با سلام
تمام کسانی که با بنده توی این فروم کار می کنند . روال کاری بنده را می دانند .روال کار بنده این است .
1- بعد ار ورود به سرور و بررسی مشکل هزینه را به مالک سرور اعلام می کنم.
2- بعد از اعلام به مالک سرور و به دلیل این که کار ایشان به تعویق نیوفتد . کار را شروع می کنم.
3- برای شروع کار اول سرور را چک می کنم که آیا سرور در اختیار کس دیگری است یا خیر ؟ که در صورتی که کس دیگری در سرور باشد . شخص دیگر را disconnect می کنم و بعد از dc کردن شخص دیگر رمز کاربر root را تغییر میدم.
4- بعد از حل مشکل رمز را به رمزی که کاربر داده دوباره تغییر می دهم.
بنده هم طبق روال این کار رو انجام دادم. جالبه به محض این که من مشکل را حل کردم . و به ایشان اطلاع دادم که مشکل را چک کنند .و تاییده حل مشکل را به من بدهند. ایشان ابتدا من را از سرور دیسکانت کردن و سپس جواب را در پیام خصوصی دادند که گفتن توسط کس دیگری مشکل حل شده است. که این برام جالب بود که زمانی که من مشکل را پیگیری می کردم ، کس دیگری در سرور نبود و اگر هم سعی می کرد به سرور متصل شود رمز عبور جدید را نداشت.
بهتر بود ایشان اگر رمز عبور را به شما می دادند به من هم خبر می دادند که من دیگر بر روی سرور کار نکنم . (با توجه به این که سرم خیلی شلوغه !! واقعا فرصت برای کار کردن این موارد خورده پا رو ندارم. ولی چون دیدم سایت اصلی ایشان دچار مشکل شده است. بر خودم وظیفه دونستم که به مشکلشان رسیدگی کنم که به خاطر خراب بودن سایتشون از تجارتشون نیوفتند.)