دوست گرامی من از اخلاق ایشون تعریف کردم نه ازسرویس دهی شون ، دیشب ساعت 2 ایشون یه VPS به بنده فروختن و اکثر شرکت های ارائه دهنده ADSL در ایران شبها رایگان هستن به همین خاطر سرعت نت به شدت میاد پایین ، برای همین بنده دیشب نتونستم vps رو تست کنم فقط یک بار وارد شدم و چون اولین بار بود vps گرفتم و تجربه ای نداشتم گفتم شاید به خاطر سرعت پایین اینترنت هست که اینطوری کند عمل می کنه ، ولی امروز که تست کردم دیدم خیلی کند هست و عملا هیچ کاری نمیشه انجام داد!
به خودشون گفتم که یه بار ریست کردن ولی .... هنوز هم هیچ کاری نمیشه انجام داد ، من میخاستم برای ماه اول یه سری چیزا رو تست کنم و یاد بگیرم ولی با این VPS نمیشه ،
الان هم میگم ایشون اخلاقش خوب بود نه سرویس دهی شون
همون اول باید میرفتم فروم wj از خارجی های با سایقه می خریدم با دلار ، گرون میشد ولی حداقل وجدان کاری داشتن
عملا این vps به دردم نمیخوره هر کی میخاد پیغام بده تقدیمش کنم 5 تومن ، اگر هم نیازش رو برطرف می کنه و نمیخاد پول بده پیغام بده رایگان تقدیم کنم
لطفا از طریق تیکت پشتیبانی در تماس باشید- سرویس های ما هشچ گونه مشکل ندارند - تجربه شما و مسائل دیگر باعث شده تا فکر کنین سرویس نیاز شما را برطرف نمی کند