من یه سوالی از دوستان دارم...نیاز باشه تاپیک مجزا هم براش میزنم.
اینکه می فرمایند دوستان به صورت اشتراکی و share هست منابع دقیقا یعنی چی ؟
مخصوصا روی رم ... در VMware و تخصیص منابع واژه ای به نام Share وجود نداره.
به عنوان نمونه سرور در کل 16 گیگ رم داره. با به اندازه اون مقدار سرور مجازی می سازید یا خیر !
1 - در صورتی که همون مقدار ساخته بشه...میشه منابع اختصاصی .. چون 100% رم و پردازنده که اختصاصی داده شده قابل استفاده هست...اگر رم 2 تخصیص داده شده باشه دقیقا رم 2 قابل استفاده توسط سیستم عامل هست....البته ممکن هست در برخی مواقع مانند idle بودن مقدار کمتری رو از مجازی ساز بگیره اما میتونه به صورت کامل رم 2 رو بگیره.
2 - یا اینکه بیش از منابع سرور اصلی ماشین مجازی ساخته میشه که در این صورت خود مجازی ساز بر اساس مصرف بین سرورهای مجازی balance ایجاد میکنه و میزان swap حافظه رم از روی هارد رو تغییر میده.
اما کاری که خیلی از فروسنده ها انجام میدن این هست که به عنوان مثال 2 گیگ رو در امکانات و configuration حین ایجاد سرور مجازی اختصاصی میدن اما مقدار limit رو در resource به عنوان نمونه 256 مگابایت میزارن. این کار از اینکه رم 256 اختصاصی داده بشه بدتر هست و بازدهی سرور نسبت به رم 256 کمتر هست اما میپرسید چرا ؟
دلیل این هست که زمانی که سرور به صورت پیش فرض رم 256 داره سیستم عامل هم دقیقا میدونه که ( البته این مورد که میگم 100% نیست و بستگی به شرایط مصرف منابع در سیستم عامل داره) باید بعد از پر شدن 256 مگابایت و 100% شدن Usage... از Virtual Memory که بر روی هارد هست استفاده کنه. که البته زمان استفاده از Virtual Memory فقط بعد از پر شدن RAM نیست.
اما زمانی که رم 2گیگ اختصاص داده میشه....بعد از اینکه 256 پر میشه ...مجازی ساز رم بیشتری در اختیار قرار نمیده و سیستم عامل هم میخواد رم بیشتری بکشه ...چون طبق منابع اسمی که در اختیار داره تا 2 گیگ ظرفیت داره ...پس سراغ Virtual Memory نمیره.
به همین دلیل بازدهی کمتری داره.
در اکثر قریب به اتفاق سرورهایی که به این صورت توسط فروشنده و مدیر سرور بر روی مقداری کمتر از مشخصات اعلام شده limit انجام میشه به دلیل اورسل هم زمان....حتی اون رم 256 هم RAM واقعی از روی سرور نیست و مقداری از هارد swap شده.
نکته مهم این هست که 99% افرادی که پنل اصلی vmware رو نمیدن به دلیل این هست که منابع مشکل داره در تقسیمش و نمیخوان کاربر ببینه.
بر روی سرورهای ارائه شده ارزان قیمتی مانند DataShack هم از هاردهای معمولی استفاده میشه که به مراتب خروجی و Performence بسیار پایین تری نسبت به هاردهای Enterprise مانند Wester Digital RE4 دارند.
خوب دیگه فکر میکنم همه چیز مشخص هست ...
اورسل + limit بر روی مقداری کمتر + سخت افزارهای معمولی که از اسم سرور فقط قرارر گرفتن در rack و پردازنده های از رده خارج 5 سال پیش Xeon اینتل رو به یدک میکشن...
در نهایت هم به دلیل فشار بسیار بالا به هارد دیسک به دلیل اینکه تمام IO ها که باید به Ram بره...به حافظه swap شده از روی هارد میره کرش میکنه و اطلاعات شما... !!!
نهایت کاری که دیتاسنتر گارانتی کرده تعویض هارد دیسک هست..البته بر روی دیتاسنترهای درجه 1 یا 2 ... از دیتاسنتری که سرور 39 دلاری میده که به زور پول space و power و trafic رو در میاره خبر ندارم.!!!
اون دوستانی هم که میان اسکریت شات پورت میزارن و راضی هستند زمانی هست که سرور هنوز زیر بار نرفته ...وگرنه این هارد ها 10 نهایت 20 سرور رو بدون افت محسوس سرعت پاسخگو هستند. بعد از این سرعن شما خیلی کمتر از این مقدار میشه.
اون عزیزانی هم که میگن مال خودشون هست دوست دارن مفت بدن ...طی این 2 سال مثل شما خیلی بودن ...اما چند ماه نشده تاپیک فحش و نا سزا رو دیدیم ازشون...این مورد هم بر فرض فاکتور بگیریم...داستان حسادت نیست عزیزان...ما نه میخوایم نون کسی رو ببریم نه از فروش کسی میسوزیم...
بنده به عنوان یه فعال و فروشنده خرده پای کوچک رو این حوزه ی بی سرو سامان با دادن آگاهی به کاربران و خریداران اجازه نمیدم افرادی تحت هر عنوان و یا شخصیتی بازار کار بنده نوعی رو خراب کنن و باعث بی اعتمادی خریداران عزیز به کل فروشنده ها و بازار بشن...
بنده دارم وقت خودم و افرادی که با من کار میکنن رو روی این کار میگذارم ... وقت و عمری که هیچ وقت بر نمیگرده و اجازه نمیدم به دلیل نا آگاهی خراداران و با بازی کلمات و اینکه راز داریم و این صحبت های بی پایه و اساس به هیچ و پوچ تبدیل بشه...
داستان افرادی که میگن شما کاری نداشته باش کاملا غلط هست ...قصه ما مثل همون آدم هایی هست که توی یک کشتی هستیم و یک نفر زیر خودش رو سوراخ میکنه و میگه جای خودمه...
اینقدر مسائل رو راحت نبینید و ساده نگاه نکنید...
viasky ایشون اورسل نمیکنن فقط لیمیت میکنن....سرور رم 2 ماهنه 10 تومن...سرور 256 ماهانه 15 تومن ..... شگـــــــــــــــــــــفت ـــــــــــــــــــــــــ ـــــا !!!!!!!!!!!!!!!
Share ؟؟؟ روی Vmware ؟؟؟
اشتراکی !!!
بله !!!!
2 هفته دیگه که سرور پر شد منتظر نظرتون هستم.
سنگ خورده کسی داره میندازه که داره کار فقیه رو خراب میکنه و باعث بی اعتمادی خریداران به تمام فروشنده ها میشه
در ضمن عزیزانی که میپن تاپیک ایشون هست کسی حق نداره بیاد پست بده ... ! اینجا انجمن گفتوگو هست و در هیچ جای قوانین نیومده که تاپیک های فروش سند به نام استارتر خورده ...
این صحبت دور از اصل و پایه انجمن های گفتگو هست.
پیشنهاد میکنم در انجمن هایی مثل PT و PW فعالیت کنید تا شاید کمی آشنا بشید که کار مدیریت انجمن فقط به خودنون ریپورت ها محدود نمیشه که فرت و فرت پست delete کنن.