نقل قول نوشته اصلی توسط giga نمایش پست ها
یک سوال این وسط برای من پیش امده چون این دوستمون این حرف زد من هم توی همن تاپیک سوال میکنم

میخواستم ببینم شما ( کلا منظورم کلی هست و با بقیه دوستان هم که به این قضیه گیر میدن) که هرکی شماره ایرانسل میده گیر میدن بهش مگید شماره ایرنسله میخواستم ببینم داستانش چیه اگر بخاطر اعتبار که قبلا بله ایرانسل پول میدادی و دیگه نه ریجستر ی داشت نه چیزی و طرف راحت یه شماره میداد و بعد هر کاری میخواست میکرد بعد هم سیم کارت میانداختش میرفت ولی الان باید حتما کارت ملی بدی و مثل شرایط همراه اول داره موقع خرید پس فرقی نمیکنه چه شماره ایرانسل بهت بدن چه همراه اول هر جفتش ا'ر طرف بخواد خلاف کنه یا کلاه برداری میشه اطلاعاتش راحت گیر اورد از روی خط ایرانسل هم
در جواب شما بگم درسته با ملی شده اما باز هم اگر بخوای کیلویی بهت میفروشند! کلا چون مفته حتی میتونی سیم کارت کسی دیگر رو که بیرون انداخته و یا جا گزاشته رو استفاده کنی و اگر سری به بازار بزنی همون موبایل فروشی بگی دست دوشو میخوام کلی میریزه سرت! خود من تا الان چندتایی پیدا کردم ب اشارژ داخلش! به خاطر قیمت مفت 2 هزار تومانش هر کسی میخره و چندتا چندتا داره و وقتی گمش میکنه و .. بیخیال میشه. برعکس مخابرات ارزونترینش 23 تومانه که حتی قابل فروشه و به خاطر قیمتش کسی دور نمیندازه یا گمش کنه دنبالش میگرده و اگر نخوادش میفروشدش!
حالا من یک سوال دارم؟ شماهایی که حرفه ای هستید و کلی هزینه هاست و.. میکنید چرا یک همراه اول نمیخرید 23 هزار تومان؟ واقعا گرونه؟ وقتی میگیم ایرانسل نه فقط به خاطر مشکلات اعتمادش نیست. غیر قابل دسترس بودنش هم هست.خیلی شهرهای ایران ایرانسل بیشتر مواقع آنتن نمیده تو خود تهرانم هر دفعه هنگ میکنه برعکس مخابرات که بیشتر تو دسترسه.خوب دوست عزیز اگر میخواهید کاسبی کنید یک 20 هزار تومان سیم کارت چیزی ازت کم نمیکنه.