سلام.دوستان یه سوال دارم خدمتتون.اگه من یه بازی عین بازی خانها بزنم ازش استقبال میکنین و نظرتون راجب بازی خانها چیه؟
سلام.دوستان یه سوال دارم خدمتتون.اگه من یه بازی عین بازی خانها بزنم ازش استقبال میکنین و نظرتون راجب بازی خانها چیه؟
ما ز یاران چشم یاری داشتیم ... خود غلط بود آن چه ما پنداشتیم ...
GoogleTalk : Reza.Juggernaut Yahoo!Messenger : Juggernaut_Reza
امیدتان به دیگران برای کمک بی جهت بوده و حال تنها مانده اید هر چند که همه قول یاری و کمک به شما داده بودند. گول حرف و ظواهر فریبند ی آنها را خوردید اما الان هم دیر نیست اگر کمی همت کنید به تنهایی هم می توانید کارهایتان را به انجام برسانید.
دقیقا عین اون رو بزنی که خوب نیست... ولی بازم اگه دقیقا عین اون رو با کمی تغییرات بزنی (حداقل تغییرات ظاهری) و با سرعت بالاتر (سرعت سایت) شاید مورد توجه کاربران قرار بگیره. (70%)
نظر شخصی من هست.
ما ز یاران چشم یاری داشتیم ... خود غلط بود آن چه ما پنداشتیم ...
GoogleTalk : Reza.Juggernaut Yahoo!Messenger : Juggernaut_Reza
امیدتان به دیگران برای کمک بی جهت بوده و حال تنها مانده اید هر چند که همه قول یاری و کمک به شما داده بودند. گول حرف و ظواهر فریبند ی آنها را خوردید اما الان هم دیر نیست اگر کمی همت کنید به تنهایی هم می توانید کارهایتان را به انجام برسانید.
از تمامی دوستان بابت نظراتشون ممنونم.یه چندتا امکانات افزودم بهش.درحال طراحیش هستم.فعلا از گرافیک هون خانها قصد دارم استفاده کنم.
اگه موارد زیر رو داشته باشی خیلی استقبال میشه:
1- اسپانسر خیلی خیلی خیلی قوی
2-یه تیم قوی
3- امنیت قوی
(اقا بیاین عص پادشاهان ماله شرکت توسعه سامانه الان گرفته قوی!!)
زدن یه بازی مثل خان ها واقعا ارزش داره؟
اگر بحث استقبال باشه که خیلی ها اون رو میشناسن و دیگه دنبال جای دیگه نمیرن که بخواد مثل این باشه
بحث درامدم باشه بازم اونا از شما جلوترن
این بازی رو شرکت بزرگی ساخته و ساپورت میکنه هزینه بسیاری هم برای تبلیغ میده
جای این که از جای دیگه الگو بردارید بهتره با یه ایده جدید یه بازی بهتر بسازید
ایده هم که ماشالاه پره منتها هیچکس به خودش زحمت نمیده بره تو کارش
سلام
بنده شخصا این سبک بازی هارو بسیار می پسندم
خودم حتی بازی میکنم در حال حاضر سطح 28![]()
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)