صفحه 5 از 16 نخستنخست 12345678915 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 41 تا 50 , از مجموع 156

موضوع: مراحل ثبت شرکت!

عضو دائم Arashdn آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    586
    تشکر تشکر شده 
    8,047
    تشکر شده در
    1,382 پست

پیش فرض پاسخ : مراحل ثبت شرکت!

خدایی ثبت شرکت تو یه سری موارد خیلی دردسر داره

2. # ADS

عضو انجمن RezaFH آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    1,032
    تشکر تشکر شده 
    2,817
    تشکر شده در
    1,444 پست

ما هم (من و یکی از دوستانم) رفتیم تو کار ثبت شرکت
    امروز مرحله اول رو انجام دادیم و اگر خدا بخواد تا چند روز دیگه ما هم شرکت دار میشیم

عضو انجمن
    تشکر تشکر کرده 
    125
    تشکر تشکر شده 
    234
    تشکر شده در
    190 پست

حواستون باشه
    موقع خروج از كشور و اين چيزا ميفهميد چي ميگم شركت همينجوري نيست كه بيخيال باشيد بايد پيگير باشيد كاملا

عضو انجمن Mohsen آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    281
    تشکر تشکر شده 
    741
    تشکر شده در
    324 پست

خوب امشب نوبت مرحله چهارم هست! مرحله‌ای که این قدر از پله پایین و بالا رفتن داره که آدم نابود میشه!
    وقتی موعد مقرر میرسه و تشریف میبرید اداره ثبت شرکت‌ها، دوباره میرید قسمت پذیرش و برگه ای که در انتهای مرحله سه بهتون داده بود و نوشته بود کی بیاین رو بهش می‌دین، پرونده تون رو در میاره و می‌فرستدتون پیش یه اپراتور، اونجا یه سری از مواردی که شما تو اساس نامه و اینا آورده بودین رو تو دو تا برگه تایپ شده میدن دست تون و میگن بررسی کنید غلط نداشته باشه (مثلا برای من محل تولدم رو اشتباه تایپ کرده بود!) خلاصه بعد از پیدا کردن غلطه ها و طی کردن مراحل لازم برای اصلاح اون‌ها که به علت طولانی شدن مطلب نمی‌نویسم شون! می‌فرستندتون پیش رئیس اداره ثبت شرکت ها که اونم پایین اون برگه رو امضاء کنه.
    بعد دوباره بر می‌گردید پیش اپراتور و می‌فرستندتون یه قسمت دیگه! تو این قسمت معمولا کلی الاف تون می‌کنند! یه سری چیز می‌نویسند فقط! با وجود اینکه این قسمت سه تا کارمند داشت حدود دو ساعت منو الاف کردند! اونم چون نشستم اونجا کارم رو راه انداختند وگرنه میگفتند برو فردا بیا!
    آخرش هم تو یه دفتر باید بنویسید اصالتا و وکالتا ثبت با شرکت نامه برابر است! (یه چیزی تو این مایه‌ها!)
    خلاصه کنم! بعد از وارد کردن این چیزا باید برید یه سری پول بدین! و بعد برین پیش مدیر و ... تا نهایتا بهتون شماره ثبت بدن! وقتی شماره ثبت بهتون دادن یه نسخه از مدارکی که داده بودین(شرکت نامه و اساس‌نامه و ...) رو به صورت نخ و سرب شده به خودتون میدن و دو تا نامه!
    نامه اول مربوط به اداره دارایی هست که در مرحله پنج توضیح میدم و نامه دوم هم مربوط به آگهی روزنامه هست که در مرحله شش توضیح خواهم داد!

علاوه بر اونچه توضیح داده شد، دو تا دفتر هم باید بخرید! این دفترا رو هم باید نخ و سرب کنید و ببرید اون قسمتی که مدارک رو برابر با اصل میکنه مهر کنه و بعد رئیس اداره ثبت امضاء شون کنه و یه پولی هم بابت این مرحله باید بدین! توضیح اینکه این مرحله ظاهرا اجباری نیست! اما گفتن اگه انجام ندی بعدا دارائی جریمه‌ات میکنه! این بود که ما انجام دادیم! (عملا اجباری هست!)

هزینه مرحله چهار برای یک شرکت با مسوولیت محدود تا اونجا که یادم هست به میزان زیر شد:
    8125 تومن + 1200 تومن+ 2000 تومن+ 5800 تومن (امیدوارم چیزی از قلم نیفتاده باشه!)

در شب‌های آتی به مراحل پنج و شش هم خواهم پرداخت!

---------- Post added at 11:40 PM ---------- Previous post was at 10:53 PM ----------

نقل قول نوشته اصلی توسط rezafh2 نمایش پست ها
    ما هم (من و یکی از دوستانم) رفتیم تو کار ثبت شرکت
    امروز مرحله اول رو انجام دادیم و اگر خدا بخواد تا چند روز دیگه ما هم شرکت دار میشیم
    ضمن آرزوی موفقیت روز افزون برای شما دوست عزیز، اگه لطف کنید و مراحل رو که میرید جلو با این چیزی که من نوشتم مقایسه کنید و اگه احیانا چیزی از قلم افتاده بود یا اشتباه گفته شده بود اینجا اعلام کنید ممنون میشم

6. تعداد تشکر ها ازMohsen به دلیل پست مفید

عضو انجمن Mohsen آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    281
    تشکر تشکر شده 
    741
    تشکر شده در
    324 پست

مراحل بعدی!
    قسمتی که مربوط به اداره پست هست توضیح خاصی نداره! تشریف میبرید اداره پستی که بهتون گفتند، بعد اونجا دو تا پاکت بهتون میدن که روشون آدرس بنویسید (و یه پاکت کوچولو اگه تو همون شهر باشه آدرستون) و یه پولی هم ازتون میگیرند و میگند برید! جالب هست که تو اداره ثبت هشت و خورده از من گرفتند و دوباره تو پست هم هجده و خورده‌ای برای آگهی گرفتند!

قسمت مربوط به اداره داریی هم به این صورت هست که تشریف می برید اداره دارائی (تو اصفهان تو خیابون سپه هست) و یه دفترچه بهتون میدن و یه راهنما برای پر کردنش و بهتون میگند که چه روزهایی می‌تونید تکمیل شده‌ی اون دفترچه رو ببرید. این راهنما و دفترچه رو در اولین فرصت اسکن میکنم و براتون میزارم. بعد هم بهتون میگن که چه روزهایی می‌تونید تکمیل شده اون دفترچه رو ببرید (تو اصفهان روزهای یکشنبه و سه شنبه به جز 5 روز آخر ماه!)

فعلا تا اسکن شدن و آپلود شدن دفترچه و راهنمای اون و بعد از اون هم مراحل بعدی منتظر باشید!

8. تعداد تشکر ها ازMohsen به دلیل پست مفید

عضو انجمن
    تشکر تشکر کرده 
    125
    تشکر تشکر شده 
    234
    تشکر شده در
    190 پست

به نظر من مراحل مختلف رو تو پست اول جمع كنيد

موفق باشيد

10. تعداد تشکر ها از Rapid به دلیل پست مفید

عضو دائم MagicVps.Com آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    683
    تشکر تشکر شده 
    3,445
    تشکر شده در
    1,995 پست

یک سری جاها هستش حدود 80تومن میگرن کلیه کارها را انجام میدن و در اخر مدارک را به شما تحویل میدن فکرکنم ادم بره سراغ اونها بهتر باشه
    MagicVps با بیش از 8 سال کارنامه درخشان و رضایتمندی مشتریان شما هم میتوانید تجربه کنید و مشتری همیشگی ما شوید وی پی اس های با کیفیت و اپتایم بالا را با ما تجربه کنید

12. تعداد تشکر ها از MagicVps.Com به دلیل پست مفید

عضو انجمن Nikihost آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    261
    تشکر تشکر شده 
    536
    تشکر شده در
    391 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط giga نمایش پست ها
    یک سری جاها هستش حدود 80تومن میگرن کلیه کارها را انجام میدن و در اخر مدارک را به شما تحویل میدن فکرکنم ادم بره سراغ اونها بهتر باشه
    خود شخص این مراحل را انجام بده به نظر من به بهتر حداقل یه تجربه ای در ثبت شرکت کسب میکنه

14. تعداد تشکر ها از Nikihost به دلیل پست مفید

عضو دائم MagicVps.Com آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    683
    تشکر تشکر شده 
    3,445
    تشکر شده در
    1,995 پست

رفیق مگر ادم میخواد چند بار شرکت ثبت کنه و یا اینکه تجربه ثبت شرکت به چه کارش میاد اینطوری کلی در وقت هم صرفه جویی میشه خصوصا برای دوستان شهرستانی حالا اونها که تهران هستند راحتر میتواند کار انجام بدن بصورت حضوری چون شهرستانها در نحایت باید شرکت ثبت کنند مدارک ارسال کنه کنه و منتظر جواب تهران باشه
    ادم کارش میده به این شرکتها راحت و بی دردسر توی چند روز اینده حتما من سراغ یکیشون میرم ببنیم به چه صورته چون میخوام شرکت ثبت کنم
    MagicVps با بیش از 8 سال کارنامه درخشان و رضایتمندی مشتریان شما هم میتوانید تجربه کنید و مشتری همیشگی ما شوید وی پی اس های با کیفیت و اپتایم بالا را با ما تجربه کنید

16. تعداد تشکر ها از MagicVps.Com به دلیل پست مفید

عضو دائم Arashdn آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    586
    تشکر تشکر شده 
    8,047
    تشکر شده در
    1,382 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط giga نمایش پست ها
    رفیق مگر ادم میخواد چند بار شرکت ثبت کنه و یا اینکه تجربه ثبت شرکت به چه کارش میاد اینطوری کلی در وقت هم صرفه جویی میشه خصوصا برای دوستان شهرستانی حالا اونها که تهران هستند راحتر میتواند کار انجام بدن بصورت حضوری چون شهرستانها در نحایت باید شرکت ثبت کنند مدارک ارسال کنه کنه و منتظر جواب تهران باشه
    ادم کارش میده به این شرکتها راحت و بی دردسر توی چند روز اینده حتما من سراغ یکیشون میرم ببنیم به چه صورته چون میخوام شرکت ثبت کنم
    نظر من رو بخواهین تو هر کاری تجربه داشتن خوبه

18. تعداد تشکر ها از Arashdn به دلیل پست مفید

صفحه 5 از 16 نخستنخست 12345678915 ... آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)