وقت بخیر
دوستان مراقب باشید باگ جدید در وردپرس پیدا شده و موجب دیفیس شدن قالب سایتتون میشه از همین رو حتما نام پوشه wp-admin رو تغییر و بدید و سعی کنید از وردپرس استفاده نکنید
وقت بخیر
دوستان مراقب باشید باگ جدید در وردپرس پیدا شده و موجب دیفیس شدن قالب سایتتون میشه از همین رو حتما نام پوشه wp-admin رو تغییر و بدید و سعی کنید از وردپرس استفاده نکنید
گـــــروه میزبـــانـی وب اول هــاست
Avalhost Web-hosting Company
4340602 311 98+ : Tell Number
شرکت نیک میزبان سپاهان (شماره ثبت ۴۷۵۴۳)
پروانه فعالیت اشتغال از وزارت ارشاد و اداره تعاون, کار و رفاه اجتماعی به شماره 33500
دستورالعمل اینجا هست:
HostBill - وردپرسی ها بخوانند - پارس ایرانیک
SYNAPTI.CA - World's Localhost
نماینده رسمی Cpanel، Plesk و دایرکت ادمین.
دیتاسنتر با مدیریت و پشتیبانی ایرانی در کانادا
واقعا وردپرس گندشو دراورده, بعد از اون هکر عربستانی نوبت این بچه سوسول های ایرانی شد
پروانه فعالیت اشتغال از وزارت ارشاد و اداره تعاون, کار و رفاه اجتماعی به شماره 33500
این موارد به خاطر این هست که الان نسخه های دیگر منتشر شده ولی فارسی همچنان روی 3.5.1 هست
کور وردپرس مشکلی ندارد افزونه ها باعث دردسر خواهند شد اونم نه افزونه های درست و حسابی بعدهم شما مسایل امنیتی رو رعایت کنین هک نمیشه خود هسته اش
قالب دیفالت های خودش که هزارودوبار خودم کل کدهاش نگاه کردم چیزی نداره که باعث دردسر کسی شه!
رو دایرکتوری wp-admin پسورد بزارید.
بله وردپرس باگ جدید زیاد داره که به راحتی میشه هک کرد
جدیدا چند مورد مشاهده کردم
وقت بخیر
دقیقا باگ داره و مشکل این رو اولین بار یک هکر عربستانی اگر اشتباه نکنم لو داد و در مورد دی فیس شدن متسفانه از پوشه wp-admin ریدایرکت میشده به wp-login.php و چون محدودش نکرده بودم این مشکل به وجود اومد برای بقیه کاربران عزیز دستورهای زیر رو به .htaccess اضافه کنید مشکل حل میشهکور وردپرس مشکلی ندارد افزونه ها باعث دردسر خواهند شد اونم نه افزونه های درست و حسابی بعدهم شما مسایل امنیتی رو رعایت کنین هک نمیشه خود هسته اش
قالب دیفالت های خودش که هزارودوبار خودم کل کدهاش نگاه کردم چیزی نداره که باعث دردسر کسی شه!
کد:<Files wp-login.php> Order Deny,Allow Deny from All Allow from x.x.x.x </Files>
با رمز گذاشتن روی wp-admin مشکل حل نمیشه؟
دوستان پوشه wp-admin رو تغییر نام بدید + روی این فولد پسورد بذارید
+ اگه درست یادم مونده باشه یه فایل به نام wp-config هم باید باشه .. دسترسی اینو هم پایین بذارید (400 ) یا همون perm
اگه مفید واقع شد ، دکمه تشکر هم بزنید :دی![]()
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)