البته فکری که بیش از همه به این افکار رنگ میده و دقدقه خیلی ها فکر کنم باشه معمولا نت مخابران خیلی بیشتر کنترل بشه ! ولی بلاک لیست رو خیلی ها مشکل داشتند .
همچنین نبود هیچ نیروی کار فنی هم عذاب میده واقعا کاربر بیش تر از پشتیبان میدونه !!!
البته فکری که بیش از همه به این افکار رنگ میده و دقدقه خیلی ها فکر کنم باشه معمولا نت مخابران خیلی بیشتر کنترل بشه ! ولی بلاک لیست رو خیلی ها مشکل داشتند .
همچنین نبود هیچ نیروی کار فنی هم عذاب میده واقعا کاربر بیش تر از پشتیبان میدونه !!!
من هم از اینترنت مخابرات مشهد ( خراسان رضوی) استفاده می کنم و وضعیتش افتضاحه . اکثرا قطع و وصل میشه . به پشتیبانی هم که زنگ میزنی بعد از 10 تا 20 بار تماس هر دفعه سیستم میگه اپراتورها مشغولن لطفا چند دقیقه بعد تماس بگیرید و تازه اگر شانس داشته باشید و بتونید به اپراتور وصل بشین تنها چیزی که بلدن بگن اینه که مشکل از خطوط داخلی ساختمون تون هست مودم رو ببرید سر خط وصلش کنید درست میشه...دیگه از این گند تر نمیشه
دوست عزیز قبلاً لطف بزرگی کرده بودند...مشتری نداشتند... وگرنه برای اینترنت 256 حد قانونی یک هشتم می شود 32...پس هنوز خیلی بالاتر هست سرعتتون نسبت به هزینه... ثانیاً توجه کنید که پ_ر_و_ک_س_ی و.... نیز سرعت را کم خواهند کرد....
ولی یه پیشنهاد..البته بنده سودی نمیکنم به جز اینکه خرسندی هموطنم رو ببینم...
اینترنت 256 نامحدود 2-3 هزار تومان بیشتر فاصله نداره با این 8.5 گیگی که شما میفرمایید...بهتر است آن را خریداری نموده تا از شر اتمام ترافیک وحشتناک خلاص بشید..
عزیزم چندتا isp خوب نام ببر استفاده ببریم...سرعت، کیفیت، علم و دانش فنی، پشتیبانی، قیمت، پایداری، امکانات؟؟
عزیز شما که مخابرات تنها سرویس دهنده شهرتون هست پس توجه کنید اینترنت در شهرتون خیلی نوپاست و انتظار بهترین کیفیت را نداشته باشید...!
چه سرویسی دارید؟.....چه سرعتی...؟ شاید 64 باشد که خود عملاً دیال آپ پیشرفته است فقط....
با عقل رو کامل نکردید؟
جور در میاد ولی خب..... شما از افراد متخصص هم نظری بخواهید سپس نطر دهید..
10 گیگ 28 هزار؟ بالاتر از 512 باشد 512 نامحدود بگیرید در حد 25 هزار تومان است... سرعت دانلود 60-120 و گاهی تا 200
عزیز باز هم شما توجه نمیکنید که نامحدود 256 چقدره و با اون قیمت میتونید 1 مگ بگیرید با سرعت دانلود چند برابر
عزیز تنها منطقه شما باشد ... یعنی فیبر نوری ناقص....یعنی هیچ......
با سلام..برادر شما انگار پست من رو کامل نخوندی...
میگم چنتا از دوستام هستند طرح های دیگشو دارن..مثلا 128 - 4گیگ که سرعت دانلودشون بین 80-95 هست...فقط و فقط کسایی که طرح 256 - 8.5 گیگ دارن سرعتشون اینجا به نسبت قبل به شدت کم شده...
سرعت دانلود حدود 35-45 هست الان...
اگه نسبت 1 به 8 باشه دوستم که 128 داره باید با 16-20 دانلود کنه نه با 95...
به نظرم چون این طرح ما خیلی به صرفه و عالی بود اینطور سرعت دریافت اطلاعاتشو آوردن پایین تا خودمون بریم طرح رو عوض کنیم
ویرایش توسط nima2060 : March 14th, 2013 در ساعت 13:39 دلیل: اشتباه تایپی
فقط میتونم بگم توی اینهفته اینترنت مخابرات گرفتم، روز دوم رفتم خط جدید خریدم روش از آسیاتک(آسیاتک هم از مبین نت ضعیفتر هست!!!) اشتراک گرفتم، الان خیالم راحتتر هست
واقعاً کیفیت آشغالی داره مخابرات...
عزیز از چه شرکتی؟10 گیگ 28 هزار؟ بالاتر از 512 باشد 512 نامحدود بگیرید در حد 25 هزار تومان است... سرعت دانلود 60-120 و گاهی تا 200
اگه منظورتون مخابرات هست زنگ زدم به خودشون گفتم گفتند توصیه نمیشه سرعت فوق العاده پایینه !!(خودشون گفتند)
عزیزان! نمیدونم چرا نرم افزار du meter میزان بیش از دوبرابر استفاده رو نشون میده، شما هنگام دانلود به نرم افزار نگاه کن ببین چقدر میده!بعدش هم زنگ بزن بگو چقدر مصرف کردم یه میزان بیشتر از نرم افزار تازه میدن بهت
البته بدون و*پ*ن
نکنه بقیه سرویس دهنده ها هم به همین شک هست؟
خیلی سرویس دهی بدی داره
وب سایت تفریحی جوک کده | سیستم نوین افزایش بازدید سایت|اپلود سنتر با قدرت دانلود 70 mg
ID YAHOO: tak_7pn
البته بسته به مرکز مخابرات هم داره ولی من یه لاین 1Mb از آسیاتک دارم یه 1Mb هم از مخابرات . آسیاتک بهم راحت 500Kbps دانلود میده مخابرات دیگه نحایتش 150Kbps میده در بهترین شرایط.
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)