صفحه 210 از 460 نخستنخست ... 110160200206207208209210211212213214220260310 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 2,091 تا 2,100 , از مجموع 4593

موضوع: اسکریپت رایگان فروش کارت‌های شارژ و محصولات مجازی Virtual Freer

عضو جدید esmaeil1 آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    64
    تشکر تشکر شده 
    115
    تشکر شده در
    86 پست

پیش فرض پاسخ : اسکریپت رایگان فروش کارت‌های شارژ و محصولات مجازی Virtual Freer

نقل قول نوشته اصلی توسط impossible نمایش پست ها
    دوستان کسی نظری نداشت کدوم ورژن فریر خوبه؟

دوست عزیز فریر شصتا ورژن که نداره کلا یه ورژن داره که آخرین نسخه هم 1.57 از همه کامل تره

2. # ADS

کاربر اخراج شده
    تشکر تشکر کرده 
    8
    تشکر تشکر شده 
    11
    تشکر شده در
    9 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط sefaresh68 نمایش پست ها
    کسی این ماژول رو داره ماژول فاکتور فریر: با اين ماژول که براي سيستم freer طراحي شده قادر خواهيد بود توسط آن به کاربران خود چند روز قبل از اتمام سرويس ايميل ارسال نماييد
    این ماژول فکر کنم تو سایت دیتاکس دیدم، بچه های خوبی هستند قالب منو طراحی کردن

عضو انجمن
    تشکر تشکر کرده 
    43
    تشکر تشکر شده 
    94
    تشکر شده در
    65 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط esmaeil1 نمایش پست ها
    دوست عزیز فریر شصتا ورژن که نداره کلا یه ورژن داره که آخرین نسخه هم 1.57 از همه کامل تره
    خوب یه ورژن هست که jaypal ادیتش کرده می خواستم بدونم کسی استفاده کرده ؟ خوبه یا نه؟

عضو جدید
    تشکر تشکر کرده 
    0
    تشکر تشکر شده 
    11
    تشکر شده در
    9 پست

کمک کمک کمک ...................
    با سلام
    من چند وقته درگیر قرار دادن کد نماد در سایتم هستم وهر بار سایت نماد از قرار ندادن کد نماد در سایتم ایراد میگیره وهر بار خطای میفرسته واخرین خطای فرستاده شده به صورت ذیل است .

با سلام،
    كد نماد اعتماد الکترونيکي موقت، در نرم افزار فروشگاه شما، در جايگاه صحيح قرار نگرفته و يا در همه ‌صفحات وب سايت تكرار شده است. جهت رفع اين نقص، مطابق با توضيحات زير اقدام نماييد:
    *جایگاه نماد در سایت دیده شد ولی کد نماد را مطابق راهنما بر روی سایت خود قرار نداده اید رفع نقص نمایید ) 404 Not Found The resource requested could not be found on this server! Powered By LiteSpeed Web Server LiteSpeed Technologies is not responsible for administration and contents of this web site!(

خواهشمند است اگه دوستان در این مورد میتونن کمک کنن عیدی خوبی بهم دادن . با تشکر

کاربر اخراج شده
    تشکر تشکر کرده 
    43
    تشکر تشکر شده 
    207
    تشکر شده در
    135 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط ToooPDL نمایش پست ها
    حاجی
    چکار به پرشین اسکریپت دارم
    امنیت خود اسکریپت رو میگم چطوره.
    دوست عزیز امینت عالی هست تمامی این های که کارت شارژ می فروشن از این اسکریبت استفاده می کنن در حال حاظر این اسکریبت برای اونی که می خواهد کارت شارژو ... بفروشه خیلی خوبه

عضو جدید ehsanbikas آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    1
    تشکر تشکر شده 
    4
    تشکر شده در
    4 پست

یکی به من کمک کنه .....
    وقتی برای محصول و یا دسته بندی تصویر میزارم تو سایت نشون نمیده ......
    تنظیمات خاصی داره ؟ مثلا فرمت مشخص یا اندازه خاص ....
    لطفا راهنمایی کنید
    دود اگر بالا نشیند کسر شان شعله نیست / جای چشم ابرو نگیرد گرچه او بالاتر است

عضو جدید farsking آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    23
    تشکر تشکر شده 
    15
    تشکر شده در
    11 پست

سلام.
    می خوا این اسکریپت رو روی plesk نصب کنم، اما error میده.
    ببینید دردش چیه؟!
    Fatal error: Call to undefined function: filter_var() in d:\inetpub\vhosts\atilatest.ir\httpdocs\mohsen\ins tall\Index.php on line 17
    PHP Warning: Unknown(): Unable to load dynamic library 'd:\Program Files (x86)\Parallels\Plesk\Additional\PleskPHP5\ext\php _curl.dll' - The specified module could not be found. in Unknown on line 0 PHP Warning: Unknown(): Unable to load dynamic library 'd:\Program Files (x86)\Parallels\Plesk\Additional\PleskPHP5\ext\php _gd2.dll' - The specified module could not be found. in Unknown on line 0 PHP Warning: Unknown(): Unable to load dynamic library 'd:\Program Files (x86)\Parallels\Plesk\Additional\PleskPHP5\ext\php _gettext.dll' - The specified module could not be found. in Unknown on line 0 PHP Warning: Unknown(): Unable to load dynamic library 'd:\Program Files (x86)\Parallels\Plesk\Additional\PleskPHP5\ext\php _imap.dll' - The specified module could not be found. in Unknown on line 0 PHP Warning: Unknown(): Unable to load dynamic library 'd:\Program Files (x86)\Parallels\Plesk\Additional\PleskPHP5\ext\php _mbstring.dll' - The specified module could not be found. in Unknown on line 0 PHP Warning: Unknown(): Unable to load dynamic library 'd:\Program Files (x86)\Parallels\Plesk\Additional\PleskPHP5\ext\php _mssql.dll' - The specified module could not be found. in Unknown on line 0 PHP Warning: Unknown(): Unable to load dynamic library 'd:\Program Files (x86)\Parallels\Plesk\Additional\PleskPHP5\ext\php _mysql.dll' - The specified module could not be found. in Unknown on line 0 PHP Warning: Unknown(): Unable to load dynamic library 'd:\Program Files (x86)\Parallels\Plesk\Additional\PleskPHP5\ext\php _pdo.dll' - The specified module could not be found. in Unknown on line 0 PHP Warning: Unknown(): Unable to load dynamic library 'd:\Program Files (x86)\Parallels\Plesk\Additional\PleskPHP5\ext\php _pdo_sqlite.dll' - The specified module could not be found. in Unknown on line 0 PHP Warning: Unknown(): Unable to load dynamic library 'd:\Program Files (x86)\Parallels\Plesk\Additional\PleskPHP5\ext\php _sockets.dll' - The specified module could not be found. in Unknown on line 0 PHP Warning: Unknown(): Unable to load dynamic library 'd:\Program Files (x86)\Parallels\Plesk\Additional\PleskPHP5\ext\php _sqlite.dll' - The specified module could not be found. in Unknown on line 0 PHP Warning: Unknown(): Unable to load dynamic library 'd:\Program Files (x86)\Parallels\Plesk\Additional\PleskPHP5\ext\php _xsl.dll' - The specified module could not be found. in Unknown on line 0
    ممنون.

عضو جدید
    تشکر تشکر کرده 
    281
    تشکر تشکر شده 
    56
    تشکر شده در
    46 پست

دوستان من این اسکریپت رو نصب کردم ولی هر چقدر که میزنم لوگین نمیشه.ای دی پسورد رو هم که خودش بهم داده(همونایی که موقع نصب بهش دادم)
    ولی میگه اشتباه هست. کسی میشدونه باید چیکار کنم؟؟ ممنون میشم راهنماییم کنید./

عضو انجمن ehsan_296 آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    226
    تشکر تشکر شده 
    490
    تشکر شده در
    347 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط alone نمایش پست ها
    دوستان من این اسکریپت رو نصب کردم ولی هر چقدر که میزنم لوگین نمیشه.ای دی پسورد رو هم که خودش بهم داده(همونایی که موقع نصب بهش دادم)
    ولی میگه اشتباه هست. کسی میشدونه باید چیکار کنم؟؟ ممنون میشم راهنماییم کنید./
    دسترسی یوزر دیتابیس روی all هست یا نه؟
    Skype : live:ehsan_296 || Telegram : server911 || site : webfa.net
    سرور مجازی از فرانسه - کانادا - هلند با منابع اختصاصی
    کانفیگ مورد نیاز شما تخصص ماست

11. تعداد تشکر ها از ehsan_296 به دلیل پست مفید

عضو انجمن
    تشکر تشکر کرده 
    82
    تشکر تشکر شده 
    194
    تشکر شده در
    145 پست

دوستان کلیدرمزگذاری رو چطوری باید عوض کرد ؟ من از فایل Configration عوض کردم اما کارت ها فونتشون عوض شد! چرا؟

صفحه 210 از 460 نخستنخست ... 110160200206207208209210211212213214220260310 ... آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 5 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 5 مهمان ها)