-
March 20th, 2013, 08:43
#11
پاسخ : خواندنی های فناوری اطلاعات برای شما
ICT سال 91 ؛ حاشیههایی بزرگتر از متن
علی شمیرانی - به رسم مالوف عادت کردهایم پایان سال که میرسد گزارش عملکرد و جمعبندی وقایع در هر بخش کشور را مرور کنیم.در حوزه اقتصادی که امسال تقریبا به اندازه یک دهه شاهد انواع رویدادها بودیم. در حوزه فناوری اطلاعات و ارتباطات کشور اما با حاشیههایی مواجه شدیم که از متن فراتر رفتند. در واقع به واسطه نبود اتفاقات کلان در حوزه ICT این وقایع و مسایل حاشیهای بودند که توجه رسانههای این حوزه را به خود جلب کردند. مرور فهرستوار مهمترین مسایل این حوزه از فروردین تا اسفندماه سال جاری توجه رسانهها را بیشتر به خود معطوف کرد این موضوعات بود: اختلالهای کم سابقه در اینترنت کشور، سرقت اطلاعات سه میلیون کارت بانکی، Fيلتر و رفع فـلتــر برخی ایمیلهای خارجی، ممنوعیت واردات و لوکس شناخته شدن کامپیوتر، لپتاپ، موبایل و سایر تجهیزات مرتبط با آنها به کشور، شوکهای پی در پی قیمتی به محصولات فناورانه، رقابت برسر تصاحب موسسه تحقیقات ICT، ارایه V.P.N قانونی و شایعاتی در خصوص قطع سایر V.P.Nها، انتقادات از خدمات رایتل و پروندهای که هنوز باز است و در نهایت نیز وزیر سابق ارتباطات بی آنکه حتی یک نشست با رسانهها برگزار کند جای خود را به وزیر جدیدی داد که فقط ۴ ماه میماند. شاید آخرین و مهمترین رویداد سال جاری در حوزه ICT را بتوان اختصاص بودجه یک میلیارد تومانی از سوی دولت به شورای عالی فضای مجازی دانست که به نوعی جایگاه این شورای جدیدالتاسیس را که آمده بود الف تا یای حوزه فناوری اطلاعات و ارتباطات کشور را در دست بگیرد به چالش کشید. در صورت تصویب نهایی این بودجه نیز احتمالا از سال آینده از این شورا کمتر خواهیم شنید. با مرور مهمترین رویدادهای ICT در سال ۹۱ اثری از برنامهها و طرحهای کلان و زیربنایی نمیبینیم و در عوض این حاشیهها بودند که متنها را به حاشیه بردند.حرف زدن از سال ۹۲ و قضاوت درباره آن نیز با شرایط پرشتاب کشور اندکی سخت است اما آنچه مشهود است در سال جاری بذری نکاشتهایم که سال آینده محصولش را برداشت کنیم، مگر آنکه در حوزه ICT وقایعی استثنایی رخ دهد. |
|
ویرایش توسط name1 : March 20th, 2013 در ساعت 08:47
-
تعداد تشکر ها از name1 به دلیل پست مفید
-
March 20th, 2013 08:43
# ADS
-
March 20th, 2013, 08:48
#12
پاسخ : خواندنی های فناوری اطلاعات برای شما
تجدید عهد سونی با میان قیمتها!

سونی به تازگی پرچم دار میان قیمت جدیدی را با نام XPERIA SP معرفی کرد تا با سرعت هرچه تمام تر میان قیمتیهای بازار را در سلطه خویش قرار دهد. این پرچم دار میان قیمتی برای افزایش قبای جسمی خود، به یک پردازنده 2 هستهای قدرتمند کریت با فرکانس 1.7 گیگاهرتز برای هر هسته مجهز شده است و واحد گرافیکی آدرنو 320 را برای بهبود صفات مثبت خود برگزیده است. صفحه نمایش به کار گرفته شده برروی این پرچم دار جدید و خوش قیمت، یک صفحه نمایش با کیفیت اچ دی 4.6 اینچی است و به لطف کمپانی خوش ذوق و توانای آن، این اسمارت فون اندرویدی قصه ما برای جلب توجه هر چه بیشتر نسبت به سایر رقبایش، به یک دوربین 8 مگاپیکسلی که قادر است با وضوح فول اچدی فیلمبرداری کند، مجهز شده است. گرچه که اکسپریا SP کمی سنگین وزن است (155 گرم) اما ظاهر بسیار زیبایی را برگزیده تا بتواند توجه خوش سلیقهها را به خود جلب نماید. همچنین به منظور افزایش توان کار با گوشی، اکسپریا SP یک باتری 2370 میلی آمپری را در محفظه خود نهان کرده است و در سه رنگ قرمز، سفید و سیاه به دست دوستدارانش خواهد رسید.
-
تعداد تشکر ها از name1 به دلیل پست مفید
-
March 20th, 2013, 08:50
#13
پاسخ : خواندنی های فناوری اطلاعات برای شما
تجدید عهد سونی با ارزان قیمتها!

سونی به تازگی محصول ارزان قیمت جدیدی را با نام XPERIA L معرفی کرده تا در بین ارزان قیمتهای بازار نیز نمایندهای را داشته باشد (البته در خاطر دارم جایی خوانده بودم که سونی هم مانند HTC قصد دارد فقط از این پس محصولات High End تولید کند اما فعلا که هر دو محصولات متوسط و ارزان هم تولید میکنند!). این محصول ارزان قیمت به یک پردازنده 2 هستهای Qualcomm MSM8230 با فرکانس 1 گیگاهرتز برای هر هسته مجهز شده است و واحد گرافیکی Adreno 305 را برای بهبودکارایی گرافیکی خود برگزیده است. صفحه نمایش به کار گرفته شده برروی این اسمارت فون خوش قیمت، یک صفحه نمایش با رزولوشن 854 در 480 پیکسل و در اندازه 4.3 اینچ است. دوربین پشتی 8 مگاپیکسلی قادر است با وضوح اچدی فیلمبرداری کند و دوربین جلویی با کیفیت VGA، چشمان این اسمارت فون سونی است!
اکسپریا ال به باتری 1700 میلیآمپری با توان مکالمه 8.5 ساعت مجهز شده است و به اندروید نسخه 4.1 نیز تجهیز شده است. این اسمارت فون در سه رنگ قرمز، سفید و سیاه به دست دوستدارانش خواهد رسید.
-
تعداد تشکر ها از name1 به دلیل پست مفید
-
March 20th, 2013, 08:51
#14
پاسخ : خواندنی های فناوری اطلاعات برای شما
نبوغ یا دیوانگی؟ یک سال استفاده محض از گلکسی نوت برای کار

یک سال قبل، بنجامین رابینز تصمیم گرفت که به مدت 12 ماه تمام کارهای خود را با یک تلفن هوشمند انجام دهد. نه کامپیوتر شخصی، نه تبلت. فقط گلکسی نوت سامسونگ. در این مسیر طولانی، موسس مشترک شرکت مشاوره نرم افزاری
Palador درباره این تجربه جالب، مطالب و ویدیوهای زیادی را در
وبلاگ شخصی خود، انجمن Enterprise Mobility و
گاردین قرار داد.
حالا حتما می گویید بعد از اینکه تجربه یک ساله او به انتها رسیده، مشتاق آن است که برای کارهای روزانه اش به سراغ کامپیوتر شخصی برگردد. درست است؟ خیر!
آقای رابینز در مصاحبه ای با CITEworld توضیح می دهد که «انسان ها به شدت تحت کنترل عادات شان هستند. من عاداتی را پیرامون استفاده از موبایل برای کارم شکل دادم که حالا حتی نمی توانم تصور دور شدن از آنها را بکنم. چند هفته اول [تجربه استفاده محض از تلفن] بی نهایت سخت بود ولی همه چیز در حال تغییر و حرکت سریع به جلو ست، قابلیت ها آنقدر سریع توسعه می بایند که من حتی نمی توانم تصور بازگشت به PC به عنوان دستگاه اصلی ام را داشته باشم.»
جالب تر آنکه، او حالا می تواند به سرعت به مشتریانش پاسخگو باشد و هرگز مجبور نیست بهانه ای بیاورد: «[در این مدت] هرگز نشد که خود را در وضعیتی بیایم و لازم باشد بگویم "به محض اینکه به دفترم رسیدم دوباره با شما تماس می گیرم..." این از واژه نامه کاری من حذف شده.»
گویا یکی از بزرگترین مشکلات اولیه این سبک کار، دسترسی به فایل ها و جا به جایی فایل های بزرگ بوده. بنجامین رابینز می گوید: «دست آخر به شدت به باکس و دراپباکس وابسته شدم. در زندگی کامپیوتری ام زیاد از SharePoint استفاده می کردم ولی پیشرفت آن در دنیای موبایل خوب نبوده.» البته او اشاره می کند که اپل و سایر شرکت های دنیای موبایل، باید دست آخر دسترسی بیشتری به سیستم فایل را به کاربران ارائه کنند. او در این مدت گاهی هم برای دسترسی به فایل های Visio از کامپیوتر استفاده می کرده زیرا اندروید هنوز معادل خوبی برای آن ندارد.
مورد دیگری که او در این مدت دلتنگش شده، امکان مشاهده محتوای چندین اپلیکیشن در کنار هم و جا به جایی بین صفحات مختلف بوده، هر چند خودش هم اعتراف می کند که چند وظیفگی آنقدرها هم چیز خوبی نیست: «هر چند ماها می خواهیم خودمان را قانع کنیم که توانایی انجام همزمان چند کار را داریم، ولی واقعا در این زمینه افتضاح هستیم و تحقیقات زیادی هم از این موضوع حمایت می کنند... چیزی که من با چند وظیفگی از دست می دادم، دنبال کردن سر خط افکارم بود.»
اما برای این ماجراجوی دنیای موبایل، یک کامپیوتر ایده آل چطور دستگاهی است؟ او می گوید ایده آلش این است که یک دستگاه موبایل داشته باشد که بشود با اتصالش به نمایشگرهایی با اندازه های مختلف، و البته به همراه یک کیبورد، تمام کارها را انجام داد:
«این نوع استفاده عالی خواهد بود. مثلا من دارم از تلفنم به عنوان تلفن استفاده می کنم ولی بعد که آن را -با سیم یا بی سیم یا هر طور دیگری- به یک مانیتور متصل می کنم، خودش متوجه وضع جدید می شود. رزولوشن را تنظیم می کند و حتی می فهمد که من دارم از یک مانیتور استفاده می کنم یا چند مانیتور و بسته به وضعیت، قابلیت های مختلفی ارائه می کند.»
اگر می پرسید که برنامه بعدی آقای رابینز چیست، او احتمالا فرصتی خواهد داد به تبلت های کوچک مثل آیپد مینی یا نکسوس 7 یا تلفن-تبلت هایی نظیر گلکسی نوت 8 و می گوید: «بله، حاضرم برای تماس های تلفنی نوت 8 را کنار سرم نگه دارم!»
-
تعداد تشکر ها از name1 به دلیل پست مفید
-
March 20th, 2013, 08:54
#15
پاسخ : خواندنی های فناوری اطلاعات برای شما
- استفاده از CSS در HTML
- قبل از خرید تلفن همراه، این مطلب را بخوانید! (راهنمای خرید تلفن هوشمند)
- خرید و فروش کارت شارژ با حساب پدر
- لیست قیمت تلفن همراه (به روز رسانی: 91/12/24)
- به آسانی اندازه تصاویرتان را در آیفون با Photo Resizer به صورت گروهی تغییر دهید
- پایانی بر آندروید؟ فصل جدیدی برای اندی روبین؟
- تمام بلیط های مراسم I/O گوگل به فروش رفتند!
- تاریخچه ی بلوتوث و تکنولوژی آن
- تفکرات جدید مایکروسافت برای تغییر در سیستمعامل ویندوز ۸
- در آينده ثبت نام برای درخواست ویپیانهای حقيقی آغاز میشود
ویرایش توسط name1 : March 20th, 2013 در ساعت 08:56
-
تعداد تشکر ها از name1 به دلیل پست مفید
-
March 20th, 2013, 08:58
#16
پاسخ : خواندنی های فناوری اطلاعات برای شما
- بررسی حرکات سيستم بدنی کاربران با کفش سخنگو
- مجلس مشکل ویپیان را پيگيری میکند
- اشتراک گذاری سریع تصاویر در فیسبوک با برنامه Drop N Sync
- باز هم اینترفیس فیس بوک تغییر کرد منتظر زیبایی جدید باشید
- تحلیل «مککنزی» از مدیریت پروژههای بزرگ IT
- کاسپرسکای وجود رخنه امنیتی در نسخه جدید آنتی ویروس خود را تایید کرد
- نسل جدید ابزارهای سازمانی SAP عرضه شد
- آگاهی از ۴ خطر امنیتی گوشی های هوشمند
- جریمهی ۷۳۲ میلیون دلاری مایکروسافت از طرف اتحادیه اروپا
- حضور رئيس پژوهشگاه در برنامه تلويزيوني
-
تعداد تشکر ها از name1 به دلیل پست مفید
-
March 20th, 2013, 09:00
#17
پاسخ : خواندنی های فناوری اطلاعات برای شما
- خطای common languge runtime debugging service
- سوال: نحوه استفاده از دو دیتا بیس در سی شارپ با استفاده از LINQ
- دومین جشنواره جلوههای قرآنی در آینه نشریات مکتوب و دیجیتال پایان یافت
- چجوری بخش body رو به سه بخش تبدیل کنم
- فایل AxSSListBar
- سوال: برنامه ای برای تغییر مشخصات برنامه
- سوال: کپی کردن با ترد ها
- سوال: نحوه استفاده از دو دیتا بیس در سی شارپ
- آیا اندروید کاملا آزاد است؟
- ساخت گالری پیشرفته مثل ویندوز 7
-
تعداد تشکر ها از name1 به دلیل پست مفید
-
March 20th, 2013, 09:02
#18
پاسخ : خواندنی های فناوری اطلاعات برای شما
- نگاهی به تاره های ASP.NET MVC 4, ASP.NET 4.5 و ASP.NET Web Pages 2
- ارائه ویرایش نهایی Silverlight 5
- بروزرساني امنيتي جديد براي ASP.NET
- اعلام تاريخ انتشار نهايي SQL Server 2012
- 29 فوریه تاریخ انتشار نسخه بتا ویژوال استودیو 11 و دات نت فریم ورک 4.5!
- آغاز توسعه منبع باز ASP.NET MVC توسط مايكروسافت
- تغییرات واسط کاربری ویژوال استودیو 11 در نسخه RC
- نسخه کاندیدای انتشار ویژوال استودیو 2012 منتشر شد.
- چرا از لینوکس باید استفاده کنیم
- DLNA چیست، چه میکند و چگونه از آن استفاده کنیم؟!
-
تعداد تشکر ها از name1 به دلیل پست مفید
-
March 20th, 2013, 09:04
#19
پاسخ : خواندنی های فناوری اطلاعات برای شما
- Open SUSE یکی از قدیمیترین و پرکاربرترین توزیعهای لینوکس است.
- ویکیپدیا امنتر میشود
- قبل از ارتقاء کامپیوترتان به ویندوز ۸ این نکات مهم را رعایت کنید
- گوگل با خرید شرکت ویروس توتال قابلیتهای امنیتی جدیدی به محصولات خود میافزاید
- ثبت نام دوره ها
- فیسبوک خود را آنالیز کنید
- شگردهای کلاهبرداران فضای مجازی را بشناسید:
- آموزش دانلود از سایت تحلیلگر داده
- وصله عرضه شده از سوی اوراکل برای جاوا دارای رخنههای امنیتی جدیدی است
- شرکت اچ پی نسخه بتای سیستم عامل منبع باز خود را عرضه کرد
-
تعداد تشکر ها از name1 به دلیل پست مفید
-
March 20th, 2013, 09:06
#20
پاسخ : خواندنی های فناوری اطلاعات برای شما
- کاربران را با سوالات خود خسته نکنید
- قالب زیبای مدیریت سایت Retina Dashboard به صورت HTML
- ساخت نقشه با فلش
- حرفه ای: ذخیره یک مقدار در فایل برنامه
- جدیدترین نسخه فست ریپورت چه نسخه ای است؟
- مبتدی: اطلاعات در مورد CSS position
- حرفه ای: OPC
- دلیل صدا ندادن MessgBox در رویداد KeyDown
- دیتابیس برای کل کشورها و شهرها واستان های جهان یا آموزش وارد کردن اطلاعات به دیتابیس از طریق nOTE
- خبر: اسکنر متن جیبی!
-
تعداد تشکر ها از name1 به دلیل پست مفید