نوشته اصلی توسط serverstar.ir مرسی در مقایشه با سروش چطور هست ؟ هم هزینه هم آپتایم من با سروش کار نکردم ؛ اما غیر مستقیم با روند تازه و پارس آنلاین چرا.. اگر هزینه پهنای باند زیاد مهم نیست از روند تازه تهیه کنید دسترسی فیزیکی خوبی هم بهتون میدن.
thanker
نوشته اصلی توسط danitfk من با سروش کار نکردم ؛ اما غیر مستقیم با روند تازه و پارس آنلاین چرا.. اگر هزینه پهنای باند زیاد مهم نیست از روند تازه تهیه کنید دسترسی فیزیکی خوبی هم بهتون میدن. پارس آنلاین چطور هست ؟
بیش از 12 سال سابقه, شرکت (سرور پردازان برتر شمال) شماره ثبت:2681 - شناسه ملی: 14003107133
نوشته اصلی توسط serverstar.ir پارس آنلاین چطور هست ؟ مطمئن باشید از لحاظ Cooling و Space از همه دیتاسنتر های داخل ایران مخصوصا" تبیان و سروش رسانه و افرانت بهتره !!
نوشته اصلی توسط danitfk مطمئن باشید از لحاظ Cooling و Space از همه دیتاسنتر های داخل ایران مخصوصا" تبیان و سروش رسانه و افرانت بهتره !! هزینشم از بعقیه بیشتر نیست ! آپتایم و شبکه چطوره ؟؟؟
نوشته اصلی توسط serverstar.ir هزینشم از بعقیه بیشتر نیست ! آپتایم و شبکه چطوره ؟؟؟ اطلاع دقیق ندارم اما من اگه به جای شما بودم ؛ تک یونیت جایی کلو نمیکردم. سرمایه جور کنید 1/4 بگیرید.
نوشته اصلی توسط danitfk اطلاع دقیق ندارم اما من اگه به جای شما بودم ؛ تک یونیت جایی کلو نمیکردم. سرمایه جور کنید 1/4 بگیرید. 2 یونیت برای شروع میخوایم کلو کنیم
نوشته اصلی توسط serverstar.ir 2 یونیت برای شروع میخوایم کلو کنیم اگه بتونید 1/4 رک بگیرید ( 10 یونیت ) هزینه تا 500 هزار تومان حداقل صرفه جویی میشه.
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)
مشاهده قوانین انجمن