-
March 14th, 2013, 18:14
پاسخ : کمک برای اضافه کردن یک صفحه یه whmcs

نوشته اصلی توسط
tanha1234
یک سوال دیگه نمیشه تو اون کد هایی که اول آدرس دادید کاری کرد header و Footer را غیرفعال کرد؟
یه کاره دیگه افتاده تو ذهنم میخام header رو حذف کنم و تو تک تک قالب ها اضافه کنم و توی نیما کل کد رو بزارم ( یعنی با footer و header )
اینم میشه... البته حذف که نه ولی میتونید این دو فایل header.tpl و footer.tpl رو خالی کنید محتوی شون رو و سپس توسط دستور زیر فایل های مورد نیاز خودتون رو در بالا و پایین قالب include کنید:
کد:
{include file="path/to/file.tpl"}
موفق باشید
-
-
March 14th, 2013 18:14
# ADS
-
March 14th, 2013, 18:22

نوشته اصلی توسط
≡ ALEX ≡
اینم میشه... البته حذف که نه ولی میتونید این دو فایل header.tpl و footer.tpl رو خالی کنید محتوی شون رو و سپس توسط دستور زیر فایل های مورد نیاز خودتون رو در بالا و پایین قالب include کنید:
کد:
{include file="path/to/file.tpl"}
موفق باشید
منظورتونو نفهمیدم عزیز میشه بیشتر توضیح بدید ممنون میشم
واقعا معذرت میخام وقت شما رو هم گرفتم واقعا معذارت میخام اما خیلی لازم دارم بازم معذرت
با سپاس
-
-
March 14th, 2013, 19:32

نوشته اصلی توسط
tanha1234
منظورتونو نفهمیدم عزیز میشه بیشتر توضیح بدید ممنون میشم
واقعا معذرت میخام وقت شما رو هم گرفتم واقعا معذارت میخام اما خیلی لازم دارم بازم معذرت
با سپاس
وقتی این کد رو توی قالب هاتون اضافه کنید، فایل tpl ای که بهش اشاره کرده رو به صفحه ضمیمه می کنه و محتوی آن صفحه به این صفحه و در این مکانی که کد {include} را قرار داده اید اضافه می شود. پس برای اضافه کردن header و footer به یک صفحه می توانید از این کد در بالا و پایین فایل قالب خود استفاده کنید.
-