اگه به بنده اطمینان دارید اطلاعات هاستتون رو بدید یه تستی انجام بدم به اون کلاسی که خودم نوشتم ببینم جواب میگیریم .
اگرم خیر ، به من چند دقیقه وقت بدید اینو درست کنم بدم تست کنید .
اگه به بنده اطمینان دارید اطلاعات هاستتون رو بدید یه تستی انجام بدم به اون کلاسی که خودم نوشتم ببینم جواب میگیریم .
اگرم خیر ، به من چند دقیقه وقت بدید اینو درست کنم بدم تست کنید .
اگر سایت شما henterz.com باشد این سایت در آمریکا میزبانی میشود ، اکثر بانکها منجمله ملت با درخواستهای خارج از هاست ایران مشکل دارند .
ببینید ، قبل از ارجاع به درگاه بانک ، از طریق سرور باید وبسرویس بانک درخواست بشه و کد refId گرفته بشه ، این اتصال اگر در خارج از ایران باشه (یعنی سایت شما خارج از ایران میزبانی بشه) یا اکثر مواقع خیلی کند جواب میده ، یا قطع هست یا تایم آوت میده ، بعد از گرفتن اون کد ، صرفا چند تا پارامتر بصورت post فرستاده میشه که در اینجا مهم نیست بازدید کننده از چه کشوری باشه .
بعد از برگشت باز باید از وبسرویس بانک توسط سایت شما عملایت verify انجام بشه که باز هم نیازمند اتصال به وبسرویس هست ، همچنین بعد از اون ستل اتومات هم باز نیازمند فراخوانی متدهای وبسرویس هست .
اینکه الان تست میکنید و به بانک ملت وصل میشید فعلا جای شکر و خوشحالی داره .
توی میهن پال درخواست های بانک ملت با سرعت خوبی انجام میشه .
بهرحال اگر فعلا مشکلی ندارید که هیچی ، اگر میتونید سرورتون رو ببرید روی هاست ایران ، اگر بازم مقدور نیست میتونید از اسکریپت پرداخت واسطی که ساختم استفاده کنید و عملایت پرداخت رو روی سرور ایران انجام بدید .
یک هاست 50 مگابایتی با 1 گیگ پهنای باند برای اسکریپت کفایت میکنه .
موفق باشید
از اونجایی که اطلاعات مشتریان ارزشمند هست ، نمیتونم در اختیار شما قرار بدم و این دلیل بر بی اعتمادی بنده نسبت به شما نیست . امیدوارم از این بابت بنده رو درک کنید
برای همین یه ساب دامنه با نام تست ساختم و روش whmcs نصب کردم
ماژول هم رو هاست اپلود کردم
دسترسی هاست و whmcs تست رو براتون الان ارسال میکنم به همراه ترمینال
در قلمرو ایمان نیز تسامح هست
اینو تست کنید .
http://test.henterz.com/m.phpکد PHP:
<?php
$res = file_get_contents('https://pgws.bpm.bankmellat.ir/pgwchannel/services/pgw');
if(empty($res))
echo "Error";
else
echo 'OK';
هاست شما کلا نمیتونه به ملت وصل بشه .
یا باید از هاست ایرانی استفاده کنید ، یا یک هاست ایرانی تهیه کنید (50مگ + 1گیگ پهنا) و اسکریپت وبسرویس پرداخت واسط کارگاه رضا » وبسرویس پرداخت واسط شخصی رو روش نصب کنید و از سایتهاتون بهش وصل بشید جهت هدایت به بانک و ...
دوستان اگر تمایل داشتید اعلام کنید تا با هزینه پائین در اختیارتون بذارم کارتون راه بیافته .
با سلام ممنون از پاسختون .
منظورتون رو متوجه نمیشم یعنی چی هاستتون نمیتونه وصل بشه ؟ مگر ملت لیمیتی انجام داده که فلان آی پی رنج وصل بشن فلان رنج خیر ؟ تا الا با هاست خارج از ایران ما ارتباط برقرا میکردیم . به نظر بنده این فرمایش که هاست نمیتونه وصل بشه منطقی نیست .
این دستور هم نوشت
eror
ویرایش توسط ezat1 : March 20th, 2013 در ساعت 15:29
شماره تماس : 77395636-02109123083389
09364058006
yahoo ids : server.click | serverclick
یعنی سایت شما نمیتونه با وب سرویس بانک ملت ارتباط برقرار کنه .
البته اکثر بانکها اینجورین .
اخیرا ملی هم همینطوری شده ، فقط هاست های داخل ایران میتونن با وبسرویس تعامل داشته باشن .
دیگه این محدودیت چرا ایجاد شده و چه سیاستی پشتش هست کاملا به بانک مربوط میشه نه به بنده .
بهتره از بانک بپرسید .
فکر نکنم از اون سه خط کد ، منطقی تر چیزی پیدا کنید ، وقتی هیچ محتوایی از وبسرویس بانک ملت دریافت نمیشه از سرور شما ، به نظرتون من چی باید بگم ؟
بهرحال من یک برنامه نویسم فقط .
ویرایش توسط rezaonline.net : March 20th, 2013 در ساعت 23:42
زنگ زدم به پرداخت و گفتم اطلاعات ترمینال برام ارسال شد و اقدام به نصب ماژول کردم ولی با ارور امکان اتصال وجود ندارد مواجه شدم
گفتن شماره ترمینال رو بدید
لاگ ها رو چک کردن و بعد ز چند ثانیه گفتن حل شد
تست کردم دیدم حل شد
ماژول و ای پی و سرور خارج که دوستان اشاره کردن هیچ کدوم دلیلش نبود
پی نوشت: صرفا جهت اینکه تاپیک بی نتیجه نمونه ، شرح ماوقع رو در اینجا نوشتم
در قلمرو ایمان نیز تسامح هست
ما هم سرور خارج هستیم و مشکلی نداره
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)