-
March 12th, 2013, 14:34
فروش ویزه رم 2گیگ ماهی 10 هزارتومان. 80% تخفیف سال 1392
سلام علیکم
از دیتاسنتر امریکا دیتاشک فروش ویژه سال 1392 را شروع می کنیم
سال 1392 را پیشاپیش به همکاران و مدیران سایت و کاربران عزیز تبریک عرض می کنیم و سال خوبی را برای شما عزیزان ارزومند هستیم
فروش ویژه داریم که بهش رح ذیل است
سرور دوم وی گیگ در امریکا دیتاسنتر محبوب و محجوب دیتاشک
سرور سوم وی گیگ تهیه شد و در حال سرویس دهی به خریدار ها میباشیم
سرور چهارم وی گیگ تهیه شده و در حال سرویس دهی به کاربران میباشیم
سرور پنجم وی گیگ تهیه شده و منتظر رفع مشکل سرور چهار هستیم تا فروش را ادامه بدیم
USA-2048
Ram:2048
Hard Disk:13GB
CPU:2.7 GHz
Data Center:datashack
Monthly Bandwidth:6000GB
port:1Gps
FREE 24/7 Support
هزینه ماهیانه:10 هزارتومان
لینک خرید:
پورتال کاربری وی گیگ - سبد خرید
فروش تا اطلاع ثانوی متوقف شده است لطفا تیکت و سوال نفرمایید
منابع سرور مجازی به صورت اشتراکی هست
برگشت هزینه سرویس به هیچ عنوان نداریم
سرویس های پیش فروش شده پس از پرداخت همان لحظه تاریخ 30روز ان فعال خواهد شد و سرویس حد اقل 48ساعت و حد اقل 72ساعت بعد تحویل داده خواهد شد
هزینه تمدید ماه دوم:13هزارتومان
هزینه تمدید ماه سوم:15 هزارتومان
نریخ سرور روی 15 هزارتومان ثابت خواهد ماند
از طریق راه های ذیل با من در ارتباط باشید
ایدی من در یاهو مسنجر:vgig@rocketmail.com
تذکر: ای دی یاهو مسنجر فقط برای ارتباط با بنده و راهنمایی کار بر میباشد و هیچگونه پشتیبانی نرم افزاری در یاهو نداریم فقط صحبت با کاربر راهنمایی برای خرید سرویس
شماره تماس:09386680168
تحویل سرور های ویندوز 2003 و ویندوز 2008 در کم تر از 30دقیقه
تحویل سرور های لینوکس در کم تر از 2ساعت
طبق قوانین سایت با کاربران که نظر های خاصی در این تاپیک میدن برخورد میشه
لینک قوانین فروش و پشتیبانی وی گیگ:
http://www.portal.vgig.ir/announcements.php?id=4
ویرایش توسط kingserver : May 3rd, 2013 در ساعت 05:28
-
تعداد تشکر ها ازkingserver به دلیل پست مفید
cyborg276438, electro, farshid2345678, funtezi2org, jackgonjishke, mahdkoosh, medianet, navidahwaz, par30shop, reza_mt1364, sefaresh68, zio
-
March 12th, 2013 14:34
# ADS
-
March 17th, 2013, 04:02
پاسخ : فروش ویزه رم 2گیگ ماهی 10 هزارتومان. 80% تخفیف سال 1392
یه سرور مجازی از ایشون خریداری شد
برای من پولش زیاد مهم نبود ، ایشون ساعت 2 نصف شب با این که سوالهای من پیش پا افتاده بود و شاید هر کس دیگه ای بود میخندید یا جواب نمیداد خیلی محترمانه و با اخلاق خوب و صبورانه جواب دادن
و در عرض 10 دقیقه سرور مجازی رو تحویل دادن
کاری با دوستانی که انتقاد می کنن ندارم و تو بحث تخصصی هم وارد نمیشم ولی همین برخورد و سرعت عمل ایشون برای من 1000000 ارزش داشت
سلام علیکم
من هر موقع از شبانه روز دسترسی به اینترنت داشته باشم سعی می کنم در اسرع وقت به مشکلات که ناخود اگاه برای سرویس کاربر بوجود امده رسیدیگی کنم یا بلعکس سرویس را تحویل بدم یا راهنمایی کنم
و هیچ تقاوتی بین کاربران نمیزارم و هر چه در توانم باشه به یک اندازه به تمامی کاربرانم کمک خواهم کرد
انشالاه سرویس ما نیاز های شما را بر طرف کند
ساعت ۳ صبح روز یکشنبه هست و تمامی سرویس های کاربران تحویل داده شد
باتشکر
-
تعداد تشکر ها از kingserver به دلیل پست مفید
-
March 17th, 2013, 18:04
http://www.webhostingtalk.ir/f56/74867/
داره گندش در می اد مثل اینکه

جالب اینه در دو پست قبل خودش تعریف کرده بود از اخلاق اقای کینگ سرور ولی الان تاپیک زده اوضاع خرابه!!!
اگر دیگه مگه اون خدا بیامرز سرور چقد گنجایش داره والا
ویرایش توسط k1ll3revil : March 17th, 2013 در ساعت 18:06
-
تعداد تشکر ها ازk1ll3revil به دلیل پست مفید
-
March 17th, 2013, 19:34
عضو دائم

نوشته اصلی توسط
k1ll3revil
جالب اینه در دو پست قبل خودش تعریف کرده بود از اخلاق اقای کینگ سرور ولی الان تاپیک زده اوضاع خرابه!!!
آقا ولشون کن دیگه
گفتنی ها گفته شده . ما همون روز اول گفیتم....
-
-
March 17th, 2013, 20:39

نوشته اصلی توسط
k1ll3revil
دوست گرامی من از اخلاق ایشون تعریف کردم نه از سرویس دهی شون ، دیشب ساعت 2 ایشون یه VPS به بنده فروختن و اکثر شرکت های ارائه دهنده ADSL در ایران شبها رایگان هستن به همین خاطر سرعت نت به شدت میاد پایین ، برای همین بنده دیشب نتونستم vps رو تست کنم فقط یک بار وارد شدم و چون اولین بار بود vps گرفتم و تجربه ای نداشتم گفتم شاید به خاطر سرعت پایین اینترنت هست که اینطوری کند عمل می کنه ، ولی امروز که تست کردم دیدم خیلی کند هست و عملا هیچ کاری نمیشه انجام داد!
به خودشون گفتم که یه بار ریست کردن ولی .... هنوز هم هیچ کاری نمیشه انجام داد ، من میخاستم برای ماه اول یه سری چیزا رو تست کنم و یاد بگیرم ولی با این VPS نمیشه ،
الان هم میگم ایشون اخلاقش خوب بود نه سرویس دهی شون
همون اول باید میرفتم فروم wj از خارجی های با سایقه می خریدم با دلار ، گرون میشد ولی حداقل وجدان کاری داشتن
عملا این vps به دردم نمیخوره هر کی میخاد پیغام بده تقدیمش کنم 5 تومن
ویرایش توسط reza_mt1364 : March 17th, 2013 در ساعت 22:06
-
-
March 17th, 2013, 20:46
سلام، من از وی پی اس ايشون خريد کردم، سرعتش که فعلاً خوب هست ، اگر تايم اوت و ريست نخورد بی نقص هست
پشتيبانی ايشون هم آنلاين بود و سريعاً کارم رو راه انداخت ، هل من ناصر ينصرنی
-
-
March 17th, 2013, 21:23
سلام، من از وی پی اس ايشون خريد کردم، سرعتش که فعلاً خوب هست ، اگر تايم اوت و ريست نخورد بی نقص هست
پشتيبانی ايشون هم آنلاين بود و سريعاً کارم رو راه انداخت ، هل من ناصر ينصرنی
سلام
ممنون
-
-
March 17th, 2013, 21:25
دوست گرامی من از اخلاق ایشون تعریف کردم نه از
سرویس دهی شون ، دیشب ساعت 2 ایشون یه VPS به بنده فروختن و اکثر شرکت های ارائه دهنده ADSL در ایران شبها رایگان هستن به همین خاطر سرعت نت به شدت میاد پایین ، برای همین بنده دیشب نتونستم vps رو تست کنم فقط یک بار وارد شدم و چون اولین بار بود vps گرفتم و تجربه ای نداشتم گفتم شاید به خاطر سرعت پایین اینترنت هست که اینطوری کند عمل می کنه ، ولی امروز که تست کردم دیدم خیلی کند هست و عملا هیچ کاری نمیشه انجام داد!
به خودشون گفتم که یه بار ریست کردن ولی .... هنوز هم هیچ کاری نمیشه انجام داد ، من میخاستم برای ماه اول یه سری چیزا رو تست کنم و یاد بگیرم ولی با این VPS نمیشه ،
الان هم میگم ایشون اخلاقش خوب بود نه سرویس دهی شون
همون اول باید میرفتم فروم wj از خارجی های با سایقه می خریدم با دلار ، گرون میشد ولی حداقل وجدان کاری داشتن
عملا این vps به دردم نمیخوره هر کی میخاد پیغام بده تقدیمش کنم 5 تومن ، اگر هم نیازش رو برطرف می کنه و نمیخاد پول بده پیغام بده رایگان تقدیم کنم
لطفا از طریق تیکت پشتیبانی در تماس باشید- سرویس های ما هشچ گونه مشکل ندارند - تجربه شما و مسائل دیگر باعث شده تا فکر کنین سرویس نیاز شما را برطرف نمی کند
-
-
March 17th, 2013, 21:33

نوشته اصلی توسط
kingserver
لطفا از طریق تیکت پشتیبانی در تماس باشید- سرویس های ما هشچ گونه مشکل ندارند - تجربه شما و مسائل دیگر باعث شده تا فکر کنین سرویس نیاز شما را برطرف نمی کند
من تجربه تو vps ندارم خودم هم گفتم ، هر دوست با تجربه ای اینجا خواست بگه من IP و پسورد رو میدم بره تست کنه و ببینه من پستم بی مورد هست در مورد سرویسی که دادین؟
توقع نداشتم با 10 هزارتومن سرویس فول اسپید داشته باشم ، اینارو برای کسانی مثل خودم گفتم که تجربه چندانی ندارن ، قبل از خرید حواسشون رو بیشتر جمع کنن
من اگر تجربه داشتم که از شما سرویس نمی گرفتم دوست گرامی ، میرفتم تو فروم Wj با دلار ، سرویس میگرفتم که حداقل وجدان کاری دارن ، نه این که بگن علت این کندی این هست که باید اینترنت 10Mbps داشته باشید!!!
من برای ماه اول میخاستم برنامه هایی که برای دانلود و آپلود و ... هست رو تست و یاد بگیرم و بعد یه سرویس مناسب بگیریم ولی الان انگار دارم با کامپیوتر پنتیوم 15 سال پیش کار می کنم
ویرایش توسط reza_mt1364 : March 17th, 2013 در ساعت 21:58
-
-
March 17th, 2013, 22:36

نوشته اصلی توسط
kingserver
مشکلی نداره؟ یکی از مشکلاتش سرعت دانلود هست ، Vps ی که به من دادین سرعت دانلودش بین 120KB تا 2MB در نوسان هست!!!!!!! به نظر شما این سرعت برای Vps مشکل حساب نمیشه؟
ddafbe4959PNG.png
ویرایش توسط reza_mt1364 : March 17th, 2013 در ساعت 22:45
-
-
March 17th, 2013, 22:49

نوشته اصلی توسط
reza_mt1364
مشکلی نداره؟ یکی از مشکلاتش سرعت دانلود هست ، Vps ی که به من دادین سرعت دانلودش بین 120KB تا 2MB در نوسان هست!!!!!!! به نظر شما این سرعت برای Vps مشکل حساب نمیشه؟

12 صفحه بقیه دارن جک میگن دوست عزیز ؟
همه فهمیدند اورسل میشه شما با خوشحالی اومدی خریدی بعد میای گِله هم میکنی از سرویس ؟
-