با سلام و احترام

ممنون از دو همکار خوب! اقای سید حمید حق پرست و اقای سید محسن تربت نیا

خوشحالم که اولین انتقاد رو از بنده حقیر در انجمن شاهد هستم چونن اعتقاد دارم انتقاد نشانه پیشرفت است.

اما بریم سر اصل مطلب!

اقای حق پرست در تاریخ 1391/10/4 پنل کاربری + ماژول رو از ما گرفتند و همان روز بدون مشکل تحویل داده شد و ماژول رو هم تست کردیم که مانند بقیه کاربران ما کار میکرد.

ایشون در روز 1391/10/5 درخواست نمایندگی کردند و ما نمایندگی رو به ایشون دادیم و ایشون پنل رو تحویل گرفتند(از مسائل مالی میگذرم)

پس ایشون تقریبا 3 ماه است بدون مشکل از سرویس ما استفاده میکنند و نارضایتی نداشتند.

این مورد رو عرض کنم که ایشون نمایندگی رو بدون ماژول گرفتند و در ان زمان نمایندگی بدون ماژول ارائه میدادیم.

چند روز پیش تیکت ارسال کردند که ماژول رو برای ما هماهنگ کنید و بنده هم، هماهنگ کردم و ارسال کردم ماژول رو.

متاسفانه ایشون دومین نفر هستند که با ماژول مشکل دارند و یک مورد دیگر هم برای ما اتفاق افتاده است که البته مشکل از ماژول نیست و از تنظیمات سرور است

بنده هم چندین بار عرض کردم مشکل از سرور است و اجازه بدید تا دلیل اصلی این مشکل رو پیدا کنیم و بهتون اطلاع میدیم.

ایشون امروز پیام دادند که پول ما رو بعد زا سه ماه + مقدار شارژی که کردیم برگردونید(خنده داره ) ...دوست گرامی خدمت شما عرض کنم گارنتی رضایت حداکثر یک هفته است و نه یکسال.

متاسفانه ایشون فقط به حاشیه میرن و این مورد رو میتونید از متن چتی که گذاشتند بفهمید....من فقط قصد داشتم ایشون با صداقت جواب منو بدن تا بهشون کمک کنم اما متاسفانه...

بهر حال، همکاران گرامی، شما پنل نمایندگی رو در اختیار دارید در صورتی که خواستید در خدمت خواهیم بود اما بازم همینجا عرض میکنم امکان بازگشت وجه و شارژ به هیج وجه امکان پذیر نیست.

آروزی موفقیت برای شما همکاران گرامی! دارم.