دلیلی برای پاسخ دادن به شما نمیبینم فقط برای روشن شدن مابقی کاربران توضیح میدم
عدم ارائه سرویسی که تضمین شده
عدم ارائه پشتیبانی که تضمین شده
عدم ارائه آپتایمی که تضمین شده
خارج کردن سایت پشتیبانی از دسترس موقعی که برای سرورشون مشکلی بوجود میاد بدلیل اینکه به مشتری پاسخ ندن
جالبه که هر هفته برای یکی از لوکیشن ها اتفاقات مشابهی میوفته امریکا بعد هلند و ما هم ... اره !
هر دفعه هم توی اطلاعیه ها ذکر میشه که به دلیل رعایت نکردن قوانین توسط مشتریا دیتاسنتر سرور بسته و ما ... جریمه پرداخت کردیم
والله برای یکی از سرورهای بنده ابیوز اومده بود بدون اینکه برای من بفرستم سرور همون لحظه خاموش کردن و جریمه رو پرداخت کردم ( مشکلی هم با پرداخت جریمه نداشتم و نخواهم داشت ) تا با ای پی جدید بالا اوردن حالا این حرفا از کجا در میاد که اینقد ما به خاطر مشتری جریمه دادیم یکم به ادم فشار میاد
من اسم دیگه ای برای این رفتارها و این نوع ارائه سوریس نمیتونم پیدا کنم
سرویس دهنده های زیادی بنده رو کاملا میشناسن توی همین انجمن هم هستن و میدونن تا چه حدی به سرویس دهنده احترام میزارم وقتی ببینم طرف مقابلم رو راست و خورده شیشه نداره ولی این شرکت دیگه کاملا روند کاریش مشخص که داره چکار میکنه مدیریت این شرکت از اعضای این انجمن اگه دلیلی برای این این کارهاشون داشتن که میتونستن مشتریهاشو قانع کنه توی چند روز قطعی همینجا مشکل میگفتن ولی خوب همه چیز مشخص چیزی برای توضیح دادن ندارن