مدیریت سرور رو بلد باشی هر دیتاسنتری مناسب کار خواهد بود
مدیریت سرور رو بلد باشی هر دیتاسنتری مناسب کار خواهد بود
ویرایش توسط akbar_syberia : March 16th, 2013 در ساعت 21:36
بعضی از دوستان جوری جانبداری متعصبانه میکنن که هر کی ندونه فکر میکنه سهام دار OVH یا Hetzner هستند .
هر 2 دیتاسنتر کیفیت خوبی دارن
OVH ّبه مرابت بزرگتر و مشهور تره . امکانات بیشتری هم خواهید داشت
برای مثال زیر اتک و دیداس های بزرگ هتزنر سرور شما رو خاموش میکنه ولی OVH سرویس های آنتی دیداس داره که میتونید با پرداخت هزینه ازش استفاده کنید
OVH فایروال سخت افزاری ارائه میده ولی در هتزنر خبری نیست
از طرفی OVH سخت گیر تر از Hetzner هست . ابیوز یه مقدار جدی تر پیگیری میشه و حتی برای اد کردن یک آی پی به کارت شبکه لینوکس هم در صورت اشتباه ابیوز دریافت میکنید تو OVH
در مجموع برای کار هاستینگ و مجازی سازی جفتشون خوبن . من شخصا OVH رو بیشتر دوست دارم
از هر دو دیتاسنتر در حال فروش سرور هستیم کیفیت عالی
هتزنر یه بدی هایی داره ovh هم یه بدی های دیگه اما اگه درست مدیریت داشته باشید هر دو عالی هستند
البته مشتری آلمان همیشه بیشتر بوده
مرکز میزبانی وب نیک سرور NikServer.COM | شماره تماس : 9109.9713-021
هاست و نمایندگی هاست لینوکس | هاست و نمایندگی هاست دانلود | سرور مجازی ایران و اروپا
ohv بهتره
hetzner از نظر پاسخدهی بهتر عمل میکنه
کیفیت قطعات ovh بهتره
ما ز یاران چشم یاری داشتیم ... خود غلط بود آن چه ما پنداشتیم ...
GoogleTalk : Reza.Juggernaut Yahoo!Messenger : Juggernaut_Reza
امیدتان به دیگران برای کمک بی جهت بوده و حال تنها مانده اید هر چند که همه قول یاری و کمک به شما داده بودند. گول حرف و ظواهر فریبند ی آنها را خوردید اما الان هم دیر نیست اگر کمی همت کنید به تنهایی هم می توانید کارهایتان را به انجام برسانید.
1-چند وقت با ovh کار کردیم پورت اختصاصی ندیدیم(یاداورید : پورت Full duplex با چیزی که مدنظر شماست متفاوته)
2-هر ایپی به دلیلی بلاک میشه ، اینکه هی بلاک هی انبلاک فکر نکنم کار جالبی باشه،هر کاری خواستید بکنید دراخر هم انبلاک کنید
3-این خیلی هم خوب نیست،مخصوصا تو ایران که دوستان سرور فرانسه به اسم 100 تا لوکیشن دیگه به ملت میندازن
4-این مورد رو اقای سعادت جواب داد
5-واقعا اگه این دیتاسنتر گفته نامحدود باید به حالش گریست،فکر کنم شما دیگه باید بدونید پهنا باند نامحدود بی معناست!!!! (بعد این همه سال تجربه کاری )
پ.ن:من به هیچ وجه از هتزنر راضی نیست
بماد که به چه وضعی کلی دیتا از ما پروند
اما OVH کلا با خودشون یکم درگیری دارن فکر کنم
صحبت میکنی یه تست رو برای ارائه یه سرویس بگیری قبول میکنن بعد از چند دقیقه سرور رو برای همون تست میبندن(تست Attack و spam نبوده!!!!!)(حالا نمیدونم support عوض میشه یا .... !!!! :دی)
فروش اسکریپت k-panel (مدیریت کریو ) به صورت متن باز
با قیمت 80 هزار تومان به صورت یک بار
برای خرید در پیغام خصوصی در ارتباط باشید
دوستان ممنون از نظراتتون کم کم داره بحث ........
از چند نفر دیگه هم پرسیدم گفتن قطعات ovh بهتره تا hetzner و در آخر ovh رو تایید کردن
اگه از نظر ای پی ovh مشکل داشته باشه خیلی بد میشه واسم
نتیجه رو اعلام می کنم
ممنون
ovh بیخودی در رتبه اول بزرگترین دیتاسنتر اروپا و در میان 5 دیتاسنتر بزرگ دنیا قرار گرفته . امیدوارم تو رنکینگ بعدی نظر شما رو هم جویا شن و اینقدر نا پخته رده بندی نکنن!!!
یعنی کارشناسی ترین و علمی ترین و فنی ترین نظریه ممکن این میتونست باشه :
ovh کلا با خودشون یکم درگیری دارن فکر کنم
دیتا سنتری که تا پارسال بیشترین تعداد سرور اختصاصی در جهان رو در یک مجموعه جای داده بود درگیری داره))))))
ویرایش توسط compiler : March 17th, 2013 در ساعت 15:02
تاپیک دعواست یا نظردهی؟ بنده با هر دو دیتاسنتر کار کردم.انصافا بد نبودند.
از نطر من هتزنر بهتر هست مخصوصا از نظر پشتیبانی
ovh تا زمانی مشکلی بوجود نیاد و نیازی به پشتیبانی نباشه مناسب هست ولی زمانی مشکلی بوجود بیاد پشتیبانی تقریبا وجود ندارد !
مورد روتر آی پی های ovh هم باید در نظر گرفت که یهو ممکنه آنروت بشن !
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)