-
March 13th, 2013, 11:43
پاسخ : فروش دلار پی پال هر دلارامروز 3550 تومان

نوشته اصلی توسط
mamali5
سلام
الان بنده چطور باید با شما ارتباط برقرار کنم برای خرید؟
موفق باشید
شمارو ادد کردم دوست عزیز
-
-
March 13th, 2013 11:43
# ADS
-
March 15th, 2013, 14:48
-
-
March 15th, 2013, 14:51

نوشته اصلی توسط
nina paypal
فروش دلار پی پال هر دلارامروز 3550 تومان
تلفن تماس 09369597893
ایشان تایید میشوند. بنده مبلغ 850 یورو توسط ایشان حواله کردم خیلی عالی و سریع انجام دادند و پاسخگو هم هستند همکاران عزیز با خیال راحت سفارش بزنید قیمتشون هم منصفانه هست
-
-
March 15th, 2013, 14:55

نوشته اصلی توسط
damashi
ایشان تایید میشوند. بنده مبلغ 850 یورو توسط ایشان حواله کردم خیلی عالی و سریع انجام دادند و پاسخگو هم هستند همکاران عزیز با خیال راحت سفارش بزنید قیمتشون هم منصفانه هست
ما هم بیش از 800 دلار با یوزر Manila پرداخت داشتیم ولی ناگهان ...
اگر ایشون در مورد اتفاقات این کاربر بیشتر توضیح بدن بهتر هست!
پیام جلیلی و
بابک تاجيک
-
-
March 15th, 2013, 14:59
سلام
65 دلار حدودا پرداخت داشتم.
لطفا ای دی یاهو را ارسال کنید .
با تشکر
-
-
March 15th, 2013, 14:59

نوشته اصلی توسط
i-whost
پیام جلیلی و
بابک تاجيک
این که میگید کی هست؟
-
-
March 15th, 2013, 15:06

نوشته اصلی توسط
i-whost
پیام جلیلی و
بابک تاجيک
همچنان منتظر توضیح شما هستم عزیز یه چیزی گفتید و ... چرا مبهم حرف میزنید این حرف شما توی این تاپیک چه معنی میتونه داشته باشه حرفی داری درست تمیز و پوست کنده بگو اگرم نداری نیا تو تاپیکی که میبنی برای چه منظوری هست بحث الکی بنداز برو
فعلا که مشکلی نبوده یکی از همکاران هم رفتن دقتر ایشان و ملاقات داشتن و پرداختی هم زدن و شواهد کار نشان از حرفه ای بودن ایشان دارد چیزی خلاف گفته های ایشان ندیدیم و عملکرد کاملا با ادعاهای ایشان تطابق داشت بنابر این باید مهر تایید بزنیم تا دوستان از ایشان بهره مند شوند نه اینکه همکاران رو برای همکاری دچار تردید کنیم با چند خط ادعای مبهم !!!!!!
-
-
March 15th, 2013, 15:11

نوشته اصلی توسط
i-whost
پیام جلیلی و
بابک تاجيک
آقای جلیلی پور یا شاید هم آقای تاجیک کلاهبردار هستند و من برای ایشون چندین پرداخت انجام دادم و ایشون هم پول به حساب بنده زد و بعد هم پرداخت رو نمیدونم به چه شکلی لغو کردن.از انجا که مبلغ پرداخت ها بالا بود با پیگیری های زیاد تونستم از ایشان به فتا شکایت کنم.ایشون نه تنها سربنده بلکه کلی افراد دیگه رو هم کلاه گذاشتند.و حتی در پرشین تولز تاپیک مربوط به این آقا موجود هست که دوستان میتونند برن و ببینند.
-
-
March 15th, 2013, 15:13

نوشته اصلی توسط
damashi
همچنان منتظر توضیح شما هستم عزیز یه چیزی گفتید و ... چرا مبهم حرف میزنید این حرف شما توی این تاپیک چه معنی میتونه داشته باشه حرفی داری درست تمیز و پوست کنده بگو اگرم نداری نیا تو تاپیکی که میبنی برای چه منظوری هست بحث الکی بنداز برو
فعلا که مشکلی نبوده یکی از همکاران هم رفتن دقتر ایشان و ملاقات داشتن و پرداختی هم زدن و شواهد کار نشان از حرفه ای بودن ایشان دارد چیزی خلاف گفته های ایشان ندیدیم و عملکرد کاملا با ادعاهای ایشان تطابق داشت بنابر این باید مهر تایید بزنیم تا دوستان از ایشان بهره مند شوند نه اینکه همکاران رو برای همکاری دچار تردید کنیم با چند خط ادعای مبهم !!!!!!
آقای جلیلی پور یا شاید هم آقای تاجیک کلاهبردار هستند و من برای ایشون چندین پرداخت انجام دادم و ایشون هم پول به حساب بنده زد و بعد هم پرداخت رو نمیدونم به چه شکلی لغو کردن.از انجا که مبلغ پرداخت ها بالا بود با پیگیری های زیاد تونستم از ایشان به فتا شکایت کنم.ایشون نه تنها سربنده بلکه کلی افراد دیگه رو هم کلاه گذاشتند.و حتی در پرشین تولز تاپیک مربوط به این آقا موجود هست که دوستان میتونند برن و ببینند.
-
-
March 15th, 2013, 15:20

نوشته اصلی توسط
nina paypal
این هم لینک مربوط به شکایت از ایشان شكايت از كاربر p_j-->پيام جليلي پور-->ايمان تاجيك میتونید برید ببینید که چند نفر از ایشان شاکی هستند.منم تاپیکی در این رابطه در این انجمن زدم که متاسفانه مدیران اصلا پیگیری نکردند و تاپیک رو پاک کردن.امیدوارم بقیه دوستان با مشکل من مواجه نشن.
-