متاسفانه چند تا از سرور ها دقیقا همین چند روز پیش تمدید شدند و هیچ استفاده ای ازشون نشد
و مقداری هم بالانس داشتیم توی حساب :|
متاسفانه چند تا از سرور ها دقیقا همین چند روز پیش تمدید شدند و هیچ استفاده ای ازشون نشد
و مقداری هم بالانس داشتیم توی حساب :|
شرکت میزبان داده پاسارگاد با نام تجاری آنلاین سرور | شماره ثبت : 5315 | تلفن تماس : 54634 - 021 | onlineserver.ir
آدرس : تهران -شهریار-خیابان مصطفی خمینی(کرشته) - پلاک 101 - مجتمع اداری نور-طبقه 3 -واحد 12
پول به درک مهم نیست
مهم دیتا هست!
دیتاسنتر به هیچ وجه راضی نمیشه دیتا بده(حتی پیشنهاد پرداخت کل فاکتور ها همراه با جریمه هم دادیم اما...)
آمریکایی ها واقعا قانون مند و سخت گیرند...
عزیزم خیلی عجیبه
این آقا تاپیک مخصوص خودش و داره
اونجا هم با خیلی ها به مشکل خورده
حالا محبت کنید اونجا هم برید و بگید چه اتفاقی افتاده
شاید یکی از مشتری های اونجا اطلاعاتی ازشون داشته باشه ( شک ندارم که دارن چون خودم برای کار خودم تاپیک و کامل دنبال کردم)
دیدم جریان چیه باهاشون کار نکردم
بالاخره شکست همیشه هست و می دونم چون سوابق خوبی دارید همه درک می کنن....
Phone Number: +49.1767075535
i.khabazi@gmail.com
ایشون کلا کلابرداره
به فروشگاه اینترنتی ایران گیمینگ شاپ خوش آمديد! - فروشگاه اینترنتی ایران گیمینگ شاپ
ایشون سر ما هم کلاه گذاشتند
یک پرداخت 40 دلاری برای ما در ریسلر کلاب انجام دادند، البته این قضیه مال 4 ماه پیشه...
جالبه که دوتا 40دلار به حساب ریسلر کلاب ما امد...
بعد از چند روز تمام دامنه های ما پاک شد، تمام مدارک هم موجوده، خواستید اعلام کنید.
اما به این پایبندم که با مال حرام کسی به جایی نمیرسه... ایشونم نمیرسه... ضرری کردیم دیگه. از نادانی خودمون بود که گول قیمت کم را خوردیم.
MagicVps با بیش از 8 سال کارنامه درخشان و رضایتمندی مشتریان شما هم میتوانید تجربه کنید و مشتری همیشگی ما شوید وی پی اس های با کیفیت و اپتایم بالا را با ما تجربه کنید
گمشده این نسل، اعتماد است نه اعتقاد. اما افسوس، که نه بر اعتماد اعتقادیست و نه بر اعتقادها اعتماد!
تنها راه ارتباطی با من: s.w.a.t@webhostingtalk.ir
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)