-
January 26th, 2010, 13:57
عضو دائم
یه مشورتی با اونایی که زیاد با وی ام ور کار کردن
سلام
من دارم یه سرور میگیرم
احتمالا Q9550 یا زئون های کواد کور و اگه خودم رو خیلی تحت فشار بزارم از سری 54 زئون
رم 8 گیگ هست
به نظرتون Vmware server 22 نصب کنم یا ESXI ؟
در ای اس ایکس آی اون مشکل بالا موندن لود در لینوکس حل شده؟
محیط کاری ای ایکس اس آی چجوریاس؟
واسه وی ام 2 چه سیستم عاملی توصیه میشه؟
-
-
January 26th, 2010 13:57
# ADS
-
January 26th, 2010, 14:00
عضو دائم
پاسخ : یه مشورتی با اونایی که زیاد با وی ام ور کار کردن
-
-
January 26th, 2010, 14:19
عضو دائم
دیتاسنتر فعلا مشخص نیست
حالا دیتاسنتر چه ربطی داره ؟؟؟
-
-
January 26th, 2010, 16:50
سلام.
متاسفانه باید این حقیقت رو بازگو کرد که با توجه به آخرین مکاتبات ما با شرکت VMWare و در خواست ما از ایشان جهت بررسی و حل مشکل glibc در سیستم عامل CentOS 5.4 64bit پس از روزها بحث و گفتگو توسط ایمیل با یکی از دوستان من در دیتاسنتر، شرکت VMWare اعلام کرد که این نرم افزار رایگان هست و سطح پشتیبانی بدون هیچ گارانتی بوده و ما ترجیه میدیم وقتمون رو روی برنامه های Enterprise و Commercial خودمون بزاریم و اشکالات اونها رو اول برطرف کنیم تا اینکه وقتمون رو روی برنامه های رایگانمون بزاریم که *تنها* جهت آزمایش قدرت و کیفیت محصولات ما به صورت رایگان ارائه شدند.
پس من پیشنهاد می کنم که:
1. مجازی سایت مستقل ESXi
2. مجازی ساز هایی مثل OpenVZ که بهترین های لینوکس هستند.
3. مجازی ساز KVM که در حال حاظر بسیار عالی جواب داده و به صورت رایگان روی CentOS و RedHat نصب میشه.
4. اگر مشکل به Oversell *نکردن* ندارید، حتماً از HyperV و Citrix Xen استفاده کنید (نه Xen ).
*** نکات بالا تظرات و تجربیات شخصی من بود و بدون هیچ تضمینی ارائه شدند.
با تشکر.
-
تعداد تشکر ها ازAria به دلیل پست مفید
-
January 26th, 2010, 17:12
عضو انجمن
من مدتهاست که از ESXi استفاده میکنم.
کاملا هم راضی هستم.
1-2 مورد ایراد کوچیک هم هست که قابل چشم پوشیه و با برنامه های دیگه میشه رفع کرد.
---------- Post added at 05:12 PM ---------- Previous post was at 05:11 PM ----------
قبل از خرید سوال کنید که ساپورت میکنه سرور هاشون یا نه.
-
تعداد تشکر ها از Veria به دلیل پست مفید
-
January 26th, 2010, 17:22
عضو دائم
با تشکر از آقای نعمانی (veria) که خیلی در این مورد کمکم کردند
من هم دقیقا از Q9550 استفاده می کنم ، ولی با vmware server 2.0.2 مشکل داشت و کرش می کرد
بهتر هست از ESXi استفاده کنید ... در حد تیم ملیه
-
تعداد تشکر ها از TukaNet به دلیل پست مفید
-
January 26th, 2010, 19:39
عضو دائم

نوشته اصلی توسط
aria
سلام.
متاسفانه باید این حقیقت رو بازگو کرد که با توجه به آخرین مکاتبات ما با شرکت vmware و در خواست ما از ایشان جهت بررسی و حل مشکل glibc در سیستم عامل centos 5.4 64bit پس از روزها بحث و گفتگو توسط ایمیل با یکی از دوستان من در دیتاسنتر، شرکت vmware اعلام کرد که این نرم افزار رایگان هست و سطح پشتیبانی بدون هیچ گارانتی بوده و ما ترجیه میدیم وقتمون رو روی برنامه های enterprise و commercial خودمون بزاریم و اشکالات اونها رو اول برطرف کنیم تا اینکه وقتمون رو روی برنامه های رایگانمون بزاریم که *تنها* جهت آزمایش قدرت و کیفیت محصولات ما به صورت رایگان ارائه شدند.
پس من پیشنهاد می کنم که:
1. مجازی سایت مستقل esxi
2. مجازی ساز هایی مثل openvz که بهترین های لینوکس هستند.
3. مجازی ساز kvm که در حال حاظر بسیار عالی جواب داده و به صورت رایگان روی centos و redhat نصب میشه.
4. اگر مشکل به oversell *نکردن* ندارید، حتماً از hyperv و citrix xen استفاده کنید (نه xen ).
*** نکات بالا تظرات و تجربیات شخصی من بود و بدون هیچ تضمینی ارائه شدند.
با تشکر.
من میخوام هم لینوکس بدم هم وین
پس مورد 4 فایده نداره
مورد 3 هم اصلا نشنیدم
-
-
January 26th, 2010, 20:35
سلام.
تا جایی که من خبر دارم و کم و بیش با Citrix Xen کار کردم، هم ویندوز روش نصب میشه و هم لینوکس و مشکلی هم نداره.
در مورد Hyper-V هم که اصلاً حرفی درش نیست که بهترین دنیا هست و ما الان عملاً *همه چیز* روش نصب کردیم !
با تشکر.
-
-
January 26th, 2010, 20:51
عضو دائم
تا جایی که من خبر دارم و کم و بیش با Citrix Xen کار کردم، هم ویندوز روش نصب میشه و هم لینوکس و مشکلی هم نداره.
سایت سازندش؟
-
-
January 27th, 2010, 01:15
عضو انجمن
-