-
March 23rd, 2013, 22:42
عضو دائم
پاسخ : سایت جدید تنديس پال درگاه پرداخت آنلاین (www.TandisPal.com)
من یک پیشنهاد دارم
البته در حد پیشنهاد
کسی که دنبال این کاره به نظر من نباید دیگه وارد کار هاستینگ سرور مجازی و ... بشه
مشکل ما ایرانیها دقیقا همینجاست در یک رشته کاری فعالیت نداریم و دوست داریم همه چیز داشته باشیم
خیلی ها هستن که درگاه ارائه میدن من خیلی هاشونو دقیقا میشناسم و دقیقا اونایی الان مفق هستند که فقط روی این کار زوم کردند و دنبال کار دیگه نیستن
حتی با یکی از این ارائه دهنده های درگاه که اشنایی نزدیکی داریم (اسم نمیبرم) حرف میزدیم بهشون پیشنهاد دادم که خدمات پرداخت ارزیهم داشته باشند که قبول نکرد گفت فقط میخوام رو این کار و افزونه ها ابدیت باشم که خدارو شکر الاان روزانه فکر کنم بالای 80میلیون تراکنش دارند
ویرایش توسط sarwhost : March 23rd, 2013 در ساعت 22:46
-
-
March 23rd, 2013 22:42
# ADS
-
March 23rd, 2013, 23:00

نوشته اصلی توسط
sarwhost
من یک پیشنهاد دارم
البته در حد پیشنهاد
کسی که دنبال این کاره به نظر من نباید دیگه وارد کار هاستینگ سرور مجازی و ... بشه
مشکل ما ایرانیها دقیقا همینجاست در یک رشته کاری فعالیت نداریم و دوست داریم همه چیز داشته باشیم
خیلی ها هستن که درگاه ارائه میدن من خیلی هاشونو دقیقا میشناسم و دقیقا اونایی الان مفق هستند که فقط روی این کار زوم کردند و دنبال کار دیگه نیستن
حتی با یکی از این ارائه دهنده های درگاه که اشنایی نزدیکی داریم (اسم نمیبرم) حرف میزدیم بهشون پیشنهاد دادم که خدمات پرداخت ارزیهم داشته باشند که قبول نکرد گفت فقط میخوام رو این کار و افزونه ها ابدیت باشم که خدارو شکر الاان روزانه فکر کنم بالای 80میلیون تراکنش دارند
ممنونم از پيشنهاد شما
به قول بزرگان ( هر كس يك جاست، همه جاست ||||||||| هر كس همه جاست، هيچ جا نيست )
بخش هاست و ثبت دامنه كاملا آنلاين و پس از پرداخت اطلاعات هاست و ثبت دامنه براي كاربر ارسال شده و در ناحيه كاربري قابل روئيت هست و فقط ميمونه پشتيباني سرورها كه با 2 تا از كساني كه تجربه كار با cpanel / whmcs / directi / direct admin را دارند صحبت كردم و قبول كردن پشتيباني كنند.
اما روي حرف شما فكر مي كنم .
-
-
March 23rd, 2013, 23:25
عضو انجمن
سلام؛
سایت سبک و قشنگی دارید. خیلی جالب هم طراحی شده.
توی این 2 صفحه اخیر هم با بقیه خیلی خوب برخورد کردید که از نظر بنده امتیاز بزرگی هست.
فقط یک غلط املایی در صفحه اول دیدم که لازمه تصحیح کنید:
...............با قرار دادن ماژول هاي پرداخت در سيستم فروشگاهي خودتان كليه محصولات, سرويسهاي مچازي - نرم افزاري را.............
امام صادق - عليه السّلام - فرمود: برادر خود را خدمت كن، اما اگر تو را به خدمت كشيد (سوء استفاده کرد)، خدمتش نكن و وقعي بدو مگذار.
-
-
March 23rd, 2013, 23:37
عرض سلام و ارادت خدمت دوستان و همكاران گرامي.
سایت جدید تنديس پال با امکانات ویژه و امنیت فوق العاده بالا با تسویه كمتر از 1 ساعت راه اندازی شد. در ضمن درگاه مستقیم شده است ...
استفاده از سرویس تنديس پال برای خرید و فروش کالاهای غیر مجاز ممنوع است مانند
1.کالاهای قاچاق
2.انواع سلاح های سرد و گرم
3. اموال غیرمنقول
4. دخانیات ، مواد مخدر ، روان گردان ، مشروبات الکلی و نوشیدنی های غیرمجاز
5. کارت های شرط بندی ، قمار و بخت آزمایی
6. کالاهای که معامله آن ها دارای مقررات و قوانین خاص است
7. معامله کالاهای که خطر جدی برای مصرف کننده آن در پی دارد
8. استفاده از V - P - N و موارد عبور از ف ی ل ت ر ی ن گ جمهوری اسلامی ایران 9. کالاهای که خلاف قوانین کپی رایت و حقوق ناشر است
10. کالاهای که مورد تائید وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی نباشد
11. معامله کالاهای که طبق قانون ممنوع و مغایر با آداب اسلامی است
12. معامله کالاهای که به انجام فعالیت های غیر قانونی تشویق می کند
13. کالاهای که از ارتکاب جرم و یانقض مقررات کشوری و لشکری بدست آمده اند
14. هرگونه فعالیت مغایر با نظام بانکی کشور
15. دریافت وجه به عنوان سرمایه گذاری و پرداخت سود
يكي از خدمات تنديس پال، تسويه حساب زير 1 ساعت با فروشنده مي باشد.
( پس از اعلام تسويه از طرف فروشنده، نهايتاً تا 1 ساعت بعد از درخواست، تسويه حساب انجام خواهد شد )
( زمان تسويه حساب از ساعت 8 تا ساعت 14 و از ساعت 18 تا 22 شب، به مدت 1ساعت پس از درخواست مي باشد )
( زمان تسويه حساب از ساعت 22 شب به بعد، در صبح روز بعد انجام خواهد گرفت. )
شماره تماس پشتيباني 24 ساعته : 09334559390 - 07222622425
( كارمزد هر تراكنش 2 % از مبلغ كل محصول مي باشد، كه زمان تسويه حساب از فروشنده كسر خواهد شد )
آدرس سايت : تنديس پال - گذرگاه تراكنش هاي اينترنتي
گذرگاه تراكنش هاي اينترنتي تنديس پال
اينجانب مصطفي محمودي، مديريت سايت تنديس پال مي باشم.
هر گونه سوال و نظر جهت بهبود سیستم داشتید. در خدمت گذاری حاضر هستم!
-
-
March 23rd, 2013, 23:39

نوشته اصلی توسط
kamkar
سلام؛
سایت سبک و قشنگی دارید. خیلی جالب هم طراحی شده.
توی این 2 صفحه اخیر هم با بقیه خیلی خوب برخورد کردید که از نظر بنده امتیاز بزرگی هست.
فقط یک غلط املایی در صفحه اول دیدم که لازمه تصحیح کنید:
...............با قرار دادن ماژول هاي پرداخت در سيستم فروشگاهي خودتان كليه محصولات, سرويسهاي مچازي - نرم افزاري را.............
ممنونم داداش
چشم بررسي مي كنم
-
-
March 24th, 2013, 00:53
عضو انجمن
ببینید از این درگاه ها بسیار زیاد شده
چیزی که به نظر من می تونه شما رو موفق کنه ایده ی نو هست
-
-
March 24th, 2013, 01:25

نوشته اصلی توسط
Dr.Oxygen
ببینید از این درگاه ها بسیار زیاد شده
چیزی که به نظر من می تونه شما رو موفق کنه ایده ی نو هست
ببينيد من فقط براي خدمت كردن اين سايت و كار رو شروع كردن و درصد مادي خيلي كم بهش نگاه مي كنم
ميخوام فقط زمان تسويه با پذيرنده رو بيارم زير 1 ساعت
-
-
March 25th, 2013, 16:15
ثبت سايت تنديس پال در ستاد ساماندهي پايگاه هاي اينترنتي :
ضمن تشكر از شما كه ما را در ارائه خدمات ياري مي كنيد .
در همين راستا سايت تنديس پال در سامانه ستاد ساماندهي پايگاه هاي اينترنتي نيز ثبت گرديد.
و مداركي جهت ارائه به شما به پيوست ارسال مي گردد كه ميتوانيد مشاهده بفرمائيد.
توجه داشته باشيد تسويه حساب در تنديس پال زير 1 ساعت انجام مي شود و نرخ كارمزد خدمات فقط 2 درصد مي باشد.
در ضمن پذيرنده نيازي به پرداخت كارمزد بانك جهت انتقال وجه ندارد.
تنديس پال - گذرگاه تراكنش هاي اينترنتي
http://tandispal.com/images/samandahi/01.PNG
http://tandispal.com/images/samandahi/02.PNG
http://tandispal.com/images/samandahi/03.PNG
توجه داشته باشيد در تنديس پال تسويه ها با پذيرنده هر يك ساعت يك بار انجام خواهد شد.
-
-
March 25th, 2013, 16:35
-
-
March 26th, 2013, 04:13
در راستای ارائه خدمات هر چه بهتر شرکت لوتوس تندیس, یک فرم ساده طراحی شده برای کسانی که دارای وبلاگ هستند و امکان نصب سیستم های فروشگاه اینترنتی را ندارند. با استفاده از این فرم و قرار دادن آن در سایت خود, کاربران شما میتوانند هزینه محصولات را به با استفاده از این فرم پرداخت نمایند. توجه نمائید یکی از قابلیت این فرم ارائه گزارش کاملی از قبیل, شماره درخواست کاربر - شماره درخواست پذیرنده و شماره ارجا بانک در سیستم کاربری شما ثبت می کند و همچنین در فرم میتوانید یک ادرس سایت را وارد نمائید تا پس از پرداخت کاربر شما به آن سایت انتقال داده شود.
راهنمای استفاده از فرم آسان پرداخت تندیس پال :
1 - فایل را از زیر دانلود نمائید و از حالت فشرده خارج کنید.
2 - فایل tandispal.html را ویرایش کرده و در خط 2 بجای xxxxxxxxxxxxx شماره ترمینال خود را وارد کنید.
3 - در خط 17 بجای http://www.yourdomain.com/form.html ادرس سایتی را وارد کنید که پس از پرداخت موفق کاربر انتقال داده شود.
در این سیستم به کاربر شما یک کد رهگیری داده میشود که میتواند جهت دریافت خدمات, کد رهگیری را به شما اعلام دارد. همچنین این کد در سایت تندیس پال و کنترل پانل شما جهت بررسی وضعیت پرداخت کاربر ثبت می گردد.
برای دریافت فایل و فرم html آسان پرداخت به " سایت ----- > ماژول ها " مراجعه فرمائید
-