSite.ir به دلیل پست مفید
-
January 29th, 2010, 00:19

نوشته اصلی توسط
irlogo
هر دنبال درد سر میگرده و می خواد سرشو دسمال ببنده بسم الله!!!!!!
---------- Post added at 12:19 AM ---------- Previous post was at 12:13 AM ----------

نوشته اصلی توسط
novinsite
با سلام
در مورد این حرفتون که میگید چطوری مخ می زنید به ما هم آموزش بدید
عرض کنم به خدمتتون که عزیز محترم ما مثل بعضی از همکاران نیستیم که به دروغ و اینجور چیزها مشتری را بکشیم به سمت خودمان بعد هر بلایی خواستیم سرش بیاریم
در واقع به حلال و حرام بودن اعتقاد داریم
ضمنا اون چیزی باعث میشه مشتری ها ما رو لایق بدانند کیفیت و پشتیبانی 24 ساعته و علی الخصوص احترام به مشتری هست که تا جایی که من می دونم این دو تا گزینه آخری معمولا در بین هاستینگ ها رواج نیست
باتشکر
مهندس جان شما راست میگین.ولی همه حرف هایی که شما و دوستان خوب دیگمون میزنن رو بعضی افراد سودجو تقلید می کنند و متاسفانه این باعث سردرگمی خیلی ها شده.
خیلی ها هستن که می تونم اسم ببرم که میگن با اینطوریم ما اونطوریم .200000000 سایت رو پشتیبانیی می کنیم .به خدا و 142000 پیغمبر اعتقادداریم و 25 ساعته پاسخ گو هستیم ولی در مرحله عمل ....
نگم بهتره.بی خیال
-