فکر کنم بک کاربر خارجی با یه وی پی اس ساده اگه سرور های اینا رو ddos کنه سرور میخوابه
ما هم 2 تا یوزر داریم به شدت ناراضین بنا به گفته خودشون بالاترین سرعتی که دیدن 400 کیلوبایت هست
فکر کنم بک کاربر خارجی با یه وی پی اس ساده اگه سرور های اینا رو ddos کنه سرور میخوابه
ما هم 2 تا یوزر داریم به شدت ناراضین بنا به گفته خودشون بالاترین سرعتی که دیدن 400 کیلوبایت هست
آقا سعید پارس آنلاین همه چیزش هم عالی باشه (که معمولی هم نیست) از لحاظ آپتایم به هیچ وجه پارس آنلاین توصیه نمیشه و همچنین نوسان پینگ هم از همه دیتاسنتر ها بیشتر داره.
پیشنهاد بنده:هر چی آقای سجادیه می گه شما گوش کن،چون تا اینجا که پست هارو خوندم حرف های کاملا درستی ایشون زده و ایشون تجربش به نسبت زیاده،یه زنگ بزن به ایشون مطمئناً پشت تلفن کامل تر و این که همه چیز رو بدون کم و زیاد میگه خدمتتون.
در پناه حق
کلا با هر دیتا سنتری کار کنید مشکلاتی داره ، و مهمترین مسله قابل پیشبینی نبودن ، بنده به شخصه از هر ارائه دهنده ای سرویس گرفتم مدتی خوب ، مدتی بد و قطعی و نوسان داره ، کلا به علت کیفیت پایین (علم ، قطعات و...) رو هیچ چیزی نمیشه حساب کرد . (باور کنید ).بعدا میفهمید که همین غیر قابل اطمینان بودن معضل اصلی هست.
شمسی ساز WHMC تمامی نسخه ها
تنها يك رئيس وجود دارد. مشتري.او مي تواند هر كسي در شركت،از مديرعامل گرفته تا پائين را اخراج كندتنها با خرج كردن پولش در جايي ديگر
1- افرانت - آپتایم عالی
2- جایگاه - جناب شیبانی - عالی
با تشکر از پاسخ ها
فعلا الویت اول افرانت هست !
افرانت از همه بهتر هست از نظر من
پارس آنلاین داشتم مشکل پهنای باند داشتم اما افرانت خوب بود
چرا از دیتاسنتری که اقای سجادیه کار می کنند نمی گیرید ؟
دیتاسنتر تبیان هم خوب هستش
پیشنهاد میکنم سمت تبیان نرید ....
کولو چیزی نیست که بخواد روز به روز عوض بشه...
پیشنهاد بنده هم در درجه اول افرانت هست..
شاتل با اینکه دیتاسنتر نیست اما میتونید آفرهای خوبی بگرید.
میزبان داده پرداز - روبینا سرور - (تلفن و راه های ارتباطی - Roobinaserver.ir)
پرووایدر خدمات دیتاسنتری در تهران
از سال 1385 تا کنون
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)