نوشته اصلی توسط
websazha
متاسفم واقعا واسه شما!!و همکارانی که این طور حرف می زنن!!!من اصلا نمی دونم چراجواب هر کسی رو میدم که این طور بخواین حرف بزنید!آخه بچه جون منی که پیمان کار صنایع فولاد هستم - کارمند هستم و... لنگ این پول های نیستم.و از کسانی هم که خرید می کنند می توانید قیمت ارزی جویا بشید و کارمزدی هم که اگر میگیرم که نمی گیرم با خبر بشید فقط علاقه هست که این کار کم و بیش انجام میدم و مشکل شما اینه که نمی دونید شرکت ما چی بوده این شده و ... سایت قبلی با درآمد 1.5 فروختم به خاطر اینکه وقت ندارم و نمی رسیدم این هم که سرور اختصاصی می فروشم اول به خاطر اینکه در کار باشم و با همکاران و وضعیت ها مطلع باشم کر چه به هیچ کسی ربط نداره چرا این کار می کنم.
بله اما من که فروشنده هتزنر آلمان نیستم و هر روز بخوام داخل سایت باشم که چک کنم که مادام سیاست تغییر نمیدم این ضعف هست که از اساس اینکه میزان فروش کاهش پیدا می کند باز هم آی پی ارائه میدن.
همین جا اعلام می کنم از این به بعد جواب هیچ کسی که حرف غیر حرفه ای بزنه نیا کسی که از نظر وجعه اجتماعی و سواد و تحصیلات نداشته باشه نمی دهم 1 - بچه زیاد هست در این کار - 2- آدم بی سواد که کاری نداره وارد این کار شده!