چه بحثی را انداختم من d:
سی پنل
دایرکت ادمین
چه بحثی را انداختم من d:
سی پنل چرا ؟ مهم ترین ویژگی صفحه اصلی سی پنل هست و قرار گرفتن آیکون ها به صورت منظم مهم ترین فرقش که نه من همه کاربران عاشق اون هستند آجاکس بودن سی پنل هست
سی پنل هست در مقایسه با دایرکت آدمین فایل منیجر کاملی داره شما از ایجاد دیتا بیس بگیر تا .... از همه نظر سی پنل سر هست !
بهترین هاست های دینا سی پنل استفاده می کنن این یک دلیل هست که این کنترپنل نه در ایران بلکه همه جای دنیا محبوب هست .
سلام.باجازه بزرگان.بنده یه چندسالی میشه که توی کار هاستینگم.میدونم بسیاری از مردم سی پنل رو میپسندند.حتی بنده یه سایت خارجی زدم و هاست ب خارجی ها هم فروختم ک سی پنل خیلی فروش داشت.ولی از نظر بنده دایرکت ادمین بسیار پلن قدرتمندیه و خیلی برتری داره نسبت به سی پنل.مشکلی توی دایرکت ادمین نمیبینم.نمیدونم چطوره که همه سی پنل رو میپسندن.درسته که دایرکت ادمین برای هر بخش از آیکون استفاده نمیکنه ولی سی پنل استفاده میکنه ولی خوب هر سیستمی یه خصوصیتی داره که سیستم دیگه اونو نداره.آرزوی موفقیت دارم برای همه...عیدتون مبارک...!!!
سلام
هر دو کنترل خوب هستند و مزایا و معایب خودشون رو دارند.
هزینه: ۱۰۰٪ دایرکت ادمین با هزینه ۲ ماه سی پنل میشه یه لایف تایم گرفت
راحتی کار برای یوزر: سی پنل
راحتی کار برای ادمین سرور : باز نظر رابط کاربری سی پنل در این مورد بسیار قوی هست ولی دایرکت ادمین بیشتر باید کامند لاین استفاده کنید
که برای ادمین های تازه کار سخت تر هست.
مصرق منایع سرور : به نظر من دایرکت ادمین بسیار کمتر منابع مصرف میکنه و سریع تر هست. مخصوصا در مبحث بک آپ گیری.
دایرکت ادمین از نظر میدیریتی چیزی کمتر از سی پنل نداره ولی اکثرا از کامند لاین باید استفاده کنید.
یوزرها هم به راحتی با دایرکت ادمین کنار میاند.
در مورد تحریم و غیره هم که صحبت شد.
در اخر هم بگم من با دایرکت ادمین به مشکلات عجیب و غریب اصلا بر نمی خورم ولی سی پنل بله مشکلات عجیب و غریب بر خوردم.
من هم مثل بقیه ایرانی ها همیشه فکر میکردم بدون سی پنل نمیتونم این زندگی سگی رو تحمل کنم، اما مجبور شدم از دایرکت ادمین استفاده کنم.
البته استفاده من کاملا شخصی هست.
با امکاناتش هم کنار میام، کلی اسکریپت مدیریتی آماده داره، اما مثل سی پنل رابط تحت وب نداره و باید با putty تنظیم کنم. اگر دستورات ترمینال رو در حد پایه بلد باشید راحت از پس مدیریتش بر میاید.
سرعتش عالیه، سریع بک آپ میگیره، قالب capri هم نصب کردم و خیلی راحت تونستم باهاش کنار بیام.
امام صادق - عليه السّلام - فرمود: برادر خود را خدمت كن، اما اگر تو را به خدمت كشيد (سوء استفاده کرد)، خدمتش نكن و وقعي بدو مگذار.
دایرکت ادمین بروز تر می باشد و جدیدترین ورژن های component ها در دایرکت ادمین براحتی قابل بروزرسانی هستش و در کل سرعت مناسب تری خواهد داشت
اما مدیر یک سرور دایرکت ادمین دانش بالاتری باید نسبت به سی پنل داشته باشد چون خیلی از مد ها یا ماژول ها را دستی باید کامپایل کند
:: کارشناس فنی هاستینگ و مدیریت سرور
:: کانفیگ حرفه ای سرور مجازی و اختصاصی و رفع اشکال سرور از سال 1388
:: وب سایت : www.nginxweb.ir | تلفن شرکت: 02191300834
دلیل اینکه خیلی از کاربرا ترجیح میدن از سی پنل استفاده کنن اینه که تجربه ی کار با دایرکت ادمین رو ندارن من خودمم وقتی برای اولین ار میخواستم از دایرکت ادمین استفاده کنم یه خورده دو به شک بودم ولی وقتی باهاش کار کردم بدجوری ازش خوشم اومد
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)