نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 44

موضوع: نظرسنجي در مورد فروش هاست نامحدود

Threaded View

پست قبلی پست قبلی   پست بعدی پست بعدی
    عضو جدید
    تشکر تشکر کرده 
    12
    تشکر تشکر شده 
    58
    تشکر شده در
    48 پست

پیش فرض پاسخ : نظرسنجي در مورد فروش هاست نامحدود

نقل قول نوشته اصلی توسط TARIMEHR نمایش پست ها
    یعنی وب مسترها میدونن که این اکانت همونطور که گفته شده نامحدود ، نامحدود نیست ؟

میزبانی نامحدود سایت معمولی؟

وقتی وبمستر حرفه ای میدونه این سرویس ها بدرد کار حرفه ای نمیخورن ، یعنی کاربر عادی نمیدونه این پلن ها بدردش نمیخورن
    در نتیجه سرویس دهنده با واژه ی نامحدود داره یه تصویر دروغین برای کاربر به نمایش میکشه

بعدا که کاربر سرویس رو گرفت و گول کلمات رو خورد ، از طریق بخش پشتیبانی میفهمه که ضرر کرده

حرفم اینه وقتی شما اجازه نمیدی کاربر از هارد بیشتر از 20 گیگ اضافه کنه بجای نامحدود بگو >> هارد 20 گیگ
    وقتی حق استفاده بیشتر از مثلا 100 گیگ پهنای باند رو نداره بگو >> پهنا باند 100 گیگ
    وقتی حق استفاده بیشتر از مثلا 500 مگاهرتز از پردازشگر رو نداره بگو >> میزان مصرف مجاز از پردازشگر 500 مگاهرتز

امیدوارم اصل کلامم رو تونسته باشم درست عنوان کرده باشم
    این دیدگاهی هست که من نسبت به قضییه دارم و اگر چیزی هست که من در مورد این قضییه نمیدونم ممنون میشم بفرمایید

پ.ن: روی کلام به مبحث هاست نامحدود هست و نقل قول ها به معنی جسارت یا زیر سوال بردن کسی نیست. (صرفا جهت گفتگو با سرویس دهنده ها)
    در سرويس ما كاربري هست كه تا الان حدود 60 گيگ حجم هاستش شده ولي هيچ اخطاري دريافت نكرده
    در مورد پهناي باند هم تا 1 ترا بايت امتحان كرديم و مشكلي نداشتيم

2. تعداد تشکر ها از عباس88 به دلیل پست مفید

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)