-
March 11th, 2013, 22:23
پاسخ : کمک برای اضافه کردن یک صفحه یه whmcs
ببینید، اسکریپت WHMCS درسته که با Template Engine معروف Smarty کار می کنه، ولی تغییراتی داده شده و توابع اختصاصی برای نمایش قالب ها در سیستم تعریف شده که بصورت واسطه با این موتور قالب کار می کنند. ضمن اینکه ظاهرا در خود موتور نیز تغییرات و یا تنظیماتی صورت گرفته که اجازه استفاده مستقیم رو نمیده. با توجه به این نکته سه راه حل پیش روی شماست:
1. اصلا قید موتور قالب را بزنید و صفحه خود را مستقیما در فایل PHP تعریف کنید. و یا در فایل tpl تعریف کرده و این فایل را درون فایل PHP تان لود کنید. بدیهی است کار اول معقول تر بوده مگر آنکه چیز خاصی مد نظرتان باشد. حتی اگر نیاز به توابع داخلی سیستم WHMCS داشته باشید می توانید فایل های کتابخانه ای و کلاس های مورد نیاز خود را در این فایل include کرده و از آن ها استفاده کنید.
2. اگر به هر دلیلی می خواهید این کار از طریق موتور Smarty قالب انجام شود، می بایست فایل های کتابخانه ای آن را مجددا دانلود کرده و در یک مسیر اختصاصی آپلود نمایید و سپس از آن برای ایجاد قالب استفاده کنید.
3. و در نهایت اگر می خواهید حتما از موتور قالب Smarty موجود در خود سیستم WHMCS بهره مند شوید، می بایست در فایل PHP خود یک متغیر Smarty مخصوص ایجاد کرده و آن را به قالب پاس دهید، سپس در فایل های header.tpl و footer.tpl تعریف کنید اگر این متغیر خاص وجود داشت، محتویات قالب های header و footer نمایش داده نشوند. در نهایت تنها محتویات فایل tpl خودتان بدون این دو نمایش داده خواهد شد. ضمنا درسته که در Smarty هم از طرف کد PHP و هم از طریق تگ ها و کد های Smarty در قالب می توان header و footer برای یک صفحه اختصاص داد (به خروجی ضمیمه کرد) ولی همانطور که قبلا گفتم به دلیل نقص در هسته Smarty موجود در WHMCS این موارد ممکن نیست و کار نمی کنند و با خطا روبرو می گردند.
موفق باشید
-
تعداد تشکر ها از ≡ ALEX ≡ به دلیل پست مفید
-
March 11th, 2013 22:23
# ADS
-
March 12th, 2013, 10:50

نوشته اصلی توسط
≡ ALEX ≡
ببینید، اسکریپت WHMCS درسته که با Template Engine معروف Smarty کار می کنه، ولی تغییراتی داده شده و توابع اختصاصی برای نمایش قالب ها در سیستم تعریف شده که بصورت واسطه با این موتور قالب کار می کنند. ضمن اینکه ظاهرا در خود موتور نیز تغییرات و یا تنظیماتی صورت گرفته که اجازه استفاده مستقیم رو نمیده. با توجه به این نکته سه راه حل پیش روی شماست:
1. اصلا قید موتور قالب را بزنید و صفحه خود را مستقیما در فایل PHP تعریف کنید. و یا در فایل tpl تعریف کرده و این فایل را درون فایل PHP تان لود کنید. بدیهی است کار اول معقول تر بوده مگر آنکه چیز خاصی مد نظرتان باشد. حتی اگر نیاز به توابع داخلی سیستم WHMCS داشته باشید می توانید فایل های کتابخانه ای و کلاس های مورد نیاز خود را در این فایل include کرده و از آن ها استفاده کنید.
2. اگر به هر دلیلی می خواهید این کار از طریق موتور Smarty قالب انجام شود، می بایست فایل های کتابخانه ای آن را مجددا دانلود کرده و در یک مسیر اختصاصی آپلود نمایید و سپس از آن برای ایجاد قالب استفاده کنید.
3. و در نهایت اگر می خواهید حتما از موتور قالب Smarty موجود در خود سیستم WHMCS بهره مند شوید، می بایست در فایل PHP خود یک متغیر Smarty مخصوص ایجاد کرده و آن را به قالب پاس دهید، سپس در فایل های header.tpl و footer.tpl تعریف کنید اگر این متغیر خاص وجود داشت، محتویات قالب های header و footer نمایش داده نشوند. در نهایت تنها محتویات فایل tpl خودتان بدون این دو نمایش داده خواهد شد. ضمنا درسته که در Smarty هم از طرف کد PHP و هم از طریق تگ ها و کد های Smarty در قالب می توان header و footer برای یک صفحه اختصاص داد (به خروجی ضمیمه کرد) ولی همانطور که قبلا گفتم به دلیل نقص در هسته Smarty موجود در WHMCS این موارد ممکن نیست و کار نمی کنند و با خطا روبرو می گردند.
موفق باشید
درود
دوست عزیز همان طور که گفتم یک کد مانند این کد " $templatefile = "nima.tpl";
" را به همان کد هایی که در ادرس داده بودید اضافه کردم و بجای nima.tpl مثلا nimaheader.tpl و nimafooter.tpl میگذاشتم و خیلی خوب هم کار میکرد اگه این کد را میدونید ممنون میشم بدبد و کاره ما راه بیفته.
-
-
March 13th, 2013, 18:02

نوشته اصلی توسط
tanha1234
درود
دوست عزیز همان طور که گفتم یک کد مانند این کد " $templatefile = "nima.tpl";
" را به همان کد هایی که در ادرس داده بودید اضافه کردم و بجای nima.tpl مثلا nimaheader.tpl و nimafooter.tpl میگذاشتم و خیلی خوب هم کار میکرد اگه این کد را میدونید ممنون میشم بدبد و کاره ما راه بیفته.
مواردی که خدمت تون عرض کردم تماما بر اساس تجربه های شخصی ام بود و آن چیزی که آزمایش کرده بودم. باز هم تاکید می کنم از نقطه نظر Smarty هیچ گونه مشکلی برای اضافه کردن header و footer به صفحات چه از طریق PHP و چه Template وجود ندارد. ولی WHMCS با تغییراتی که داده این روند را مختل کرده و می بایست راهکار اختصاصی آن پیدا گردد. با توجه به اینکه در Documentation این اسکریپت هیچ گونه اشاره ای به این مطلب نشده است، بنده می بایست سر فرصت بشینم و با بررسی دقیق و آزمایش این مورد را پیدا کنم.
-
-
March 14th, 2013, 16:34

نوشته اصلی توسط
≡ alex ≡
مواردی که خدمت تون عرض کردم تماما بر اساس تجربه های شخصی ام بود و آن چیزی که آزمایش کرده بودم. باز هم تاکید می کنم از نقطه نظر smarty هیچ گونه مشکلی برای اضافه کردن header و footer به صفحات چه از طریق php و چه template وجود ندارد. ولی whmcs با تغییراتی که داده این روند را مختل کرده و می بایست راهکار اختصاصی آن پیدا گردد. با توجه به اینکه در documentation این اسکریپت هیچ گونه اشاره ای به این مطلب نشده است، بنده می بایست سر فرصت بشینم و با بررسی دقیق و آزمایش این مورد را پیدا کنم.
دوست عزیز من خیلی لازم دارم اما قبلا این کارو انجام دادم 100% عملی هست اما فقط مشکل اینه که اون کد چیه توی خود سایت whmcs نمیشه پیداکرد؟
من که گستم چیزی پیدا نکردم.
-
-
March 14th, 2013, 17:27

نوشته اصلی توسط
tanha1234
دوست عزیز من خیلی لازم دارم اما قبلا این کارو انجام دادم 100% عملی هست اما فقط مشکل اینه که اون کد چیه توی خود سایت whmcs نمیشه پیداکرد؟
من که گستم چیزی پیدا نکردم.
هنوزم بنده مطمئن نیستم این کار از طریق PHP ی WHMCS قابل اجرا باشه: Template Syntax - WHMCS Documentation ، به هر صورت بنده که چیزی پیدا نکردم در این زمینه.
حالا چرا از راهکار های دیگری که در دو پست گذشته داده ام استفاده نمی کنید؟!
-
-
March 14th, 2013, 17:42

نوشته اصلی توسط
≡ ALEX ≡
هنوزم بنده مطمئن نیستم این کار از طریق PHP ی WHMCS قابل اجرا باشه:
Template Syntax - WHMCS Documentation ، به هر صورت بنده که چیزی پیدا نکردم در این زمینه.
حالا چرا از راهکار های دیگری که در دو پست گذشته داده ام استفاده نمی کنید؟!

راستش بخواهید اصلا متوجه نشدم اون راهکار هایی را که عرض کردید. بیشتر توضیح میدهید؟ ممنون میشم
-
-
March 14th, 2013, 17:49

نوشته اصلی توسط
tanha1234
راستش بخواهید اصلا متوجه نشدم اون راهکار هایی را که عرض کردید. بیشتر توضیح میدهید؟ ممنون میشم
شما تشریف بیارید به پورتال زیر، تیکت بدهید و مشخصات هاست تو رو برای ما بگذارید. بنده در اولین فرصت براتون انجام میدم. در این مورد هم نیاز به پرداخت هزینه وجود ندارد.
http://my.config-server.ir
ارادتمند
-
-
March 14th, 2013, 17:51

نوشته اصلی توسط
≡ ALEX ≡
شما تشریف بیارید به پورتال زیر، تیکت بدهید و مشخصات هاست تو رو برای ما بگذارید. بنده در اولین فرصت براتون انجام میدم. در این مورد هم نیاز به پرداخت هزینه وجود ندارد.
صفحه اصلی پورتال - Config-Server
ارادتمند
دوست عزیز بنده میخام یاد هم بگیرم بخاطر همین تیکت دادم ممنون میشم یاد.
-
-
March 14th, 2013, 17:55

نوشته اصلی توسط
tanha1234
دوست عزیز بنده میخام یاد هم بگیرم بخاطر همین تیکت دادم ممنون میشم یاد.
برای همین گفتم که دسترسی بدهید بنده کد های لازم رو براتون بزنم، بعد اگر سوالی داشتید در زمینه کد ها بپرسید از من.
-
-
March 14th, 2013, 17:59

نوشته اصلی توسط
≡ ALEX ≡
برای همین گفتم که دسترسی بدهید بنده کد های لازم رو براتون بزنم، بعد اگر سوالی داشتید در زمینه کد ها بپرسید از من.
یک سوال دیگه نمیشه تو اون کد هایی که اول آدرس دادید کاری کرد header و Footer را غیرفعال کرد؟
یه کاره دیگه افتاده تو ذهنم میخام header رو حذف کنم و تو تک تک قالب ها اضافه کنم و توی نیما کل کد رو بزارم ( یعنی با footer و header )
-