من دیروز این آگهی رو دیدم و بدو بدو رفتم یکی گرفتم.
وقتی سفارش دادم که روی debian 6 روی سیستم نصب شود. گفتن که باید از ابتدا باید نصب شود و باید 1 و 2 ساعت صبر کنید.
معمولا همه یه image دارن که فوری deploy بشه به اصطلاح ولی من خودمم دوست دارم از اول نصب شه بنابرین صبر کردم.
1و2 ساعت که نه بعد از 6 ساعت سرویس تحویل داده شد. گرچه با این موضوع نیز زیاد مشکلی نیست.
بعد رسید به نصب script ها و فلان من حدود 150 package از مخازن دبیان رو که حدودا 300 مگ حجم داشت رو هر کاری کردم نتونستم نصب کنم. اولش میرفت بعد سیستم وای میساد.
هارد سرویس به شدت افتضاحه نمیشه یه دانلود رو ذخیره کرد. بالاخره نتونستم اون 150 بسته رو نصب کنم ، 3 ساعت سعی کردم نشد که نشد سیستم هی وای میساد.
نه اینکه خود دبیان مشکل داشته باشه. بالاخره من خودم عاشق debian هستم بشینم پشت یه سیستم که روش debian نصب شده می فهمم که سرور چند مرده حلاجه.
سیستم به شدت کند عمل می کنه انگار پشت سیستمی با 64 مگ رم نشسته باشی
آخرش جانم به لب آمد و قصد استرداد مانی کردم که ایشان گفتن ... همچین چیزی ما نداریم. <------- آخر حرفه ئیت

هیچی دیگه اینم از عیدی ما.
این سیستم یه کار ساده رو هم نمی تونه بکنه
هر کسی بوزر پس و می خواد یه مسج بده بدم بهش
مهرم حلال جونم آزاد

هیچ کسی رو جز خودم مقصر نمی دونم، یکی نیس بگه کیفیت هزبنه داره داش ( به خودم دارم میگم)
در آخر هم بگم من یه کاربر ساده هستم و وابسته به هیچ حزب و گروه و سازمان تروریستی نیستم.
سلام علیکم

عزیز دل

هر مشکلی دارین از لحاظ فنی و نرم افزاری یا ..... که مرتبط با سرور مجازی خریداری شده شما هست

از طریق تیکت بخش پشتیبانی مطرح کنید تا رفع بشه مشکلتون

تاپیک فروش هست اینجا نه پشتیبانی

ممنون از شما