-
March 25th, 2013, 03:39
عضو انجمن
پاسخ : درصد کارمزد پرداخت امن پاسارگاد!
البته درگاه بانک پاسارگاد بدلیل این در تسویه وقفه داره که زمان رو برای شکایت کاربر باز میگذاره. البته از دید یک کاربر عرض می کنم خیلی خوبه! مثل پی پال. حداقل نیمی از تاپیک های شکایت همین انجمن اگر از درگاه پاسارگاد استفاده بشه و البته اگر اون شکایته رسیدگی بسه که با این حجم کاری بعید هست، دیگه کم میشه.
-
تعداد تشکر ها از parsdrive به دلیل پست مفید
-
March 25th, 2013 03:39
# ADS
-
March 25th, 2013, 03:41
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
CloudSupport.ir
مایلم اشاره کنم، درگاه پرداخت اینترنتی بانک پاسارگاد و پرداخت امن پاسارگاد دو سیستم متفاوت هستند.
بله ما از پرداخت امن استفاده می کنم که مدیریتش با یک شرکت خصوصی است زیر مجموعه بانک پاسارگاد.مثل به پرداخت برای بانک ملت.
پرداخت اینترنتی بانک پاسارگاد فکر نکنم کارمزدی داشته باشه. داره؟
-
تعداد تشکر ها از parsdrive به دلیل پست مفید
-
March 25th, 2013, 12:20
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
parsdrive
بله ما از پرداخت امن استفاده می کنم که مدیریتش با یک شرکت خصوصی است زیر مجموعه بانک پاسارگاد.مثل به پرداخت برای بانک ملت.
پرداخت اینترنتی بانک پاسارگاد فکر نکنم کارمزدی داشته باشه. داره؟
درگاه اصلی بانک پاسارگاد هیچ کارمزدی نداره دوست من ...
-
تعداد تشکر ها ازDVBBaz به دلیل پست مفید
-
March 25th, 2013, 12:28
عضو دائم
درگاه بانک پاسارگاد به هیچ عنوان کارمزد نداره (منظورم امن نیست دیدم صحبت درگاه اصلیه گفتم بگم خدمتتون)
یک توضیح کلی :
طبق صحبتی هم که کردم مثل بعضی ها نیستند که بگند تا 6 ماه کارمزد نداره بعدا داره ، کلا کارمزد نداره مگر از سمت بانک شاپرک (توسط بانک مرکزی) برای پرداخت های اینترنتی کارمزد بخواهند که این هم شامل کلیه درگاه های اینترنتی میشه و باز هم ربطی به پاسارگاد نداره. (درگاه هایی که الان کارمزد میگیرند اگر شاپرک (بانک مرکزی) کارمزد بخواهد در آینده کارمزد شاپرک + کارمزد خود درگاه را از مشتری میگیرند.)
در کل درگاه مستقیم بانک کارمزد نداره.
یا حق
پرووایدر خدمات دیتاسنتری در تهران
از سال 1385 تا کنون
-
تعداد تشکر ها ازRoobinaServer به دلیل پست مفید